Προς το περιεχόμενο

Αναζήτηση rent a car σε Ισπανία

mitridi_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες γειά και χάρα σας,

επειδή έχω πρόβλημα και η πιστωτική κάρτα που έχω

αιτηθεί στην Alpha, αργεί να έρθει και εγώ φεύγω

Ισπανία την αλλη Παρασκευή, με έχουν ζώσει τα φίδια.

Στο θέμα λοιπόν, ψάχνω εταιρία ενοικιάσης αυτοκινήτων

συγκεκριμένα στην Βαρκελώνη που να δέχεται ενοικιάση

και με Debit Card ή και με μετρητά.

Υπάρχει κάτι τετοιο ή άδικα το ψάχνω?

Ευχαριστώ όλους

Δημήτρης

Δημοσ.

Δύσκολα θα βρεις. Η Sixt στη Γερμανία μου ζήτησε 400 ευρώ μετρητά + το κόστος της ενοικίασης επειδή δεν είχα πιστωτική τα οποία μου τα γύρισε 3 μήνες αργότερα και αυτά με γερμανική maestro.

Δημοσ.
φανταζομαι οτι αν ειναι viza electron δεν υπαρχει καμμια διαφορα με μια viza πιστωτικη...

Φίλε κι όμως έχει διαφορά και δεν την δέχεται καμία εταιρία.

Αστα...

Δημοσ.

Φιλε ζορικα τα πραγματα. Δοκιμασε στην easycar, ηταν η μονη που δεν ειχα προβλημα με την viza μου που ειναι πιστωτικη αλλα δεν ηταν αναγλυφη. Ολοι οι αλλοι ζητανε αναγλυφη πιστωτικη.

Δημοσ.
Φιλε ζορικα τα πραγματα. Δοκιμασε στην easycar, ηταν η μονη που δεν ειχα προβλημα με την viza μου που ειναι πιστωτικη αλλα δεν ηταν αναγλυφη. Ολοι οι αλλοι ζητανε αναγλυφη πιστωτικη.

ειναι κανονική πιστωτική ή debit card με το logo της Visa ?

Και αφορά την Ισπανία, η προηγούμενη εμπειρία σου?

Αν ναι σε ποιό μέρος ?

Δημοσ.

Ηταν student visa, επανω εγραφε visa electron αλλα την ειχα κανει κανονικη πιστωτικη με οριο 3.000, απλα δεν ηταν αναγλυφη.

Τις πρωτες 2 φορες νοικιασα απο μαδριτη-βαρκελωνη μεσω easycar. Τον μεσολαβητη κανουν αφου το αμαξι το παρελαβα απο την atesa χωρις κανενα προβλημα(εκτος του οτι εμεινα απο συμπλεκτη παραμονη πασχα...)

Την 3 φορα νοικιασα απο σαλαμανικα μεσω avis. Αυτοι οι μαλακες δεν δεχονταν την καρτα γιατι δεν ηταν αναγλυφη με αποτελεσμα να ψαχνω να βρω αλλη καρτα απο μια φιλη...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...