Land_Of_Banania Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Είναι κανείς από Κατερίνη? Ενδιαφέρομαι για ενοικίαση ενός διαμέρισματος γύρω στα 50-70 τμ αλλά δεν έχω ιδέα από την πόλη. Αν είναι κανείς στο φόρουμ που μένει Κατερίνη ας γράψει καμιά πληροφορία. πχ θα με ενδιέφερε να μάθω ποιες περιοχές θεωρούνται "οικογενειακές", μη κακόφημες δηλαδή (είναι για κοπέλα το σπίτι), κανένα Link στο internet για καμιά τοπική εφημερίδα μήπως βρω καμιά αγγελία, κανέναν γνωστό σας που νοικιάζει κάτι σαν αυτό που ψάχνουμε κλπ. Γενικά όποια πληροφορία για την πόλη θα ήταν ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ
lary7 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Φιλε απο κατερινη ειμαι... ιδιαιτερα κακοφημες περιοχες δεν υπαρχουν, εκτος και αν πας και μεινεις εκτος πολης διπλα στους τσιγγανους, που και αυτοι ακακοι ειναι... Αν δεν θα εχει αμαξι μαζι της μπορει να βρει στο κεντρο, κοντα στον πεζοδρομο σε καποια πολυκατοικια 20+ετων.Αλλοιως μπορει να παει λιγο παραεξω (5-10-15 λεπτα με τα ποδια απο το κεντρο) που εχει αρκετες καινουριες. Εξαρταται τι θελει και πόσα θελει να πληρωνει. Παντος οι τιμες ειναι αρκετα χαμηλες και εχει αρκετα διαμερισματα αδεια, με μια βολτα σε μερικα μεσητικα θα βρει αυτο που θελει. Για οτιδηποτε αλλο χρειαστεις εδω ειμαι
Land_Of_Banania Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε. Τελικά βρήκε σήμερα μετά από πολύ ψάξιμο τις 2-3 προηγούμενες μέρες. Τα ενοίκια είναι όντως πολύ χαμηλά σε σχέση με άλλες πόλεις. Πολύ θετικό αυτό. Θα σε χρειαστώ σε λίγο καιρό για κάνα μαγαζάκι πιο ψαγμένο για έξοδο
lary7 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Κανενα προβλημα, αν και θα ειμαι εδω μονο για 12 μερες (αδεια). Παντος το καλοκαιρι τα καλα μαγαζακια χρειαζονται αμαξι, παραλια-κατερινοσκαλα-πλακα-λεπτοκαρια. Ορεξη να υπαρχει και απο μαγαζακια (καλοκαιρινα) ειναι γεματος ο νομος.Nightlife που θα ζηλευαν πολλες αλλες περιοχες της χωρας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.