saxtou junior Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Φορητός H/Y - Toshiba Satellite P300-21E καλη καρτα γραφικων?
saxtou junior Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 παιχνιδια και ολα γενικα ολα ιντερνετ και τετοια
giorgos147 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Παιχνίδια; Τι είδος; Εφόσον είσαι 13ων, πάρε κουτί και όχι φορητό.Δε χρειάζεσαι φορητό. Θα τα ευχαριστηθείς καλύτερα τα παιχνίδια αν πάρεις κουτί.(1500 ευρώ-οπότε μπορούμε να φτιάξουμε ένα πολυ καλό μηχάνημα) Άλλωστε δε νομίζω να χρειάζεσαι φορητό σε τέτοια ηλικία.
saxtou junior Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 εχω υπολογιστη αλλα θελω και λαπτοπ ρε καλη ειναι η καρτα γραφικων /.>??
efstratios1982 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Φορητός H/Y - Toshiba Satellite P300-21E καλη καρτα γραφικων? Τρελλό μηχάνημα... Λέει +1 από μένα.
saxtou junior Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 call of duty ' sims pro fifa και τετοια αθλητικα και πολεμικα πιο πολυ
giorgos147 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 εχω υπολογιστη αλλα θελω και λαπτοπ ρε καλη ειναι η καρτα γραφικων /.>?? Και λαπτοπ; Χμμμ... Βασικά, εφόσον έχεις ΚΑΙ άλλον υπολογιστή, θα σε συμβούλευα να το σκεφτείς. Πάρε ένα netbook στο κάτω κάτω να το έχεις για φορητό. Και εγώ αυτό έχω κάνει.
saxtou junior Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 και εγω αυτο λεω γαματο μηχανημα ειναι πιστευω ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:51 ---------- εναν υπολογιστη εχω και θελω ενα λαπτοπ για τις διακοπες και ετσι για να σερφαρω στο ιντερνετ επειδη βαρεθηκα στον υπολογιστη ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:52 ---------- oχι μονο για τις διακοπες.τελος παντων καλος ειναι καλη επιλογη εκανα? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:53 ---------- τι λετε/.? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:55 ---------- στην ποτιδαια(Χαλκιδικη) connx i forthent πιανει πιοκαλα πια προτεινετε εταιρεια να βαλω?
giorgos147 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 και εγω αυτο λεω γαματο μηχανημα ειναι πιστευω ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:51 ---------- εναν υπολογιστη εχω και θελω ενα λαπτοπ για τις διακοπες και ετσι για να σερφαρω στο ιντερνετ επειδη βαρεθηκα στον υπολογιστη ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:52 ---------- oχι μονο για τις διακοπες.τελος παντων καλος ειναι καλη επιλογη εκανα? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:53 ---------- τι λετε/.? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:55 ---------- στην ποτιδαια(Χαλκιδικη) connx i forthent πιανει πιοκαλα πια προτεινετε εταιρεια να βαλω? Και συνεχίζω να διαφωνώ μαζί σου. 1500 ευρώ για ένα μηχάνημα που θα το έχεις επειδή βαρέθηκες τον άλλον υπολογιστή; Πάρε ένα netbook απλά για να σερφάρεις που κάνει και 300ευρώ περίπου ένα καλό... Αλλά θα μου πεις... Εσύ τα πληρώνεις;
saxtou junior Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 δεν το βαρεθηκα ακριβως αλλα δεν ειναι και καλος και δεν καθομαι πολυ στον υπολογιστη μου καθεται ο αδελφος μου πιο πολυ και θα παρω λαπτοπ σε καμια δυο εβδομαδες και σε κανενα 3 μηνες αλλο κουτι αυτο το κουτι που θα παρω σε καμια 3μηνες ειναι καλο? Turbo-X F4000 ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:03 ---------- στην ποτιδαια(Χαλκιδικη) connx i forthent πιανει πιοκαλα πια προτεινετε εταιρεια να βαλω?
giorgos147 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 δεν το βαρεθηκα ακριβως αλλα δεν ειναι και καλος και δεν καθομαι πολυ στον υπολογιστη μου καθεται ο αδελφος μου πιο πολυ και θα παρω λαπτοπ σε καμια δυο εβδομαδες και σε κανενα 3 μηνες αλλο κουτι αυτο το κουτι που θα παρω σε καμια 3μηνες ειναι καλο? Turbo-X F4000 Και γιατι να αλλαξεις κουτι στον αλλον υπολογιστη εφοσον δε καθεσαι; Και εγώ την ιδια ηλικια με σενα εχω(14) και θα σε συμβουλευα να παρεις 1) κατι πιο μικρο και πιο φθηνο(1500 ευρω για 13ων ετων παιδι ειναι ΥΠΕΡΒΟΛΗ για δευτερο υπολογιστη) 2) να φτιαξεις εναν δευτερο φθηνο υπολογιστη που θα ευχαριστηθεις και καλυτερα τα παιχνιδια.
saxtou junior Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 ρε το λαπτοπ ενταξει δεν ειναι και μονο για εμενα για ολη την οικογενεια και σε λεω ρε τωρα σε κανενα δυο εβδομαδες θα παρω λαπτοπ και μετα θα παρω αλλο κουτι εξξαλλου τωρα τζαμπα κουτι θα ειναι δεν θα το ευχαριστηθω αφου θα ειμαι διακοπες γιαυτο λεω κουτι σε κανενα δυο μηνες να παρω λεω να βαλω kai to padna antivirus 2009 ειναι καλο? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:07 ---------- καθομαι στον υπολογιστη αλλα δεν ειναι τοσο καλος και μου τη σπαει ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:08 ---------- στην ποτιδαια(Χαλκιδικη) connx i forthent πιανει πιοκαλα πια προτεινετε εταιρεια να βαλω?
saxtou junior Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 τελικα καλος ειναι εμενα με αρεσε παρα πολυ λεω να τον αγορασω
kostasfalcon Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 τελικα καλος ειναι εμενα με αρεσε παρα πολυ λεω να τον αγορασω Αφου ΣΕ αρεσε αγορασε τον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.