Προς το περιεχόμενο

καλος ειναι?>αξιζει τα λεφτα?

saxtou junior

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιχνίδια; Τι είδος;

Εφόσον είσαι 13ων, πάρε κουτί και όχι φορητό.Δε χρειάζεσαι φορητό. Θα τα ευχαριστηθείς καλύτερα τα παιχνίδια αν πάρεις κουτί.(1500 ευρώ-οπότε μπορούμε να φτιάξουμε ένα πολυ καλό μηχάνημα)

Άλλωστε δε νομίζω να χρειάζεσαι φορητό σε τέτοια ηλικία.

Δημοσ.
εχω υπολογιστη αλλα θελω και λαπτοπ ρε καλη ειναι η καρτα γραφικων /.>??

Και λαπτοπ; Χμμμ... Βασικά, εφόσον έχεις ΚΑΙ άλλον υπολογιστή, θα σε συμβούλευα να το σκεφτείς. Πάρε ένα netbook στο κάτω κάτω να το έχεις για φορητό.

Και εγώ αυτό έχω κάνει.

Δημοσ.

και εγω αυτο λεω γαματο μηχανημα ειναι πιστευω

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:51 ----------

εναν υπολογιστη εχω και θελω ενα λαπτοπ για τις διακοπες και ετσι για να σερφαρω στο ιντερνετ επειδη βαρεθηκα στον υπολογιστη

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:52 ----------

oχι μονο για τις διακοπες.τελος παντων καλος ειναι καλη επιλογη εκανα?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:53 ----------

τι λετε/.?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:55 ----------

στην ποτιδαια(Χαλκιδικη) connx i forthent πιανει πιοκαλα πια προτεινετε εταιρεια να βαλω?

Δημοσ.
και εγω αυτο λεω γαματο μηχανημα ειναι πιστευω

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:51 ----------

εναν υπολογιστη εχω και θελω ενα λαπτοπ για τις διακοπες και ετσι για να σερφαρω στο ιντερνετ επειδη βαρεθηκα στον υπολογιστη

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:52 ----------

oχι μονο για τις διακοπες.τελος παντων καλος ειναι καλη επιλογη εκανα?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:53 ----------

τι λετε/.?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:55 ----------

στην ποτιδαια(Χαλκιδικη) connx i forthent πιανει πιοκαλα πια προτεινετε εταιρεια να βαλω?

Και συνεχίζω να διαφωνώ μαζί σου.

1500 ευρώ για ένα μηχάνημα που θα το έχεις επειδή βαρέθηκες τον άλλον υπολογιστή; Πάρε ένα netbook απλά για να σερφάρεις που κάνει και 300ευρώ περίπου ένα καλό...

Αλλά θα μου πεις... Εσύ τα πληρώνεις; :-(

Δημοσ.

δεν το βαρεθηκα ακριβως αλλα δεν ειναι και καλος και δεν καθομαι πολυ στον υπολογιστη μου καθεται ο αδελφος μου πιο πολυ και θα παρω λαπτοπ σε καμια δυο εβδομαδες και σε κανενα 3 μηνες αλλο κουτι αυτο το κουτι που θα παρω σε καμια 3μηνες ειναι καλο? Turbo-X F4000

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:03 ----------

Δημοσ.
δεν το βαρεθηκα ακριβως αλλα δεν ειναι και καλος και δεν καθομαι πολυ στον υπολογιστη μου καθεται ο αδελφος μου πιο πολυ και θα παρω λαπτοπ σε καμια δυο εβδομαδες και σε κανενα 3 μηνες αλλο κουτι αυτο το κουτι που θα παρω σε καμια 3μηνες ειναι καλο? Turbo-X F4000

Και γιατι να αλλαξεις κουτι στον αλλον υπολογιστη εφοσον δε καθεσαι; Και εγώ την ιδια ηλικια με σενα εχω(14) και θα σε συμβουλευα να παρεις

1) κατι πιο μικρο και πιο φθηνο(1500 ευρω για 13ων ετων παιδι ειναι ΥΠΕΡΒΟΛΗ για δευτερο υπολογιστη)

2) να φτιαξεις εναν δευτερο φθηνο υπολογιστη που θα ευχαριστηθεις και καλυτερα τα παιχνιδια.

Δημοσ.

ρε το λαπτοπ ενταξει δεν ειναι και μονο για εμενα για ολη την οικογενεια και σε λεω ρε τωρα σε κανενα δυο εβδομαδες θα παρω λαπτοπ και μετα θα παρω αλλο κουτι εξξαλλου τωρα τζαμπα κουτι θα ειναι δεν θα το ευχαριστηθω αφου θα ειμαι διακοπες γιαυτο λεω κουτι σε κανενα δυο μηνες να παρω λεω να βαλω kai to padna antivirus 2009 ειναι καλο?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:07 ----------

καθομαι στον υπολογιστη αλλα δεν ειναι τοσο καλος και μου τη σπαει

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:08 ----------

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...