van_Daam Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 αχχχ.....καλο μηνα να εχουμε και φυσικα καλο καλοκαιρι παιδακια μου! λοιποοοον,εχουμε και λεμε.. το καλοκαιρι ηρθε,οι ζεστες εχουν αναψει και προκαλεσει ηδονες για τα καλα...και τα κορμια εχουνε βγει ολα ωξο και τουρτουριζουν! ΟΜΩΣ καποια ειναι τριχωτα και καποια ατριχα.... θα ηθελα να ρωτησω ολες (κατ'αρχας) και ολους αν προτιματε να εχετε τριχωτο η' ατριχο σωμα. επειδη κατ΄εμε η τριχα ειναι λιγο αντιαισθητικη και δεν ταιριαζει και στα γυμνασμενα σωματα.. περιμενω αποψεις πολλες τριχωτες αλλα και ατριχες!
UpToDate_ Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Πες μου ότι είσαι άτριχος, μόνο αυτό! Τέλος !!! . 2 σε 1;
van_Daam Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 να πω την αληθεια στα ποδια εχω και κανω αποτριχωση με αποτριχωτικη μηχανη βεβαια στην αρχη ποναει παρα πολυ...βεβαια μετα ειναι σαν βελουδο το δερμα!!! εσυ σλιπνκοτ τι εισαι? γιατι ειναι κακο να μην εχεις τριχες? πιστευετε οτι αρεσει στις γυναικες?
Teaser Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 να πω την αληθεια στα ποδια εχω και κανω αποτριχωση με αποτριχωτικη μηχανη Στο μέτωπο δεν κάνεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.