Jorje_delsalto Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Γεια χαρα! Ψάχνω να βρώ ένα ripper από audio cd σε mp3 να μετατέψω τα ελληνικά δισκάκια μου. Τα ξένα τα κατάφερα με audiograbber + Lame + Freedb. Μου αρέσει πολύ η ποιότητα του τελικού αποτελέσματος (variable bitrate - highest quality), αλλά στα ελληνικά δισκάκια μου εμφανίζει παπάκια αντί για γράμματα (είτε τραβάω τίτλους από το cd είτε από Freedb και ακόμα κι αν γράψω) μάλλον δεν υποστηρίζει unicode αλλά δεν θέλω να εμβαθύνω. Έκανα κάποιες απόπειρες για να βάλω ελληνικά αλλά τζίφος εμφανίζονται ακόμα και τα μενού με παπάκια. Αν ξέρει κανένας κάτι καλό σε freeware pls ας προτείνει γιατί μου φαίνεται έχω μήνει πίσω με τον grabber( Το ντιζαιν προδίδει ότι είναι λίγο 90's). Αλλιώς αν ξέρει κάποιος guru να σετάρει σωστα τον γερο-grabber με χαρά και συγκίνηση θα το κάνω κι αυτό(τόσα χρόνια συντροφιά...)
Jorje_delsalto Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2009 Κάτι βρήκα τελικά : CDex 1.7 beta Μέχρι στιγμής καλά το πάει πάντως
Jorje_delsalto Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Κάτι βρήκα τελικά : CDex 1.7 beta Μέχρι στιγμής καλά το πάει πάντως Eχμ.. Ναι άκυρο, στα μισά δισκάκια βγάζει παπιά και αυτό
parsifal Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2009 Ο foobar2000 player μπορεί να ριπάρει από AudioCDs και υποστηρίζει πλήρως Unicode, εδώ και αρκετό καιρό. Για δοκίμασε κι αυτόν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.