Προς το περιεχόμενο

Περίεργα freeze σε νέο I7 pc + Win7-RC-64bit

gremlin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

το είχε και εμένα επιλεγμένο!

άλλαξα και αυτό που μου είπες στον verifier. και επίσης νομίζω ένα memory dump που δημιουργήθηκε πριν 5 λεπτά σε ένα restart μετά την αλλαγή στον verifier..

πώς το διαβάζω? θα καταλάβω τπτ?

(έτοιμος είμαι να αγοράσω ένα ps2 σετ πληκτρολογιο ποντικι για να τσεκάρω απο αυριο συμπεριφορά...)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:06 ----------

(μου έχει σπάσει τα νεύρα. εχει κολλήσει 2 φορέσ την τελευταία μισή ώρα. με βλέπω για νεο format με την καρτα ασύρματου δικτύου εκτός κουτιού..θα πάρω δίκτυο με ethernet από το netbook......ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ!!!!!!!)

οπότε μαλλον πάω για check των logitech alone....αντε να δω γιατι είμαι στα όριά μου..

• Moderators
Δημοσ.
το είχε και εμένα επιλεγμένο!

άλλαξα και αυτό που μου είπες στον verifier. και επίσης νομίζω ένα memory dump που δημιουργήθηκε πριν 5 λεπτά σε ένα restart μετά την αλλαγή στον verifier..

πώς το διαβάζω? θα καταλάβω τπτ?

(έτοιμος είμαι να αγοράσω ένα ps2 σετ πληκτρολογιο ποντικι για να τσεκάρω απο αυριο συμπεριφορά...)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:06 ----------

(μου έχει σπάσει τα νεύρα. εχει κολλήσει 2 φορέσ την τελευταία μισή ώρα. με βλέπω για νεο format με την καρτα ασύρματου δικτύου εκτός κουτιού..θα πάρω δίκτυο με ethernet από το netbook......ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ!!!!!!!)

οπότε μαλλον πάω για check των logitech alone....αντε να δω γιατι είμαι στα όριά μου..

Ανεβασε τα dumps καπου.Κατι βρισκει ο verifier ισως και σου κολλαει πιο συχνα.Μολις τελειωσεις,ξανατρεξτον και κανε clear existing settings και μετa reboot.

Δημοσ.
Ανεβασε τα dumps καπου.Κατι βρισκει ο verifier ισως και σου κολλαει πιο συχνα.Μολις τελειωσεις,ξανατρεξτον και κανε clear existing settings και μετa reboot.

το dump είναι 280ΜΒ.....είναι φυσικό αυτό???

τί εννοεις όταν τελειώσω??? το φορματ? (τότε δεν θα υπάρχουν existing settings γιατί θα έχω νέα εγκατάσταση..προφανώς κάτι άλλο εννοεις....help!)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:02 ----------

να σημειώσω για τους κατόχους της d-link, υπάρχει και driver από τον κατακευαστή του chipset.

http://www.ralinktech.com/ralink/Home/Support/Windows.html

ο driver ειναι ο η τέταρτη γραμμή για την d-link dwl-G510 rev.C

http://www.ralinktech.com.tw/data/drivers/IS_AP_STA_6x_D-1.2.6.0_VA-2.1.3.0_RU-2.2.0.0_VA-2.2.5.0_AU-2.1.0.0_VA-2.1.0.0_120908_1.0.7.0_Free.exe

μολις τον έβαλα...για να δούμε μπάς και σώσω το έμφραγμα.

• Moderators
Δημοσ.
το dump είναι 280ΜΒ.....είναι φυσικό αυτό???

Φυσικο ειναι μια και ειναι kernel dump.Kαντο και ενα rar και ανεβασε το(Αγγλια εισαι,τι διαολο δεν θα χει προβλημα η γραμμη σου!Το νοημα ειναι πως θα το κατεβασω εγω με το 1mbit μου:lol:Ανεβασε το στο rapidshare αν γινεται,εχω λογαριασμο και θα ναι πιο ευκολο)

τί εννοεις όταν τελειώσω??? το φορματ? (τότε δεν θα υπάρχουν existing settings γιατί θα έχω νέα εγκατάσταση..προφανώς κάτι άλλο εννοεις....help!)

Εννοω οταν τελειωσεις το testing των drivers.Ουσιαστικα αυτο που θελαμε με τον verifier ειναι να παρουμε το dump.Oποτε τρεξτον τωρα ξανα και κανε clear ολα τα settings.(Ο verifier τρεχει καθε φορα που κανεις boot μεχρι να του πεις να σταματησει)

...πριν κανεις φορματ ολα αυτα!Δωσε ακομα μια μερα να δουμε το dump,να δοκιμασεις και τους καινουριους drivers και μετα βλεπουμε.;)

Δημοσ.
Φυσικο ειναι μια και ειναι kernel dump.Kαντο και ενα rar και ανεβασε το(Αγγλια εισαι,τι διαολο δεν θα χει προβλημα η γραμμη σου!Το νοημα ειναι πως θα το κατεβασω εγω με το 1mbit μου:lol:Ανεβασε το στο rapidshare αν γινεται,εχω λογαριασμο και θα ναι πιο ευκολο)

Εννοω οταν τελειωσεις το testing των drivers.Ουσιαστικα αυτο που θελαμε με τον verifier ειναι να παρουμε το dump.Oποτε τρεξτον τωρα ξανα και κανε clear ολα τα settings.(Ο verifier τρεχει καθε φορα που κανεις boot μεχρι να του πεις να σταματησει)

...πριν κανεις φορματ ολα αυτα!Δωσε ακομα μια μερα να δουμε το dump,να δοκιμασεις και τους καινουριους drivers και μετα βλεπουμε.;)

με rar έγινε 40ΜΒ... δεν σε πειράζει να σου δώσω λινκ από dropbox ε?

http://dl.getdropbox.com/u/346075/MEMORY.rar

αν μου βρείς άκρη.....ειλικρινά κερνάω!

• Moderators
Δημοσ.
highly appreciated οπως λενε και οι αγγλάρες εδώ πάνω.

Ο verifier εκανε την δουλεια του:-)

Το dump ειναι ιδιαιτερα διαφωτιστικο.

IMAGE_NAME: lv302a64.sys.

Aυτο ειναι το προβλημα σου.Αυτος ο driver ειναι που προκαλει τα freeze.

• Moderators
Δημοσ.
Εγώ όλη μέρα πάντως είμαι χωρίς freeze με αυτούς τους drivers!

Δεν σημαινει απολυτως τιποτα αυτο.Αλλο συστημα,αλλοι drivers για οτι μπορεις να φανταστεις κλπ.Δεν σημαινει πως κ το δικο σου προβλημα ειναι στον συγκεκριμενο driver.Αν δεν δω καποιο dump απο το μηχανημα σου μονο υποθεσεις μπορω να κανω.

Το dump του gremlin (χαρη στο verifier) λεει αυτο που ειπα.

Δημοσ.
Δεν σημαινει απολυτως τιποτα αυτο.Αλλο συστημα,αλλοι drivers για οτι μπορεις να φανταστεις κλπ.Δεν σημαινει πως κ το δικο σου προβλημα ειναι στον συγκεκριμενο driver.Αν δεν δω καποιο dump απο το μηχανημα σου μονο υποθεσεις μπορω να κανω.

Το dump του gremlin (χαρη στο verifier) λεει αυτο που ειπα.

Όχι εγώ έκανα αυτό που είχα πεί. Έβαλα τον official για να δοκιμάσω και μέχρι στιγμής όλα OK.

• Moderators
Δημοσ.
Όχι εγώ έκανα αυτό που είχα πεί. Έβαλα τον official για να δοκιμάσω και μέχρι στιγμής όλα OK.

Α!:-) There u go λοιπον.Μπορει να ακουγεται κοινοτυπο,αλλα παντα να βαζεις καινουριους drivers,ειδικα αν αντιμετωπιζεις αντιστοιχα προβληματα.

Δημοσ.
Ο verifier εκανε την δουλεια του:-)

Το dump ειναι ιδιαιτερα διαφωτιστικο.

IMAGE_NAME: lv302a64.sys.

Aυτο ειναι το προβλημα σου.Αυτος ο driver ειναι που προκαλει τα freeze.

Gi0 ευχαριστώ πάρα πολύ για τον κόπο σου...μόνο που θα σε απογοητεύσω..

ο παρόν driver είναι της....κάμερας. θα μου πεις, "μας κοροιδεύεις φίλε νίκο??? εδώ ψάχνουμε να βρούμε την άκρη και βάζεις και παραπέρα logitech usb stuff???"

1000000 φορές μαζί σου, αλλά είχα video call over skype με ένα καθηγητή στη ζυρίχη για κάποια θέματα του διδακτορικού και αναγκάστηκα να βάλω την κάμερα...τί να του πω, οτι ο υπολογιστης μου το εχει ολιγον παπαρίσει το θέμα? εδώ τρέχουν ερευνητικές χορηγίες και θα ασχολούμαι εγώ με το μαραφέτι??....(για τον λόγο αυτό πήρα το γα--pc, για να μπορώ να κάνω σοβαρή επαγγελματική δουλειά και αυτό ούτε τα απλά δεν μπορεί...χάνω την υπομονή μου ειλικρινα...)

σε κάθε περίπτωση απεγκατέστησα την κάμερα και επέστρεψα στο πρώιμο στάδιο...όπου πάλι freeze και freeze και και και...έκανα clear τα results από τον verifier και έτρεξα την ίδια διαδικασία.

και άκου πως έχουν τα πράγματα. αφού βάλω ξανά τις ρυθμίσεις κάνει επανεκκίνηση, πάει να μπει στα windows, βγάζει μπλέ οθόνη που γράφει το kernel dump και αναφέρει πάνω ακριβώς από την μπάρα γραψίματος που γεμίζει ως το 100% το όνομα ενος εκ των driver του ασύρματου πληκτρολογίου-ποντικιού της logitech (στο driver details του device manager το πληκτορλόγιο αναφέριε 4 αρχεία drivers και το ποντίκι 6-7...). μετά κάνει restart μονο του χωρίς να μπεί στα windows, και ξανά μπλέ οθόνη με τα ίδια πράγματα... restart και μπλέ οθόνη...το άφησα επίτηδες και έκανε τον κύκλο 10(!!) φορές χωρίς ποτέ να μπέι στα windows...στις 6-7 από τις 10 έγραφε τον συγκεκριμένο driver. στις άλλες φορές δεν ανέφερε κάτι πάνω από την μπάρα πλήρωσης της διαδικασίας....προφανώς μόνο από safe mode μπορώ να μπώ windows (όπου προφανώς μπορώ να απενεργοποιήσω τον verifer μέσα από εκει)...δεν ασχολήθηκα. το παράτησα και εφυγα γιατί είχα δουλειά στο πανεπιστήμιο.

να δοκιμάσω να πετάξω πληκτρολόγιο και ποντίκι και να δώ τι γίνεται?? (πριν κάνω φορματ...)

να σου ανεβάσω πάλι το dump file??

• Moderators
Δημοσ.

να δοκιμάσω να πετάξω πληκτρολόγιο και ποντίκι και να δώ τι γίνεται?? (πριν κάνω φορματ...)

να σου ανεβάσω πάλι το dump file??

Σε σωστο δρομο ειμαστε απ οτι φαινεται παντως.Ο συγκεκριμενος driver που σου ειπα σιγουρα προκαλουσε προβλημα.Mark Russinovich speaking οσον αφορα τα dump και σιγουρα κατι ξερει:-)

Τωρα μαλλον σειρα παιρνουν κ αλλοι logitech.Πριν κανεις φορματ δοκιμασε ν αλλαξεις οτι logitech εχεις(ποντικι,πληκτρολογιο).Μπορεις και να μην τ αλλαξεις κ απλα να απεγκαταστησεις τους drivers(με αποτελεσμα να χασουν τις περισσοτερες δυνατοτητες τους).Στην θεση σου θα δοκιμαζα με αλλο mouse/keyboard.

Ανεβασε dump!(ανεβασε 2-3 απο τα καινουρια αν υπαρχουν.rar ετσι?!)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...