Προς το περιεχόμενο

Παρκινγκ σε νυχτερινά κέντρα!απόδειξη θεωρημένη???

sculper

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αφού το αναφέραμε, θα πώ και κάτι για να φανεί άλλη μια φορά πόσο μπ@@ρδέλο κράτος είμαστε. Εχθές το βράδυ είχε φρακάρει η παραλιακή εντελώς από το αεροδρόμιο μέχρι τα balux-thallasa-akan8us. Μιλάμε πως για αυτή την απόσταση 5-6 λεπτών τα αυτοκίνητα κάνανε πάνω από ώρα. Αιτία? Η ουρά για τα αυτοκίνητα που θέλανε να μπούνε στον χώρο του balux κτλ έκλεινε 2 λωρίδες από τις 3 και όπως καταλαβαίνετε είχε κολλήσει το σύμπαν. Φυσικά ούτε αστυνομία ούτε τίποτα.

Εκει ειμουνα και γω εχθες :P Σε αυτη την ουρα .. παναθεμα .. :-D

Σαββατο δν ειναι να βγαίνεις παραλιακη .. για κανενα λόγο ..

Δημοσ.
Εκει ειμουνα και γω εχθες :P Σε αυτη την ουρα .. παναθεμα .. :-D

Σαββατο δν ειναι να βγαίνεις παραλιακη .. για κανενα λόγο ..

Εγώ την μυρίστηκα την δουλειά, οπότε άφησα την παρέα να φύγει πρώτη με τα αμάξια και ξεκίνησα με την μοτοσυκλέτα καμιά ωρίτσα μετά. Μαζί φτάσαμε...

Δημοσ.

Look τα τελευταια 3 χρονια και λογω δουλειας κατεβαινα κατω καθε βραδυ (κατω γτ μενω βόρεια) .. τα εργα υπαρχουν εδω και καιρο .. (α ρε ελλαντα. . 300 χρονια για να φτιαξουν μετρο ορ somethin like that .. )

πιο χαλαρα η βουλιαγμενης .. τζενεραλλλ ...

Δημοσ.

Οταν πας σε οποιοδηποτε μαγαζι δεν εισαι υποχρεωμενος να δωσεις το αμαξι σου να στο παρκαρουν ποσο μαλλον να πληρωσεις για παρκαρισμα.Κανονικα ο παρκαδορος πρεπει να σου υποδειξει τον χωρο στον οποιο θα παρκαρεις,κλειδωνεις και παιρνεις τα κλειδακια σου.

Δυστυχως ομως εχει γινει καθεστως,το οποιο δεχομαστε αδιαμαρτυρητα, να σου παιρνει ο παρκαδορος το αμαξι και να τον πληρωνεις.Εγω προσωπικα εχω παιξει μπουνιες με παρκαδορο για αυτη τη δουλεια.Στο κατω κατω δεν γουσταρω να το οδηγαει κανεις το αμαξι μου.Ασε που μια φορα οταν παρελαβε το αμαξι ενας φιλος μου ειχε +10χιλιομετρα απο οταν το αφησε.

Δημοσ.

Σχετικα με τα παραλιακα μαγαζια. Πιστευω ο,τι το τραμ βολευει παρα πολυ.

ΥΓ: Αν παρεις αμαξι δε πρεπει να πιεις ποτο, τοτε γιατι να πας?

Δημοσ.

Παιδιά η απόδειξη από το parking δεν πρέπει να είναι θεωρημένη διότι τηρούν ειδικό ξεχωριστό βιβλίο (και καλά)...

Πρέπει όμως να γράφει επάνω "Αθεώρητα βάση.." κάποιου νόμου ή ΠΟΛ.

Δημοσ.

το τραμ στην παραλιακη ειναι μια χαρα...παρκαρεις καπου πριν αλιμου κ παιρνεις τραμ...

μακαρι να το κανουν αρκετοι ωστε να αδειασει ο δρομος:P

Δημοσ.

Κακα τα ψεματα, ο μονος λογος που παμε σαν τα προβατα στη σφαγη ειναι καθαρα "πουλ μουρ" λογος και για το κομπλεξ του να μη φανεις "γυφτος" μπροστα σε γκομενες. Ολοι οι αλλοι λογοι απλα δεν υπαρχουν. Δηλαδη γιατι να πληρωσω 5-10 ευρω για ενα παρκινγ που ξερω στα σιγουρα οτι δεν ειναι αυτου που μου ζηταει τα λεφτα?

Δηλαδη να αρχισω και εγω να ζηταω λεφτα απο οποιονδηποτε ερχεται και παρκαρει το αμαξι του στο πεζοδρομιο μπροστα στο μαγαζι μου? Βεβαια θα πω μια φραση η οποια στην Ελλαδα ειναι πλεον κανονικο καθεστως: Βρισκουν και κανουν.

Δημοσ.

ΕΤΣΙ!!!!

αυτο ειναι το νοημα

μακαρι να το κανουν οι ΑΛΛΟΙ για να αδειασουν οι δρομοι και να μπορεσουμε ΕΜΕΙΣ να παμε με την καγκουρια για το πουλ μουρ που ειπε και ο φιλος απο πανω

το τραμ στην παραλιακη ειναι μια χαρα...παρκαρεις καπου πριν αλιμου κ παιρνεις τραμ...

μακαρι να το κανουν αρκετοι ωστε να αδειασει ο δρομος:P

Δημοσ.

παρτε το χαμπαρι κανεις απο αυτα τα μαγαζια δεν σας εχει αναγκη αν θα πατε ή οχι.Η Αθηνα εχει 5μυρια κοσμο παντα υπαρχουν ατομα για να πανε,εκει στηριζονται...

χειμωνας =κεντρο

καλοκαιρι=παραλια

<<Οι αποδειξεις που δινει ενα σταθμος αυτοκινητων ΔΕΝ ειναι θεωρημενες, γιατι διατηρουν ήδη προσθετο θεωρημενο βιβλιο εισερχομενων-εξερχομενων οχημάτων. Η απόδειξη όμως πρέπει να φέρει σφραγίδα τους και να αναγράφει πάνω "αθεωρητα βάσει ΠΟΛ.1083/2003" >>by post apo myphone.

δεν ξερω αν εγραψες εσυ το τοπικ στο τροκτικο παντως διαφωνω σε οτι αφορα τις ηλικιες που λεγες οτι πανε 18-20χρονων..οχι πως εχει κ σημασια για το θεμα σου.

λοιπον αντε να πω κ γω τι παιζει με το ακρωτηρι μην το κουραζουμε το θεμα...

1.μεσα μεσα μπαινουν οσοι πανε πολυ νωρις ή εχουν ακριβο αυτοκινητο...

2.50μ πιο κατω παιρνουν τα αυτοκ.κ τα παρκαρουν εξω κ μεσα απο τα σταδια που τα χαν φτιαξει για ολυμπιακους αγωνες.

3.παλιοτερα τα εβαζαν και απεναντι απο τα παραπανω σταδια που εχει ενα σχολειο αλλα μετα ειδα το σταματησαν.λιγο πιο πισω ειναι ναυτικος ομιλος ή κατι τετοιο και κει νταβατζιλικι...

4.το μονο καλο ειναι οτι τις περισσοτερες φορες παρκαρεις μονος σου κ παιρνεις κ τα κλειδια.

τα λεφτα ειναι πολλα,τα παρκινγκ αυτα τα εχουν τα ονοματα της νυχτας.ξερετε μερικοι απο αυτους,ειναι αυτοι που ακουτε στις ειδησεις για πυροβολισμους και θανατους στην μεση του δρομου...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...