KWSN_Men Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Αυτό που λέει το θέμα. Καλός ορθοδοντικός στα βόρεια-δυτικά προάστεια; Έχει κάποιος κάτι να προτείνει;
mynam3 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι πολύ μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.
gerr Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 καλύτερα με pm οι απαντήσεις. Από την ιατρική δεοντολογία απαγορεύεται η διαφήμιση οδοντιάτρων (κρατάω βέβαια μια επιφύλαξη κατά το πόσο θεωρείται προβολή, οπότε μπορεί να είμαι και λάθος)
leftermann Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 η ιατρική δεοντολογία απαγορεύει στους γιατρούς να διαφημίζουν τους εαυτούς τους. Δεν απαγορεύει σε κάποιον να "διαφημίσει" έναν καλό γιατρό που ξέρει. Γενικά η δεοντολογία μου (πχ) δεν μπορεί να σου (πχ επίσης) απαγορέψει τίποτα, μόνο σε μένα απαγορεύει...
kx5 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Έχω ένα άριστο γιατρό - με νορμάλ τιμές - να σου προτείνω αλλά θα πρέπει να κατέβεις λιγάκι νοτιοανατολικά. Αλλά έφαγες ban... βλέπω με τα αθλητικά φτιάχνετε κέφι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.