Προς το περιεχόμενο

Περίεργα freeze σε νέο I7 pc + Win7-RC-64bit

gremlin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
τελικά όχι μόνο δεν είμαι μόνος....η παρέα είναι μεγάλη...

http://www.w7forums.com/windows-7-freezes-t114.html

H πρωτη μου απαντηση στο topic ηταν

Ολα τα παραπανω τα βαζω σε μια κατηγορια,drivers.Συνηθως εκει γινονται οι λαδιες.Βαλε και το οτι εχεις την rc,ενα λογος παραπανω.

Tο νοημα ειναι να μην σου γινονται ολα αυτα στην rtm.

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εδώ και τρείς μέρες που έχω

α) πληκτρολόγιο/ποντίκι με default ms drivers

β) την netgear WG311v3 με unsigned drivers (και προφανώς F8 κατά την εκκίνηση του συστήματος για απενεργοποίηση των signed drivers) αντι της d-link που την έβγαλα εντελώς από το κουτί και έκανα ολικό delete τους drivers της

γ) αλλαγή του power setting των windows σε high-performance από balanced

δεν εχω αντιμετωπίσει ΚΑΝΕΝΑ κόλλημα....ερώτημα...τύχη ή απλά κάπου στα παραπάνω (ή συνδυασμό αυτών) κρύβεται η λύση στο πρόβλημα???....next step? μήπως να ξανασηκώσω το setpoint της logitech να δω μήπως αλλάξουν τα πάντα?

• Moderators
Δημοσ.
ερώτημα...τύχη ή απλά κάπου στα παραπάνω (ή συνδυασμό αυτών) κρύβεται η λύση στο πρόβλημα???....next step? μήπως να ξανασηκώσω το setpoint της logitech να δω μήπως αλλάξουν τα πάντα?

Τυχη λιγο δυσκολο,αισθανεσαι τυχερος με το pc?:lol:

Οπως ειπες,συνδιασμος,καποιο απο αυτα...Ξεκινα να αποκλειεις με δοκιμες.Και προκειμενου να εισαι με το F8 ολη την ωρα,παρε μια αλλη καρτουλα.Τοσα εδωσες για το pc,εδω θα κολλησεις;)

Σχεδον ηρεμησες παντως:-)

Δημοσ.

και εμένα έστρωσε! Αλλά νομίζω βρήκα τι φταίει. Όταν βάζω το audio quality στα 192.000Ηz τότε το κάνει νομίζω!

Δημοσ.
εδώ και τρείς μέρες που έχω

α) πληκτρολόγιο/ποντίκι με default ms drivers

β) την netgear WG311v3 με unsigned drivers (και προφανώς F8 κατά την εκκίνηση του συστήματος για απενεργοποίηση των signed drivers) αντι της d-link που την έβγαλα εντελώς από το κουτί και έκανα ολικό delete τους drivers της

γ) αλλαγή του power setting των windows σε high-performance από balanced

δεν εχω αντιμετωπίσει ΚΑΝΕΝΑ κόλλημα....ερώτημα...τύχη ή απλά κάπου στα παραπάνω (ή συνδυασμό αυτών) κρύβεται η λύση στο πρόβλημα???....next step? μήπως να ξανασηκώσω το setpoint της logitech να δω μήπως αλλάξουν τα πάντα?

τελικά έμεινα με το παραπάνω setup για μια ολόκληρη εβδομάδα και ούτε 1 κόλλημα!!!! εμφανώς η λύση απομονώθηκε σε κάποιο από τα παραπάνω θέματα.

το (γ) δεν το αλλάζω αφού δεν με πειράζει δεδομένου ότι τρέχω desktop.

μόλις λοιπόν άλλαξα το (α) και σήκωσα το setpoint χ64 τελευταία έκδοση για το πληκτρολόγιο και ποντίκι....το αφήνω για κανα 3-4μερο να δω τι γίνεται...

αν όλα πάνε καλά τότε έχουμε 2 τινά:

1) το πρόβλημα ερχόταν από την d-link, οπότε απλά ψάχνω για μια εντελώς stable x64 ασύρματη, για να μην έχω τα F8 της netgear (δεν την άλλαξα τόσο καιρό φίλε Gi0, γιατί δεδομένου ότι δούλευαν όλα κομπλέ, είχα και έχω την ευκαιρία να απομονώσω το πρόβλημα...)

2) το πρόβλημα ερχόταν από το balanced performance, οπότε θεωρητικά επιστροφή στην d-link δεν θα οδηγήσει πια σε προβλήματα...

είδομεν προς το παρόν με το setpoint...

• Moderators
Δημοσ.

Αν ειναι το balanced perfomance θα τραβαω τα μαλλια μου(αλλα το θεωρω απιθανο)

Ριξε ενα update μολις τελειωσεις με τις δοκιμες,ετσι για να ηρεμισουμε;)

Δημοσ.
Αν ειναι το balanced perfomance θα τραβαω τα μαλλια μου(αλλα το θεωρω απιθανο)

Ριξε ενα update μολις τελειωσεις με τις δοκιμες,ετσι για να ηρεμισουμε;)

προφανώς και θα σε κρατήσω ενήμερο...τόσο κόπο έριξες με τα dump files..

προς το παρόν το setpoint (που θεωρητικά είχε τον προβληματικό driver) δεν εχει δημιουργήσει θέμα, αν κ έχουν περάσει μόλις 2 ώρες..σε 3-4 μέρες θα έχω νέα και επόμενα βήματα.

υ.γ. τουλάχιστον τώρα έχω νορμάλ λειτουργία...μόλις τελειώσουν όλα θα κάνω ένα νέο clean install για να είμαι ήρεμος και μετά θα κοιτάξω θέματα ram κλπ που φαίνεται απο το cpu-Z πως αντί να τρέχουν στα 1600MHz, τρέχουν στα 1066...

Δημοσ.

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1032496&Manufacturer=Asus&category=69980764&catalog=20

την εχω στο συστημα της υπογραφης με win 7rc 64bit δουλεψε κατεφθιαν απροβληματιστα και χωρις drivers asus.. εδω και 15 μερες που εχω το ι7 εχτως απο κατι χαζοσκαλοματα σε καπια προγραματα ολα πιγαινουν οκ

Δημοσ.
http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1032496&Manufacturer=Asus&category=69980764&catalog=20

την εχω στο συστημα της υπογραφης με win 7rc 64bit δουλεψε κατεφθιαν απροβληματιστα και χωρις drivers asus.. εδω και 15 μερες που εχω το ι7 εχτως απο κατι χαζοσκαλοματα σε καπια προγραματα ολα πιγαινουν οκ

thanx! θα την τσιμπίσω αν είναι.

Δημοσ.

νέα από το μέτωπο.

οι drivers της logitech δουλεύουν απροβλημάτιστα!

κοινώς από την μέρα που άνοιξα το παρόν thread φτάνουμε σήμερα χωρίς πια κόλλημα, έχοντας ακριβώς την ίδια σύνθεση (και ίδιους drivers) εκτός από 2 πράγματα:

α) hardware - αντί της d-link, έχω μια netgear με unsigned 64-bit drivers

β) software - αντί του windows default balanced power setting το έχω βάλει στο high performance.

προφανώς φταίει είτε το α) είτε το β) για τα κολλήματα είτε συνδυασμός αυτών με το τρέχον σύστημά μου.

να βάλω πίσω την d-link ή να την σουτάρω και να πάρω μια άλλη ασύρματη όπως η asus που πρότεινε ο atropa?...

ή απλά να αλλάξω σε πρώτη φάση το power setting για να δω αν τελικά ήταν αποκλειστικά θέμα την ασύρματης κάρτας οπότε καιρό για νέα κάρτα?...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...