Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote TonyMontana:</font><hr> <blockquote><font class="small">Quote vooda:</font><hr> 6o Gia na ginei kapoios tragoudistis tou exei fygei o kolos. <hr /></blockquote> edw epeses mesa <hr /></blockquote> Αν ειναι "αντρας".Για γυναικα ίσως το ιδιο ίσως ...κατι άλλο!!
apoc Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2002 χαχαχα σωστος ο Tony το πιασαμε το υπονοουμενο...παντως τι να πεις...και εγω πιστευω οτι ειναι εξοργιστικα αυτα τα ποσα..και προκαλουν οπως προκαλουν και οι ποδοσφαιριστες και παλιοτερα οι μπασκεμπολιστες..παρολα αυτα δεν μπορω να διαφωνησω οτι ζουμε σε μια καπιταλιστικη κοινωνια..σε ελευθερο εμποριο..και ολα μπορουν να συμβουν ..σημεια των καιρων τι να πεις..προσωπικα ειμαι και εγω ενας απο αυτους που κατακρινουν την εν -λογω καστα επαγγελματιων..και θελω να λεω ..οτι στο μεγιστο βαθμο..δεν τους ταιζω βραδιατικα!
^BOOMBOOM Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2002 ayto pou nomizw diafeygei stous perissoterous einai to gegonos pws sthn koinwnia den uparxei ena stathero poso xrhmatwn to opoio katamerizetai stous polites.Oi anthrwpoi paragoun plouto, to oti kapoios tragoudisths, mpasketistas klp pairnei ena astronomiko mistho den shmainei pws ton sterei apo kanena allo sto katw katw aytos o anthropos prosferei kati (den tha krinw egw an einai kalo h oxi) kai o kosmos agorazei to proion tou.To oti enoxlei kapoious to gegonos ayto mono se zhleia mporw na to apodwsw.Ta lefta ayta den ta kleboun apo kanena, oute ta steroun apo kanena, ta lefta ayta tous ta dinoun anthrwpoi se antalagma gia thn uphresia/psuxagwgia/proion pou prosferoun.An pisteyete pws to proion einai upertimhmeno exete anakalypsei ena keno sthn agora kai an eiste mages mporeite na to kalypsete sto katw katw me ena fthinotero kai kalytero kai na shkwsete olo to xarti. ta pragmata einai apla. cheers
mrFrodo Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote vooda:</font><hr> 6o Gia na ginei kapoios tragoudistis tou exei fygei o kolos. <hr /></blockquote> για ρώτα παραέξω τους γιατρούς να δεις πως είναι ο δικός τους ο απαυτός....... Και αυτοί δεν το χαίρονταν τόσο πολύ το ....γκουχ γκουχ Αν ξενυχτάνε; Σε πληροφορώ κατ'εξακολούθηση... και όχι για να διασκεδάσεις φυσικά..... Α, και κάτι άλλο....Λίγο δύσκολο το κόβω να βάλει κανένας του συναφιού τον απ'αυτό του κάτω και να γίνει γιατρός....όση σκηνική παρουσία και να έχει Το να έχει κανείς στα χέρια του ανθρώπινες ζωές το βρίσκεις εύκολο δηλαδή;;; Μη λέμε και ό,τι θέλουμε.....
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote ^BOOMBOOM:</font><hr> ayto pou nomizw diafeygei stous perissoterous einai to gegonos pws sthn koinwnia den uparxei ena stathero poso xrhmatwn to opoio katamerizetai stous polites.Oi anthrwpoi paragoun plouto, to oti kapoios tragoudisths, mpasketistas klp pairnei ena astronomiko mistho den shmainei pws ton sterei apo kanena allo sto katw katw aytos o anthropos prosferei kati (den tha krinw egw an einai kalo h oxi) kai o kosmos agorazei to proion tou.To oti enoxlei kapoious to gegonos ayto mono se zhleia mporw na to apodwsw.Ta lefta ayta den ta kleboun apo kanena, oute ta steroun apo kanena, ta lefta ayta tous ta dinoun anthrwpoi se antalagma gia thn uphresia/psuxagwgia/proion pou prosferoun.An pisteyete pws to proion einai upertimhmeno exete anakalypsei ena keno sthn agora kai an eiste mages mporeite na to kalypsete sto katw katw me ena fthinotero kai kalytero kai na shkwsete olo to xarti. ta pragmata einai apla. cheers <hr /></blockquote> Αν φοροδιαφεύγουν δε μας αφορά όμως; Γιατί δεν κλέβουν ούτε εμένα, ούτε εσένα, κλέβουν όλο τον ελληνικό λαό...
dark Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2002 ta fainomena ayta prokaloun kai odhgoun sthn ypovathmish ths koinwnias koita posoi prospathoun na toys mimithoun apo ta diafora bigbrother kai ta resta kai koita pioi provalonte apo ola ta mesa enhmerwshs exeis dei pote ma provaletai kapoios episthmonas to 1% toy xronou apo oso provalontai oi xamoures kai oi mastourhdes? Egw pote den exw paei se tetoiou eidoys magazia kai oute prokeite na paw vevaia oso yparxoun onta pou pane na xeirokrothsoun atzeles... kala kanoun kai ta konomane den mporei na toys to apagoreysei kaneis ftanei na einai entaksei apenanti sto kratos
^BOOMBOOM Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2002 ennoeitai pws opoios forodiafeygei klebei tous sumpolites tou kai ayto isxueo eite einai tragoudisths , eite einai giatros, eita ydraulikos eite otidhpote.egw milhsa me dedomenh thn thrhsh twn nomwn
pyro Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2002 the more numerous the laws the more corrupt the system (den to eipa egw, se kapoianou to sig to eida)
vooda Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2002 </BLOCKQUOTE><BR><BR>Αν φοροδιαφεύγουν δε μας αφορά όμως; Γιατί δεν κλέβουν ούτε εμένα, ούτε εσένα, κλέβουν όλο τον ελληνικό λαό... <hr /></blockquote> Γιατί οι γιατροί δεν φοροδιαφεύγουν θέλεις να πεις ??? KARALOL Αυτό κι αν είναι ανέκδοτο. Ρε σεις πλάκα μου κάνετε??? Μα υπάρχουν μεγαλύτεροι φοροδιαφυγάδες απο τους γιατρούς ???? Και για τους τραγουδιστές πλέον δεν ισχύει αυτό... Όταν ακούμε στην TV ο τάδε παίρνει τόσα δεν το ακούν οι Εφοριακοί νομίζετε??? Τώρα μην σας πω για περιπτώσεις και περιπτώσεις γιατρών φοροδιαφυγάδων γιατί μας βλέπω στον Τριανταφιλόπουλο παρέα με τον πλεύρη και τον Τσακαλία
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2002 Τουλάχιστον ο γιατρός σου τα πέρνει αλλά καμιά φορά σου σώζει και τη ζωή... Η τραγουδιάρα; Εξάλλου, το ότι λέγονται στη τηλεόραση τα ποσά δε σημαίνει ότι υπάρχουν και αποδείξεις για αυτά...
anarmostos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote vooda:</font><hr> Γιατί οι γιατροί δεν φοροδιαφεύγουν θέλεις να πεις ??? KARALOL Αυτό κι αν είναι ανέκδοτο. Ρε σεις πλάκα μου κάνετε??? Μα υπάρχουν μεγαλύτεροι φοροδιαφυγάδες απο τους γιατρούς ???? Και για τους τραγουδιστές πλέον δεν ισχύει αυτό... Όταν ακούμε στην TV ο τάδε παίρνει τόσα δεν το ακούν οι Εφοριακοί νομίζετε??? Τώρα μην σας πω για περιπτώσεις και περιπτώσεις γιατρών φοροδιαφυγάδων γιατί μας βλέπω στον Τριανταφιλόπουλο παρέα με τον πλεύρη και τον Τσακαλία <hr /></blockquote> Οκ... πάω πάσο. Έχεις ιδέα τι εστί εφημερία; Και άσε τους μεγαλογιατρούς στην άκρη. Ένας ειδικευόμενος κάνει 8 γενικές εφημερίες το μήνα και γύρω στις 10 εσωτερικές. Ξέρεις τι είναι εφημερία για έναν ειδικευόμενο ο οποίος είναι 30 χρονών και ακόμα σπουδάζεις; Είναι από το ένα πρωι ως το άλλο με την αγωνία μην κάνει κανένα λάθος. Αλλά και για τον επιμελητή νομίζεις ότι είναι εύκολο; Έχεις δει άνθρωπο να χειρουργεί συνεχόμενα 14 ώρες και να τελείωνει 6 ώρα το πρωί;;;; Έχουν όλα και κάποια όρια... Έλεος.
vooda Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2002 Εγώ αυτό που δεν μπορώ να χονέψω στην Ελλάδα είναι το ότι δεν σεβόμαστε τους γύρω μας. Τι πάει να πει τραγουδιστής, τι πάει να πει γιατρός, τι πάει πει οικοδόμος κτλ... Ο καθένας κάνει την δουλειά του και τελείωσε Μια κοινωνία για να δουλέψει σωστά τους χρειάζετε όλους! Το ότι κάποιος ήταν ποιο τυχερός και βγάζει περισσότερα χρήματα απο εμάς δεν είναι αυτόματα και άξιος κρητικής! Όσο για την φοροδιαφυγή δεν την δέχομαι απο κανέναν. Τι πάει να πει μου τα πήρε και μου έσωσε την ζωή? Αυτή είναι η δουλειά του. Όταν μπκήκε στην σχολή δεν ξεκίνησε με τον όρο ότι θα κλέβει το κράτος και εμένα ταυτόχρονα... Επίσης δεν με νοιάζει τι εστί εφημερία anarmostos. Αυτή είναι η δουλειά του και το λιγότερο που μπορεί να κάνει, είναι να την κάνει σωστά γιατί "παίζει" με ανθρώπινες ζωές! Αυτά τα ολίγα ...
anarmostos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote vooda:</font><hr> Επίσης δεν με νοιάζει τι εστί εφημερία anarmostos. Αυτή είναι η δουλειά του και το λιγότερο που μπορεί να κάνει, είναι να την κάνει σωστά γιατί "παίζει" με ανθρώπινες ζωές! <hr /></blockquote> Εύχομαι ποτέ να μη χρειαστείς γιατρό ο οποίος έχει μείνει 3 μέρες με 8 ώρες ύπνο συνολικά, έχει χειρουργήσει ήδη κάμποσες ώρες και μετά έχει και εσένα. Εγώ στην καλύτερη των περιπτώσεων θα φοβούμουνα. Και το λιγότερο που μπορεί να κάνει για τη δουλειά δεν είναι να την κάνει σωστά αλλά ευσυνείδητα γιατί είναι άνθρωπος και οι άνθρωποι κάνουν λάθη, ιδίως μετά από 3 μέρες αυπνία. Πως το λέει η παροιμία; Μακρία από το χορό πολλά τραγούδια λέμε;
adi32 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote vooda:</font><hr> Εγώ αυτό που δεν μπορώ να χονέψω στην Ελλάδα είναι το ότι δεν σεβόμαστε τους γύρω μας. Τι πάει να πει τραγουδιστής, τι πάει να πει γιατρός, τι πάει πει οικοδόμος κτλ... Ο καθένας κάνει την δουλειά του <hr /></blockquote> twra sovara milas? oles oi douleies einai idies????????????????????????????? an kanei lathos o giatros papala ana kanei lathos h antzela xesthke h forada sto alwni
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.