InsertCoinToJoi Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Την "ιστορία" με το τσίμπημα στο στρατό, πάντως, δε τη βρίσκω πουθενά. Να έγινε τέτοιο πράγμα και να άφησαν το "τεφαρίκι" ανεκμετάλευτο τα "ειδησεογραφικά" μας κανάλια, περίεργο μου φαίνεται. Επί της ουσίας, αυτό που πρότεινε ο freedubus. φιλε μου εδω λεει το σκηνικο και την διαψευση... http://www.kavalanet.gr/enimerosi/news_static/1243293544.php
PCharon Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δεν απαιτείται το άπειρο ΑΙΚΙΟΥ για να καταλάβεις πως είναι φήμη. Τα φίδια δαγκώνουν μόνο αν τα στριμώξεις. Για να σε δαγκώσει στο λαιμό (!) θα πρέπει να είσαι ξαπλωμένος στο έδαφος (η οχιά δεν πηδάει 50 φορές το ύψος της!). Άρα η μόνη περίπτωση να δαγκωθεί φαντάρος είναι σε κάποιο "πυρ και κίνηση" και φυσικά να πετύχει φίδι με... λανθασμένο ένστικτο. Πάντως ολόκληρο καλοκαίρι που έβγαλα εκεί πάνω με "φουλ έξτρα" ασκήσεις δε θυμάμαι να είδαμε πουθενά ούτε ένα φίδι στα μέρη που πηγαίναμε. Όσο για τα "10 λεπτά προς το θάνατο από ελληνική οχιά", πάρα πολύ κουφό μου φαίνεται. Η λέξη "δηλητήριο" δε συνεπάγεται ντε και καλά το θάνατο, πόσο μάλλον σε 10 λεπτά. Στη ζωή μου έχω συναντήσει πάμπολες οχιές (μου αρέσει η εξοχή) αλλά ποτέ μα ποτέ δεν ένιωσα κίνδυνο, απλά γλυστρούσαν ανάμεσα από τα πόδια μου. Επί του θέματος, όντως τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια έξαρση φιδιών, όχι μόνο στη Β.Ελλάδα. Πάντως εκτός από το φόβο και την ανατριχίλλα, συνήθως δεν προκαλλούν άλλες βλάβες, άντε να φάνε τίποτα αυγά από κοτέτσια... Αυτά τα είπα εμπειρικά. Μια ωραία αναφορά επίσης εδώ http://www.reptilesalonica.com/venomous_snakes-Greece.html
million_voices Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Οι Γάτες.... μισο, αυτο δεν ειναι γατα αλλα baby μεγαλη γατα,λιονταρακι δλδ η κατι τετοιο τα σαλτα του παντως ολα τα λ7,χεζμεντεν μεχρι να πληγωσει τον οφη Το αυτό. Και ειδικά οι θηλυκές γάτες, η οποίες, όπως έχω διαπιστώσει απο την μέχρι τώρα εμπειρία μου με τα συμπαθή αυτά αιλουροειδή, έχουν πιο πολύ ανεπτυγμένο το ένστικτο του κυνηγού συγκριτικά με τα αρσενικά. το αυτο συμβαινει και στους ανθρωπους,μην βλεπεις τον aledjo που τιμα το φυλο
Pablo_Hasan Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 bobcat ειπε, δεν ειναι γατα, ιαγουρος or smt...
tzinos Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 πολοι σκορπανε θειαφι υποτιθεται οτι τα απομακρυνει. Και μαλλον ισχυει διοτι το ζητανε συχνα στο μαγαζι(γεωπονικο καταστημα) για αυτο τον λογο. Μια φορα ειχαμε φερει και ενα μπουκαλι και καλα απωθητικο φιδιων που ειχε μια σκονη, αλλα ηταν πανακριβο, κανα 20ρικο. Και ενα απο τα συστατικα του ηταν και το θειαφι
Lucifer Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Θειάφι ρίχναμε όταν ήμουν ναυτοπρόσκοπος στα αχανή δάση της Γκαζμαδίας, υποθέτω ήταν αποτελεσματικό μιας και δεν είδα ποτέ όφη κοντά στη σκηνή μου παρά το γεγονός πως το δάσος έβριθε.
Fan Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Καλό θα είναι να έχουμε το νου μας πάντως. Γιατί εάν σε τσιμπήσει είδικά οχια μπορεί να έχεις άσχημα ξεμπερδέματα
Teaser Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Εντάξει, αλλά η οχιά δεν είναι από τα πιο επικίνδυνα φίδια. Είναι από τα πιο άσχημα όμως και δεν εμπνέουν κανένα σεβασμό. Μου αρέσει πολύ η κόμπρα και το μαύρο μάμπα αλλά αν σε τσιμπήσει το δεύτερο μια προθανάτια εξομολόγηση είναι απαραίτητη.
elven Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Μου αρέσει πολύ η κόμπρα και το μαύρο μάμπα αλλά αν σε τσιμπήσει το δεύτερο μια προθανάτια εξομολόγηση είναι απαραίτητη. Η κόμπρα συχνάζει στο Κιάτο και το μαύρο μάμπα παραλία Κατερίνης Που θα τα βρες αυτά βρε; Μόνο οχιές έχομεν εμείς
Teaser Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Η κόμπρα συχνάζει στο Κιάτο και το μαύρο μάμπα παραλία Κατερίνης Που θα τα βρες αυτά βρε; Μόνο οχιές έχομεν εμείς Βρε με έχουν τσιμπήσει και ξέρω ντε. Ξέχασα να αναφέρω και το ταϊπάν, αυτό όμως θα το δώσω για κατοικίδιο στον γείτονα. Στην Ευρώπη δυστυχώς έχομεν μόνον οχιές
elven Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Στην Ευρώπη δυστυχώς έχομεν μόνον οχιές Ναι μεγάλη δυστυχία,με πήρε απο κάτω τώρα που το σκέφτηκα
freedubus Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Μη λέτε "τσιμπάει" για τα φίδια ρε φιδέμπορες. Το φίδη "δαγκώνει" , ΝΑ κατι δοντάρες που έχει, δεν "τσιμπάει". "Τσιμπάει" η σφήκα, η καρφίτσα, το κουνούπι, το πουλί στο κλουβί, η πετονιά στο ψάρεμα, κανα γκομενάκι...τέτοια πράματα.
Teaser Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Είμαστε χοντρόπετσοι, το δάγκωμα είναι τσίμπημα για μας.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Καλα αμα σε τσιμπησει κανας μπαμπουρας θα σου δειξω εγω χοντροπετσε, θα δεις τι εχεις να παθεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.