Προς το περιεχόμενο

[offtopic] Σκονάκια και διαβάσματα

afentiko7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ρε φίλε, δεν είμαι ηλίθιος να καρφώνω εμένα και αυτούς, με τους οποίους ανταλλασω τα σκονάκια. Οι άλλοι εννοείται ότι πάνε για κάρφωμα. Αν κάνεις την κομπίνα, κάντην σωστά τουλάχιστον, μην σε πάρω πρέφα (γω κι ο επιτηρητής)

Και εννοείται το συνεχίζει κ το κάνει ακόμα καλύτερο...:rolleyes:

Δημοσ.
Κοιτα, ή αντέχεις πολύ στο ξύλο, ή μας πουλάς δράκους.

Γιατι δεν παίζει να δίνεις κόσμο και να μη σε έχει φερμάρει κανένας μέχρι τώρα.

a couple of times, έχω καρφώσει άτομα. Εννοείται πως αν εγώ γράφω, δεν ασχολούμαι με το τι κάνουν οι άλλοι. Αλλά για σκεψου, αυτός που πρέπει να αντιγράψεις να σε έχει στο περίμενε επί μιάμιση ώρα, ενώ οι άλλοι αντιγράφουν? Ε κάπου δεν τα παιρνεις κι εσύ, και αυτό έχει ως επακόλουθο το κάρφωμα

• Super Moderators
Δημοσ.

ε ναι ρε φίλε, να ψοφίσει η καταραμένη η κατσίκα του γείτονα!

Δημοσ.
ε ναι ρε φίλε, να ψοφίσει η καταραμένη η κατσίκα του γείτονα!

Δεν μπορείς να φανταστείς πόσα δεινά έχει φέρει στους γείτονες αυτή η κατσίκα. Είναι απλά καλύτερη...

Δημοσ.
a couple of times, έχω καρφώσει άτομα. Εννοείται πως αν εγώ γράφω, δεν ασχολούμαι με το τι κάνουν οι άλλοι. Αλλά για σκεψου, αυτός που πρέπει να αντιγράψεις να σε έχει στο περίμενε επί μιάμιση ώρα, ενώ οι άλλοι αντιγράφουν? Ε κάπου δεν τα παιρνεις κι εσύ, και αυτό έχει ως επακόλουθο το κάρφωμα

:shock::shock::shock::shock: εγω ενα λεω. ο τυπος απλα μας δουλευει κανονικοτατα. δεν υπαρχει με την καμια ανθρωπος που να σκεφτεται σοβαρα ετσι

Δημοσ.
:shock::shock::shock::shock: εγω ενα λεω. ο τυπος απλα μας δουλευει κανονικοτατα. δεν υπαρχει με την καμια ανθρωπος που να σκεφτεται σοβαρα ετσι

Πιθανό

Την μια είναι υπερ των σκονακίων την άλλη κατά

Τη μια δίνει εξεταστική,την άλλη είναι απόφοιτος

Τη μια λέει μλκιες,την άλλη λέει πάλι μλκιες (σ αυτό είναι σταθερός)

Δημοσ.
Πιθανό

Την μια είναι υπερ των σκονακίων την άλλη κατά

Τη μια δίνει εξεταστική,την άλλη είναι απόφοιτος

Τη μια λέει μλκιες,την άλλη λέει πάλι μλκιες (σ αυτό είναι σταθερός)

είμαι υπέρ των σκονακίων εφόσον με ευνοούν. Επίσης από τη στιγμή που μέχρι φλεβάρη έδινα μαθήματα, λογικό είναι να τα χω κάπως πρόσφατα.

Δημοσ.
6 posts to go και θα αποκτήσεις την εύνοια του Luci.Άσχετο.

Σε μένα το λες; Μου άρεσαν οι λέξεις "παλιοετής, μεγαλοετής, μικροετής".Πρώτη φορά τα άκουσα εδώ!:lol:

Τα σπάει το θρέντ.

Συνεχίστε...:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...