d.savvas Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 παιδια καλησπερα.ειμαι καινουργιος στην παρεα σας και πηρα το θαρρος να σας πω οτι αντιμετωπιζω το εξης προβλημα.Το laptop μου ενα HP PAVILLON ΕΝΩ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΥΜΑ την ωρα που λειτουργει ξαφνικα ενω ειναι στην μπριζα παιρνει απο την μπαταρια με αποτελεσμα να ξεφωρτιζει εντελως να κλεινει και να μην φορτιζει ξανα.Εχω κουνησει το καλωδιο του ρευματος μηπως δεν κανει καλη επαφη αλλα τιποτα .Μου ειπαν οτι πιθανον να φταιει ο μετασχηματιστης αλλα δεν ειναι σιγουρο.Μηπως ξερει κανεις να μου πει τι μπορει να φταιει και ποσο κοστιζει αν παω να το φτιαξω? Ευχαριστω
serbabis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Κόψε τις δοκιμές και πήγενε και φέρτο κολάρο στον καταστηματάρχη... Η αν έχεις ποιό ανθρώπινη συμπεριφορά από εμένα απλά πήγενε με την εγκύηση να σου το αλλάξουν. ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΔΟΚΙΜΕΣ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΑΓΟΡΕΣ Απλά επιστρέψτετες ακόμη και στην υπόνεια μη κανονικής λειτουργίας.
d.savvas Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 το προβλημα ειναι οτι το εχω 3 χρονια ειναι παλιο laptop...αλλιως θα το φερνα κολαρο..
epivitor Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 παιδια καλησπερα.ειμαι καινουργιος στην παρεα σας και πηρα το θαρρος να σας πω οτι αντιμετωπιζω το εξης προβλημα.Το laptop μου ενα HP PAVILLON ΕΝΩ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΥΜΑ την ωρα που λειτουργει ξαφνικα ενω ειναι στην μπριζα παιρνει απο την μπαταρια με αποτελεσμα να ξεφωρτιζει εντελως να κλεινει και να μην φορτιζει ξανα.Εχω κουνησει το καλωδιο του ρευματος μηπως δεν κανει καλη επαφη αλλα τιποτα .Μου ειπαν οτι πιθανον να φταιει ο μετασχηματιστης αλλα δεν ειναι σιγουρο.Μηπως ξερει κανεις να μου πει τι μπορει να φταιει και ποσο κοστιζει αν παω να το φτιαξω? Ευχαριστω Οταν το εχεις στο ρευμα με την μπαταρια εκτος υπαρχει προβλημα? Κόψε τις δοκιμές και πήγενε και φέρτο κολάρο στον καταστηματάρχη... Σιγα ρε killer
serbabis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 το προβλημα ειναι οτι το εχω 3 χρονια ειναι παλιο laptop...αλλιως θα το φερνα κολαρο.. Χμμ λάθος κατάλαβα, έτσι όπως έβαλες το πόστ ο νους μου πήγε σε καιωούρια παραλαβή... Αν βγάλεις την μπαταρία και έχεις μόνο ρεύμα δουλεύει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.