Προς το περιεχόμενο

Πώς κάνω java applet να φαίνεται απο κινητό?

Blondeamon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

έχω σηκωμένη μια σελίδα με ενα java applet με χρήση java 3d, το οποιο μπορείτε να βρείτε εδώ:

http://foss.math.aegean.gr/~pasas/nomadiki/index.html

Θέλω λοιπόν να το κάνω να φαίνεται και απο mobile browser...αλλά δυσυτχώς δεν είναι εφικτό και δεν μπορώ να βρώ κάτι να το κάνω να τρέξει.

Έχω μια πόρωση με τα 3d και θέλω να το κάνω mobile friendly. A για να τρέξει στο desktop xρειαζότανε αυτο:

https://cds.sun.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/CDS-CDS_Developer-Site/en_US/-/USD/ViewProductDetail-Start?ProductRef=jre-6u13-oth-JPR@CDS-CDS_Developer

οπότε φαντάζομαι οτι κάτι πρέπει να βάλω στον mobile browser για να παίξει και εκεί..αλλα πως? με μορφη addon στον miniopera? ή αλλιώς?

Δημοσ.

δεν παίζει το applet σου.

Επίσης άλλο πράμα η Java για κινητά(j2me) και άλλο πράμα η Java για desktop(j2se). Δεν υποστηρίζοντε τα πάντα στα κινητά. Δεν ξέρω αν για τα Applet ισχύει κάτι άλλο αλλά δεν νομίζω.

Μπορεί κάποιος μετά να το εξηγήσει καλύτερα.

Δημοσ.

Τότε πως θα μπορέσω να κάνω κάτι στην σελίδα μου σε java ώστε να φαίνεται και στο κινητό μου?

Θα πρέπει να το γράψω με j2me απτην αρχή?

Δημοσ.

βασικά (νομίζω) πρέπει να φτιάξεις εφαρμογή για j2me απο την αρχή και όχι Applet. δηλαδή πρόγραμμα αυτόνομο και όχι ιστοσελίδα

Δημοσ.

Οπότε φτιάχνω σε j2me την εφαρμογή και μετά την βγάζω στο web σωστά? Πάλι ενα .class δεν θα είνα αρχείο με χρήση του μέσω html?

Καμια σελιδούλα με παραδείγματα παίζει σε j2me? Ψαχνω google και εγώ αλλα λεω μηπως κάποιος ξέρει καπου να εχουν παραδείγματα.

Δημοσ.
δηλαδή πρόγραμμα αυτόνομο και όχι ιστοσελίδα.

αυτό το κατάλαβες ? προγραμμα που τρέχει μόνο του χωρίς web/σελίδες κλπ

Δημοσ.

A ok, αλλα το ολο concept θελω να το σηκωσω στη σελιδα μου οχι να το τρεχω στο pc μου.

Δεν υπαρχει τροπος να κανω κατι σε java και να το βαλω στην σελιδα μου και να φαινεται μεσω κινητου?

Δημοσ.

Δε νομίζω πως παίζει κατι τετοιο εκτός απο καλά κινητά ΙΣΩΣ. Οπως να τρεχουν Windows η κατι αλλο.

Αλλα η κλασικη λυση ειναι να φτιάξεις εφαρμογή και να κατέβει όχι ως απλετ.

Δημοσ.

Κατι σαν παιχνιδακι java που να το παιζεις online αποκλειεται να εχεις στην ιστοσελιδα σου? Δε θα παίξει?

Ουσιαστικα θελω να κανω την java να παιξει σε mobile περιβαλλον.

Δημοσ.

Mε την τεχνολογια του 2009 δεν υπαρχει τροπος να δειξω applet σε mobile browser?? AAA απελπισια.

Δεν θελω εφαρμογη, μια απλη σελιδουλα με κατι απο java μεσα απλα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...