Προς το περιεχόμενο

προβλημα με απεγκατασταση nero 9

lak10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια πηγα σημερα να βγαλω το nero με το clean tool του Nero μου ειπε οτι δεν μπορουν να απεγκατασταθουν ολα τα αρχεια διεγραψα και τα κρυφα απο τον φακελο temp καθαρισα και το registry και δεν μπορω να εγκαταστησω γιατι μου λεει μερικα προγραματα ειναι ηδη εγκατεστημενα θελετε να τα απεγκαταστησετε παταω ναι και κολαει εκει

Δημοσ.

Χρησιμοποίησε το your uninstaller ,με είχε σώσει με μια έκδοση του νέρωνα

και μετά βάλε το nero7 που είναι μια χαρά και ελαφρύ .

Δημοσ.
To nero 9 μπορείς να το ξαναεγκαταστήσεις? Αν ναι κάντο και μετά αφαίρεσε το με το revo uninstaller στο advanced
οταν παω να το ξαναεγκαταστησω μου βγαζει σφαλμα και κολλαει

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:13 ----------

Χρησιμοποίησε το your uninstaller ,με είχε σώσει με μια έκδοση του νέρωνα

και μετά βάλε το nero7 που είναι μια χαρά και ελαφρύ .

εχω το your unistaller 2008 εχει κατι entries του nero που δεν αφαιρουνται
Δημοσ.

εγω που το εχω (Μια χαρα είναι βέβαια το πσ ειναι τέρες)

<revo unistaller

προφανως δεν το εβγαλες με το σωστή σειρα ,....

είναι καπου στα τεσσερα αρχεια που πρέπει να αφαιρεθουν και το καφαινα εχει διαφοεριτκή σειρα (για να εισαι σιγουρος τοι δεν θα μινει τπτ )

Δημοσ.

για την ωρα κατεβασα το lite για να κανω την δουλεια μου θα δοκιμασω το roxio γιατι τα τευλευταια χρονια το nero με εχει κουρασει

Δημοσ.

semi offtopic, στα win7 έχει πετύχει κανένας καμία έκδοση που να δουλεύει σωστά εκτός της 9?

Δημοσ.

@thread starter:

Έχει απαντήσει ήδη αρκετός κόσμος και δε λέει να πάρει η μπάλα αυτά τα μηνύματα και μετά να το κλειδώσω όπως γίνεται εν τη γενέσει threads με παρόμοια χαριτωμένο και μη περιγραφικό τίτλο. Γι' αυτό σε παρακαλώ, άλλαξε άμεσα τον τίτλο του thread σε κάτι πιο περιγραφικό...

Δημοσ.
@thread starter:

Έχει απαντήσει ήδη αρκετός κόσμος και δε λέει να πάρει η μπάλα αυτά τα μηνύματα και μετά να το κλειδώσω όπως γίνεται εν τη γενέσει threads με παρόμοια χαριτωμένο και μη περιγραφικό τίτλο. Γι' αυτό σε παρακαλώ, άλλαξε άμεσα τον τίτλο του thread σε κάτι πιο περιγραφικό...

πως αλλαζω τιτλο:-)
Δημοσ.

Κλικ στο κουμπάκι Επεξεργασία του 1ου post. Ή, από τον κεντρικό κατάλογο της ενότητας Software, διπλό κλικ στην περιοχή ακριβώς δεξιά από τον τίτλο του θέματος.

Δημοσ.
semi offtopic, στα win7 έχει πετύχει κανένας καμία έκδοση που να δουλεύει σωστά εκτός της 9?

Εγω τρεχω την 8.1 lite στα 7 beta (7000)

Δημοσ.

παιδια καμια αλλη σουιτα εκτος απο το roxio γιατι και αυτο κανει νερα με την εγκατασταση

Δημοσ.

Κάνα system restore πριν την εγκατάσταση του Nero δοκίμασες? Εγώ σε παρόμοιο πρόβλημα που είχα με τις πρώτες (άχρηστες) εκδόσεις του nero 7 είχα μπει registry και είχα διαγράψει ότι είχε σχέση με Nero και ησύχασα. Βεβαίος είχα σκυλοβαρεθεί να διαγράφω ...αλλά μπροστά στην εναλλακτική του format.... . Τώρα δεν ξέρω πως καθάρισες εσύ την registry αλλά δοκίμασε κάνα registry cleaner όπως το ccleaner ή το registry mechanic

Δημοσ.

Φρόντισε πριν διορθώσεις τη registry να κάνεις backup τα αρχεία σου σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά και δε μπορείς να μπεις στα win.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...