Προς το περιεχόμενο

Ιδιωτικες Παραλιες κ παρανομη εισοδος...

*D@Rk P-yChO*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι περισσοτεροι λιγο πολυ κατι παρομοιο εχουμε κανει...:-)

Η ερωτηση ειναι πως αν σε πιασουνε οι securitαδες χωρις εισητηριο , ποια μπορει να ειναι η εξελιξη ? τι εχουν δικαιωμα και μπορουνε να σου κανουνε ? :rolleyes:

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Securitas? Τιποτα, το πολυ πολυ να σου πεει να βγεις απο τη παραλια.

Υγ: Ελεος. Πρεπει να πληρωσεις για να κανεις μπανιο στην αθηνα....

Υγ1: Αν μου τυχει και παω σε μια τετοια παραλια (που εγω δε θα πληρωσω), και ερθει καποιος νταβατζης να μου ζητησει λεφτα, θα τον σπασω στο ξυλο.:mad:

Δημοσ.

Καλα αυτο το ακυρο στην Αθηνα με τις παραλιες που για να μπεις θελεις εισιτηριο ειναι τρελη πιπα.

Αν.ειναι.δυνατον.

:-D

Δημοσ.
Καλα αυτο το ακυρο στην Αθηνα με τις παραλιες που για να μπεις θελεις εισιτηριο ειναι τρελη πιπα.

Αν.ειναι.δυνατον.

:-D

Kαλα αυτο δν το συζηταμε...θελεις 7€ τις καθημερινες και 15€ πσκ...ελεος

τσαμπα κ παλι τσαμπα...:-)

Δημοσ.

αυτο δεν το ήξερα ?? πληρώνεις για να μπείς σε παραλία ???:lol::lol::shock::rolleyes::fear::mad::eek::eek:

άλλη λυση

βρες κανο (υπάρχουν και φουσκοτά ) βάλε την πετσέτα ΄πισω και μπες απο τη θάλασσα στη παραλία

(δοκιμασμένο :-D )

Δημοσ.

Οι παραλίες δεν είναι ιδιωτικής ιδιοκτησίας συνεπώς δεν δικαιούται κανένας να σου απαγορεύσει την είσοδο.

Ακόμη και αν έχει σεκιουριτάδες, καγκελόπορτες, πύρινες πύλες έχεις κάθε δικαίωμα να εισέλθεις χωρίς να ρωτήσεις κανέναν. Εκτός και αν σου δείξουν σχετικά έγγραφα που να αποδεικνύουν το αντίθετο. Αυτοί είναι υποχρεωμένοι να σου αποδείξουν ότι απαγορεύεται η είσοδος στους μη πληρώνοντες και όχι εσύ το αντίθετο.

Αν πάλι επιμένουν να βγεις έξω αν δεν πληρώσεις, μπορείς ήρεμα και ωραία να τους πεις: "Συμφωνώ μαζί σας, αλλά ας ζητήσουμε και τη γνώμη του αστυνομικού για να είμαστε σίγουροι" Το έχω κάνει ήδη μία φορά όχι λόγω χρημάτων και όχι στη βρωμιά της Αθήνας.

Σε κάθε περίπτωση, είτε το δεχτούν είτε όχι προχώρα και κάνε το μπάνιο σου. Πάρε και την ομπρέλα και κάρφωσε τη στην άμμο αργά αργά για να δει ο περίγυρος πόσο ανόητος είναι που υποκύπτει στον εκβιασμό του κάθε τραμπούκου σεκιουριτά/ψευτοεπιχειρηματία.

Δημοσ.
Αν πάλι επιμένουν να βγεις έξω αν δεν πληρώσεις, μπορείς ήρεμα και ωραία να τους πεις: "Συμφωνώ μαζί σας, αλλά ας ζητήσουμε και τη γνώμη του αστυνομικού για να είμαστε σίγουροι"
Οι μπατσοι (και οχι μονο) ειναι ομως στο payroll, πως νομιζεις οτι συντηρειτε αυτη η κατασταση τοσα χρονια...
Δημοσ.

προς το παρων μονο ο δημαρχος ελληνικου κραταει ανοιχτη την παραλια(βεβαια ο πρωην ιδιοκτητης κανει δικαστηριο για διαφυγοντα κερδη).Η παραλια ειναι διπλα απο ακρωτηρι,candy bar ktl...

κ εδω κ χρονια διπλα απο vive mare ηταν η εοτ βουλας(?) ή οποια εχει κλεισει εδω κ χρονια..

ολες οι αλλες εχουν εισοδο

Δημοσ.

Eνταξει το διαβασαμε και αυτο...Να πληρωνεις για να πας στην παραλια..Ρε πανε καλα?Εμας βαλανε ξαπλωστρες σε ενα μερος που δν ειχαν και κοντεψαμε να τους παρουμε τις μισες στο σπιτι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...