Προς το περιεχόμενο

Παρκινγκ σε νυχτερινά κέντρα!απόδειξη θεωρημένη???

sculper

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρω ότι ίσως έχει συζητηθεί ξανά, αλλά θα ήθελα μια φοροτεχνική συμβουλή. Εχθές πήγαμε σε ένα club της παραλιακής και αφήσαμε το αμάξι….όταν τελειώσαμε τα ποτάκια μας πήγαμε να πάρουμε το αμάξι….κάναμε την κίνηση να δώσουμε 5 ευρώ…αλλά με έκπληξη μάθαμε ότι κάνει 10 ευρώ….μία κοπέλα τα πήρε όπως όλοι μας άλλωστε και ζητήσαμε απόδειξη….την οποία και μας έδωσαν…..

Το ερώτημα είναι….οι αποδείξεις δεν πρέπει να είναι θεωρημένες?

Διότι η απόδειξη που πήραμε ήταν από απλό μπλοκάκι…….

Αν κάποιος γνωρίζει ας μας πει……αν δεν ξέρει κανείς …απλά θα πρέπει να βρούμε το τηλ της κοντινής εφορίας…….

Να είστε καλά!

Δημοσ.

Είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο πως τα λεφτά που μαζεύουν οι παρκαδόροι από νυχτερινά κέντρα είναι "μαύρα". Εγώ φροντίζω να μην τους κάνω την χάρη να μου νταβατζιλικεύουν την τσέπη, ακόμα και αν αυτό σημαίνει οτι θα αποκλείσω κάποια μαγαζιά σαν επιλογή διασκέδασης.

Δεν έχεις να χάσεις τίποτα αν κάνεις μια καταγγελία στην εφορία. Το κακό δυστυχώς είναι πως αυτοί είναι από τους πρώτους που λαδώνουν για κάνουν τις δουλειές τους...

Δημοσ.

10ε πρεπει να ναι προς ακρωτηρι μερια...

απ οσο ξερω οι αποδειξεις ειναι σχεδον οκ...

Δημοσ.

Στο Ακρωτηρι ειναι 5Euro, διπλα απο το club και εξω εκει που αραζουν τα ταξι.

Το ξερω γιατι δουλευα εκει ..

Εχω ακουσει βεβαια να παιρνουν και 10αρια οποτε τους κ*****ει.

Μην σας πιανουν κοτσο ..

Δημοσ.

ρωτώντας παν στην πόλη:

1) το αφμ πάνω στην απόδειξη δεν είναι της εταιρείας

2) και να ήταν το σωστό θα έπρεπε να είναι στις δραστηριότητες της εταιρείας, που δεν είναι

3) δεν το έχω εξακριβώση αλλά θα έπρεπε να είναι θεωρημένες

4) ο χώρος δεν ήταν δικός τους

5) ούτε είχαν αναρτήσει τιμές όπως έπρεπε

θα ζητήσουμε τα χρήματα...αν δεν τα δώσουν

το μαγαζί θα έχει μία εκπληξούλα.......

Δημοσ.

δεν μας λες mrtry σε ποιο καλο ανθρωπο ανηκουν αυτα τα παρκινγκ...σε ποια φαμιλια:P

-ποτε δουλευες κ ειχε 5ε?ειμαι σιγουρος οτι ακομη κ μεσα στο κλαμπ εχει 10ε-

Δημοσ.

Διαβασε τα 2 λινκακια πιο πανω και θα καταλαβεις περιπου ..

Δν θα βγαλεις ακρη με τα club, τους παρκαδορους, τους Δήμους .. και την νύχτα :)

Δημοσ.
nick[;2746435'']Αλλάξτε "κέντρα διασκέδασης" να δείτε άσπρη μέρα ρε κάγκουρες.

αυτη ειναι η μονη λυση . εσεις πατε σα τα προβατα στη σφαγη και καλα κανουν και σας τα τρωνε ετσι και δε βγαζετε και μιλια.

Δημοσ.

Tα λινκς πιο πανω ειναι του 1998...

αυτο δειχνει πως καποια πραγματα δεν αλλαζουν!!!

Οσον αφορα τα παρκινκ των μαγαζιων... πριν λιγες μερες που πηγα στο ROOM (ex GALEA) αντι να παρκαρω στο παρκινγκ τους πηγα και παρκαρα ομορφα και ωραια στην απεναντι πλευρα της παραλιακης και περπατησα με τα ποδαρακια μου 2-3 λεπτα. Δεν ειναι και τοσο φοβερο να κανουμε και 2 βηματα με τα ποδια.

Δημοσ.

δεν ειναι παντα τοσο ευκολα τα πραγματα να βρεις νομιμο παρκαρισμα...(κ αν κατσει κληση ειναι 80ε ισως κ πινακιδες..)

δες τι γινετε στο πεζοδρομιο του balux-thallasa-akan8us κ στον δρομο προς ακρωτηρι...

Δημοσ.
δεν ειναι παντα τοσο ευκολα τα πραγματα να βρεις νομιμο παρκαρισμα...(κ αν κατσει κληση ειναι 80ε ισως κ πινακιδες..)

δες τι γινετε στο πεζοδρομιο του balux-thallasa-akan8us κ στον δρομο προς ακρωτηρι...

Αφού το αναφέραμε, θα πώ και κάτι για να φανεί άλλη μια φορά πόσο μπ@@ρδέλο κράτος είμαστε. Εχθές το βράδυ είχε φρακάρει η παραλιακή εντελώς από το αεροδρόμιο μέχρι τα balux-thallasa-akan8us. Μιλάμε πως για αυτή την απόσταση 5-6 λεπτών τα αυτοκίνητα κάνανε πάνω από ώρα. Αιτία? Η ουρά για τα αυτοκίνητα που θέλανε να μπούνε στον χώρο του balux κτλ έκλεινε 2 λωρίδες από τις 3 και όπως καταλαβαίνετε είχε κολλήσει το σύμπαν. Φυσικά ούτε αστυνομία ούτε τίποτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...