Προς το περιεχόμενο

Μελέτη για εξεταστική

Freakster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά όλα αυτά, αλλά όταν έχεις να φτιάξεις κάτι και θες την έμπνευση τι κάνεις; Και εννοώ, εργασίες τύπου αρχ.σύνθεση, στήσιμο περιοδικακίου κτλ.

Είναι λίγο περίεργο ζήτημα γιατί από την όση εμπειρία έχω είτε βαριέσαι ή κολλάς και δεν κάνεις τίποτα είτε σου έρχονται όλα φλασιά και τα προχωράς μπαμ μπαμ. Εγώ είμαι ακόμα στο πρώτο.

Επειδή έχω και ιστορίες, πολλές από τις συμβουλές θα είναι χρήσιμες. Γενικά συμφωνώ με τη μέρα. Το κόλπο στην εξεταστική στο σχολείο ήταν ξύπνημα κατά τις 6:30 το πρωί, γερό μανίσιο πρωινό και απλό recap του τι γράφω, όχι αγχωτικό διάβασμα. Απλά να ξανασετάρω το μυαλό στο κατάλληλο mod. Και όσες μέρες δεν έγραφα πήγαινα για τρέξιμο το πρωί (τότε που ακόμα μπορούσα να κουβαλήσω το βάρος μου με σεβαστή ταχύτητα). Πιστεύω ήμουν ο μόνος στο σχολείο τουλάχιστον με 0 άγχος.

Γιατί δεν είναι μόνο πόσο και πώς θα διαβάσεις, αλλά πόσο θα μπορέσεις να εφαρμόσεις αυτό το διάβασμα επιτυχώς

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
εμείς τουλάχιστον 6/7 έχουμε τελειώσει...τελευταίο μάθημα Μαθ ΙΙ...εκεί...στην εστία...να στάζει ο ιδρώτας πάνω στην κόλλα...

I'm done with math. παρασκευη εδωσα αναλυση 2 και θελω να πιστευω οτι δεν θα την ξαναδω ποτε στην ζωη μου. τωρα ηλεκτρολογια δευτερου ετους:cry:

Δημοσ.

3/7 τελειώνω εγώ...

Δεν θα ξεχάσω πέρσυ, 5/7 έδινα Λογισμό ΙΙ 15:00-18:00, φεύγω απ'το σπίτι μου και βλέπω σε θερμόμετρο φαρμακείου 42 βαθμούς (παναγιά μου βοήθα λέω). Πάω να πάρω αστικό, ταμπελίτσα-στην-στάση: απεργία αστικών/ταξί... Βρίσκω ένα φιλαράκι και πάμε με την μηχανή στη σχολή. Μπαίνω μέσα και μου λένε ότι δεν έχουμε ρεύμα και κατά-συνέπεια δεν λειτουργεί ο κλιματισμός...

Θυμάμαι την εικόνα, να στάζουμε πάνω από το γραπτό... (ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΟΨΕ ΜΕ 4,6 Ο _ΟΥΣΤΗ_)

Δημοσ.
3/7 τελειώνω εγώ...

Δεν θα ξεχάσω πέρσυ, 5/7 έδινα Λογισμό ΙΙ 15:00-18:00, φεύγω απ'το σπίτι μου και βλέπω σε θερμόμετρο φαρμακείου 42 βαθμούς (παναγιά μου βοήθα λέω). Πάω να πάρω αστικό, ταμπελίτσα-στην-στάση: απεργία αστικών/ταξί... Βρίσκω ένα φιλαράκι και πάμε με την μηχανή στη σχολή. Μπαίνω μέσα και μου λένε ότι δεν έχουμε ρεύμα και κατά-συνέπεια δεν λειτουργεί ο κλιματισμός...

Θυμάμαι την εικόνα, να στάζουμε πάνω από το γραπτό... (ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΟΨΕ ΜΕ 4,6 Ο _ΟΥΣΤΗ_)

holy shit:whistle: η ζεστη δεν παλευεται

Δημοσ.
παντως ρε παιδια, τι σκατοσυστημα ειναι αυτο στην ελλαδα να γραφεις ιουλη μηνα. η αδερφη μου ξεκιναει 22 ιουνιου εξετασεις (ημαρτον) κι εγω 22 δινω το τελευταιο μαθημα. πως την παλευετε ρε σεις οταν ολος ο κοσμος παει για μπανια και βολτες κι εσεις πρεπει να κλεινεστε στο σπιτι;

Άλλος ένας παράγοντας για να έχεις σκ@τ@ απόδοση στις εξετάσεις.Για την έναρξη εξέτασης στις 8:15 το πρωί τι έχεις να πείς;Αλλά γι αυτό είναι τα καλύτερα του κόσμου τα ελληνικά αει-τει.Σε εκπαιδεύουν σε αντίξοες συνθήκες κ βγαίνεις κατευθείαν κομμάντο.:P(στην ασχετοσύνη).

Δημοσ.
3/7 τελειώνω εγώ...

Εμείς δεν είχαμε κλιματισμό:P, τον Απρίλιο βάλαμε ( ελπίζω να λειτουργεί δηλαδή). Εννοείται φυσικά ότι δεν έχουμε κουρτίνες ...:devil:

Δημοσ.
Αντιγραφή του προς μελέτη και μάθηση κειμένου. Είτε τις απαντήσεις (αν η ύλη είναι σε μορφή ερωτήσεων) είτε της περίληψης που χρειάζεσαι αν η ύλη είναι από τις σελίδες τάδε ως τάδε. Αν δε γράψω κάτι, δεν μπορώ να το μάθω -εκτός αν δεν εξετάζομαι σε αυτό, κλασσικά.

128727263379593029.jpg

Δημοσ.
13/7 τελειωνεις;;;;;;;;;;;;; 3 εγκεφαλικα τωρα

εσυ αντερκοβερ εισαι ακομα στο σχολειο δεν εξηγειται αλλιως

Ω ναι,είναι γεγονός!Πέρσυ είχα τελειώσει 4/7,φέτος μια βδομάδα αργότερα περίπου.Κάθε φέτος και χειρότερα.Εσύ σε ποιά σχολή είσαι και τελειώνετε τόσο νωρίς??:confused:

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:21 ----------

Παιδιά και εγώ Νομικός είμαι (Νομική Κομοτηνής)

Άρχισα το διάβασμα πριν το Πάσχα και έβγαλα απέξω τότε 150 σελίδες Α4 σημειώσεις. Διάβασα και κάποια πράγματα από τα βιβλία. Μετά τις γιορτές έμαθα και άλλες 50 σελίδες σημειώσεις απέξω.

Έχω τελειώσει και με το διάβασμα..

Εγώ συνήθως (στο α εξάμηνο) διάβαζα 4 ώρες κάθε μέρα. Δηλαδή 2 - 2,5 ώρες το πρωί (9.00 - 11.00-/ 11.30) και 2 ώρες μετά ...

Αλλά τώρα στο β' εξάμηνο κάθε μέρα τουλάχιστον διαβάζω 5 ώρες.

8.00 το πρωί μέχρι 11.30 και μετά φαγητό, ύπνος κ ξεκούραση. Κατά της 14:00 ξεκινάω πάλι το διάβασμα μέχρι της 4 και όσο πάει .....

ΔΕΝ ΞΈΡΩ γιατί αλλά παρόλο που τα ξέρω όλα (απέξω τις σημειώσεις, και έχω διαβάσει καλά πολύ καλά όλα τα βιβλία 2 φορές) εγώ πάλι άγχος!! :( :(

Βρε συ,Νομική με παπαγαλία δεν βγαίνει.Μπορεί να'ναι θεωρία(στην αρχή,μετά αρχίζουν τα ζόρια)αλλά κυρίως κριτική σκέψη θέλουν.Άκου και μια μεγαλύτερη...:-D

Ποιό μάθημα διαβάζεις και το'χεις μάθει απ'έξω??(Μη μου πεις κανά Γενικό Ποινικό και πέσω απ'την καρέκλα...)

Δημοσ.
Ω ναι,είναι γεγονός!Πέρσυ είχα τελειώσει 4/7,φέτος μια βδομάδα αργότερα περίπου.Κάθε φέτος και χειρότερα.Εσύ σε ποιά σχολή είσαι και τελειώνετε τόσο νωρίς??:confused:

χημικος μηχανικος πολυτεχνειο βρυξελλων:-D

Δημοσ.
Άλλος ένας παράγοντας για να έχεις σκ@τ@ απόδοση στις εξετάσεις.Για την έναρξη εξέτασης στις 8:15 το πρωί τι έχεις να πείς;Αλλά γι αυτό είναι τα καλύτερα του κόσμου τα ελληνικά αει-τει.Σε εκπαιδεύουν σε αντίξοες συνθήκες κ βγαίνεις κατευθείαν κομμάντο.:P(στην ασχετοσύνη).

Γιατί το να έχεις να δώσεις 2 μαθήματα και να τα δίνεις την ίδια μέρα; Μία φορά να καθόταν καλά το πρόγραμμα της εξεταστικής να μην είχα να δώσω τον Σεπτέμβριο τίποτα... Άτιμες εξεταστικές μέσα στο καλοκαίρι ( έλεος καλοκαιριάτικα :cry:)

Παιδιά και εγώ Νομικός είμαι (Νομική Κομοτηνής)

Άρχισα το διάβασμα πριν το Πάσχα και έβγαλα απέξω τότε 150 σελίδες Α4 σημειώσεις. Διάβασα και κάποια πράγματα από τα βιβλία. Μετά τις γιορτές έμαθα και άλλες 50 σελίδες σημειώσεις απέξω.

Έχω τελειώσει και με το διάβασμα..

Εγώ συνήθως (στο α εξάμηνο) διάβαζα 4 ώρες κάθε μέρα. Δηλαδή 2 - 2,5 ώρες το πρωί (9.00 - 11.00-/ 11.30) και 2 ώρες μετά ...

Αλλά τώρα στο β' εξάμηνο κάθε μέρα τουλάχιστον διαβάζω 5 ώρες.

8.00 το πρωί μέχρι 11.30 και μετά φαγητό, ύπνος κ ξεκούραση. Κατά της 14:00 ξεκινάω πάλι το διάβασμα μέχρι της 4 και όσο πάει .....

ΔΕΝ ΞΈΡΩ γιατί αλλά παρόλο που τα ξέρω όλα (απέξω τις σημειώσεις, και έχω διαβάσει καλά πολύ καλά όλα τα βιβλία 2 φορές) εγώ πάλι άγχος!! :( :(

Η κολλητή μου έχει τελειώσει Νομική Θεσσαλονίκης και μου έλεγε ότι με τους κώδικες δίνανε και ότι έχει πολλά πρακτικά, όχι παπαγαλία. Τι μαθαίνεις απέξω; Μη μου πεις ότι δίνετε χωρίς κώδικες...

Δημοσ.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:21 ----------

Βρε συ,Νομική με παπαγαλία δεν βγαίνει.Μπορεί να'ναι θεωρία(στην αρχή,μετά αρχίζουν τα ζόρια)αλλά κυρίως κριτική σκέψη θέλουν.Άκου και μια μεγαλύτερη...:-D

Ποιό μάθημα διαβάζεις και το'χεις μάθει απ'έξω??(Μη μου πεις κανά Γενικό Ποινικό και πέσω απ'την καρέκλα...)

Τα μαθήματα που εξετάzονται με πρακτικά δεν χρειάζεται να τα μάθεις απέξω.

Αλλά π.χ. το Δημόσιο Διεθνές Ι και η Ιστορία πως να βγούν χωρίς να τα μάθεις απέξω; :devil:

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:34 ----------

Η κολλητή μου έχει τελειώσει Νομική Θεσσαλονίκης και μου έλεγε ότι με τους κώδικες δίνανε και ότι έχει πολλά πρακτικά, όχι παπαγαλία. Τι μαθαίνεις απέξω; Μη μου πεις ότι δίνετε χωρίς κώδικες...

Δεν υπάρχουν κώδικες για όλα τα μαθήματα

Στην Ιστορία π.χ. τι κώδικα να ανοίξεις; Το Codex του Ιουστινιανού; :-(:lol:

Δημοσ.

Καλά για να φθάσεις να δίνεις 2 μαθήματα ίδια μέρα γίνεται εύκολα στο ΤΕΙ κ κυρίως φταίμε εμείς που δεν τα έχουμε περάσει στο εξάμηνο που έπρεπε.Στο πρόγραμμα φροντίζουν (θέλω να πιστεύω) να μην πέφτουν πχ δυο μαθήματα 3ου εξαμήνου ίδια μέρα.

Δημοσ.

Πάλι κλαίγεστε ρε φοιτητάκια ? Ημαρτον

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:03 ----------

πίνεις κανένα τσιγάρο ενώ διαβάζεις και πριν πας να δώσεις.

Εντάξει, το τελευταίο προαιρετικά.

καφέδες πολλούς δεν πίνω διότι αρκετό άγχος έχω εκ φύσεως δεν θέλω άλλο,

Αγχωτική εκ φύσεως, και κανένα τσιγάρο για να αγχωθείς ακομα περισσότερο ε?

Δημοσ.
Καλά για να φθάσεις να δίνεις 2 μαθήματα ίδια μέρα γίνεται εύκολα στο ΤΕΙ κ κυρίως φταίμε εμείς που δεν τα έχουμε περάσει στο εξάμηνο που έπρεπε.Στο πρόγραμμα φροντίζουν (θέλω να πιστεύω) να μην πέφτουν πχ δυο μαθήματα 3ου εξαμήνου ίδια μέρα.

Η βλακεία που πάντα έκανα ότι μάζευα ένα μάθημα από κάθε εξάμηνο και μετά μου πέφτουνε όλα μαζί, ίδια μέρα, κλασικά πράγματα:devil: Αnyway, θα το παλέψουμε όπως κάνουμε κάθε καλοκαίρι:-)

Undercover22 καλό κουράγιο, και μένα τα μαθήματα που μου έχουν μείνει έχουνε να κάνουνε με ιστορία των διεθνών οικ.οργανισμών ( Π.Ο.Υ. , Δ.Ν.Τ. κ.λ.π.), μαθήματα με παπαγαλία δηλαδή...:mad:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...