o_magazatoras Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Πάει περίπατο η ανθρωπιά.Την κάνανε ψιλά γράμματα οι δικηγόροι,πανάθεμα...
PCharon Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Πάει περίπατο η ανθρωπιά.Την κάνανε ψιλά γράμματα οι δικηγόροι,πανάθεμα... Το είπε τόσο ωραία ο Snoob, ώστε να μην μπορείς να κάνεις τέτοιο σχόλιο.
o_magazatoras Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Το είπε τόσο ωραία ο Snoob, ώστε να μην μπορείς να κάνεις τέτοιο σχόλιο. Μα το σχόλιο δεν απευθυνόταν ούτε στον peradw8e (που τον ξέρω),αλλά ούτε και στον Snoob (που δεν τον ξέρω τον άνθρωπο). Το σχόλιο ήταν για την άδικη κενωνία. Όσες φορές έφυγα από σπίτι (αφού είχε λήξει το συμβόλαιο,btw,και ήμασταν σε καθεστώς αορίστου),αλλά όσες φορές έφυγε ενοικιαστής μου (ανάλογη φάση),δεν έδωσα ούτε ζήτησα λεφτά.
PCharon Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Το σχόλιο ήταν για την άδικη κενωνία. Ναι, δεν είπα πως αντιτάθηκες. Κι εγώ φιλικά και με σεβασμό (σε σένα) το έκανα το σχόλιο. Όσες φορές έφυγα από σπίτι (αφού είχε λήξει το συμβόλαιο,btw,και ήμασταν σε καθεστώς αορίστου),αλλά όσες φορές έφυγε ενοικιαστής μου (ανάλογη φάση),δεν έδωσα ούτε ζήτησα λεφτά. Ανθρώπινη (όπως λες κι εσύ) συνεννόηση. Αλλά είναι επίσης πλήρως λογικός και ο νόμος που καλύπτει τον ένα και τον άλλο. Υπάρχουν πολλές καταστάσεις που μπορείς να φανταστείς πως το επιβεβαιώνουν αυτό. Ο poster μάλλον δεν βρήκε κατανόηση. Πάντως δε νομίζω να μπορεί να απαιτήσει κάτι (συμβαίνουν αυτά με τα ενοίκια). ερωτεύτηκα την ανορθογράφηση της "κενωνίας"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.