xania4ever Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Γεια σας παιδιά.Λοιπόν έχω κάποιες βασικές γνώσεις από προγραμματισμό γιατί πήγαινα σε επάλ και κάναμε pascal οπότε ξέρω τα βασικά.Εδωσα πανελλήνιες και ελπίζω να περάσω στο Τεί αθήνας(που ξεκινάνε με pascal πρώτο εξάμηνο).Προσπάθησα να ξεκινήσω c μόνος μου αλλά μου φάνηκε τελείως διαφορετική από pascal και τα παράτησα.Για αυτό πήγα σε delphi που τα καταφέρνω σχετικά καλά γιατί είναι παράγωγη της pascal.Εσείς τι λέτε να κάνω να συνεχίσω με pascal η να ξαναπροσπαθήσω c.Ο λόγος που ήθελα c είναι επειδή είναι πιο δυνατή γλώσσα και σου δίνει περισσότερες δυνατότητες αλλά δεν ξέρω μου φάνηκε δύσκολη...
bokarinho Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Γεια σας παιδιά.Λοιπόν έχω κάποιες βασικές γνώσεις από προγραμματισμό γιατί πήγαινα σε επάλ και κάναμε pascal οπότε ξέρω τα βασικά.Εδωσα πανελλήνιες και ελπίζω να περάσω στο Τεί αθήνας(που ξεκινάνε με pascal πρώτο εξάμηνο).Προσπάθησα να ξεκινήσω c μόνος μου αλλά μου φάνηκε τελείως διαφορετική από pascal και τα παράτησα.Για αυτό πήγα σε delphi που τα καταφέρνω σχετικά καλά γιατί είναι παράγωγη της pascal.Εσείς τι λέτε να κάνω να συνεχίσω με pascal η να ξαναπροσπαθήσω c.Ο λόγος που ήθελα c είναι επειδή είναι πιο δυνατή γλώσσα και σου δίνει περισσότερες δυνατότητες αλλά δεν ξέρω μου φάνηκε δύσκολη... Ξεκίνα με C, μην τα παρατάς παράτα καλύτερα την βλαμμένη την Pascal που μου θυμίζει τον ηλήθιο τον καθηγητή μου στον προγραμματισμό που δεν ήξερε C και προσπαθούσε να μας πείσει ότι η Pascal είναι καλύτερη γλώσσα. Unix και σχεδόν το 80% των Windows (WinApi) είναι γραμμένα σε C. Εσύ αποφασίζεις...
lunatic89 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Αναλογως τι θες να κανεις...Και η java ειναι πολυ δυνατη γλωσσα
benZiDirK Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Java for the win.......! Αλλα βασικα αυτο που πρεπει να κανεις πρωτα ειναι να διαβασεις κανενα γενικο βιβλιο για προγραμματισμο... και οταν μαθεις να σκεφτεσαι σαν προγραμματιστης τοτε μπορεις ευκολα να μαθεις πολλες γλωσσες..... παντως αυτη τη στιγμη η java ειναι η πιο πολλα υποσχομενη γλωσσα...
johnny21a Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Φανταζομαι πως στην σχολη που θες να περασεις θα κανετε σιγουρα C, αλλα πρακτικα δε νομιζω να σου χρειαστει τουλαχιστον προς το παρων... Εγω θα σου ελεγα να ξεκινησεις να μαθαινεις C#, πανω κατω ιδια με την Java αλλα φτιαχνεις πολυ πιο ευκολα εφαρμογες και web applications αν θα σε ενδιαφερει κατι τετοιο στο μελλον, λογω των πολυ καλων IDE που υπαρχουν
xania4ever Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Java for the win.......! Αλλα βασικα αυτο που πρεπει να κανεις πρωτα ειναι να διαβασεις κανενα γενικο βιβλιο για προγραμματισμο... και οταν μαθεις να σκεφτεσαι σαν προγραμματιστης τοτε μπορεις ευκολα να μαθεις πολλες γλωσσες..... παντως αυτη τη στιγμη η java ειναι η πιο πολλα υποσχομενη γλωσσα... Ξέρω να σκεφτομαι σαν προγραμματιστής(τα βασικά απο θεωρία τα ξέρω δηλαδή) δεν ξέρω αν διάβασες το post μου. Σας ευχαριστώ όλους.Κανά καλό βιβλίο για c?
narbi Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Ξέρω να σκεφτομαι σαν προγραμματιστής(τα βασικά απο θεωρία τα ξέρω δηλαδή) δεν ξέρω αν διάβασες το post μου.Σας ευχαριστώ όλους.Κανά καλό βιβλίο για c? Οδηγός της C Εκδότης: Μ.Γκιούρδας Συγγραφέας: Herbert Schildt link
andreas_g Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Και εγω java θα σου πρωτεινω!!!!!! Ειχα και εγω αυτο το δίλημμα στην αρχη.....και ασχολειθηκα και με τις τρις και κατελειξα οτι η java ειναι καλυτερη για να ξεκινησει κανεις(και να συνεχεισει). Τωρα τελευταια, βεβαια εχει αρχησει και τριγυρναει στο κεφαλι μου και η python, αλλα θα ασχολειθω μαζι της μετα την εξεταστικη!!!!!!
Evgenios1 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Γεια σας παιδιά.Λοιπόν έχω κάποιες βασικές γνώσεις από προγραμματισμό γιατί πήγαινα σε επάλ και κάναμε pascal οπότε ξέρω τα βασικά.Εδωσα πανελλήνιες και ελπίζω να περάσω στο Τεί αθήνας(που ξεκινάνε με pascal πρώτο εξάμηνο).Προσπάθησα να ξεκινήσω c μόνος μου αλλά μου φάνηκε τελείως διαφορετική από pascal και τα παράτησα.Για αυτό πήγα σε delphi που τα καταφέρνω σχετικά καλά γιατί είναι παράγωγη της pascal.Εσείς τι λέτε να κάνω να συνεχίσω με pascal η να ξαναπροσπαθήσω c.Ο λόγος που ήθελα c είναι επειδή είναι πιο δυνατή γλώσσα και σου δίνει περισσότερες δυνατότητες αλλά δεν ξέρω μου φάνηκε δύσκολη... Εαν κανετε pascal συνεχισε pascal.... H c ειναι low level, δλδ δυσκολο. Κανε το πρωτο εξαμηνο αν περαεις (που να περασεις), να παρεις μια γευση πως δουλευει ο η/υ, και μετα τα ξαναλεμε. Υγ: Διαβαστε το ποστ ρε παιδια, αναμεσα σε c και pascal ειναι. Τι του λετε java c# c++ etc...
ippo00 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 ultra high level είναι η c, κατά τ' άλλα δεν είναι σημαντικό τι θα μάθεις
Evgenios1 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 ultra high level είναι η c, κατά τ' άλλα δεν είναι σημαντικό τι θα μάθεις lol "ultra high level ειναι η c" :lol::lol: και η c# java etc , τι ειναι ? Super Duper Ultra High Level Programming Language?
CyberCr33p Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Java νομίζω δεν κάνουν στο ΤΕΙ Αθήνας, αλλά κάνουν C++ στο μάθημα του αντικειμενοστραφή προγραμματισμού. Εάν θέλεις πες μου να σου στείλω με PM το MSN φίλου μου που σπουδάζει εκεί για να σου πει σίγουρα.
leukonas Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Μην το ξεφτιλίζεται το θέμα.....εγώ θα έλεγα να ασχοληθείς γενικά με .net .......είτε αυτό είναι c# είτε αυτό είναι visual basic.......
ilias_t Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Η Pascal είναι η κλασική γλώσσα για αυτούς που ξεκινούν βρε παιδιά (και μόνο), μη τη βαράτε. Εγώ θα πρότεινα κάτι σε Python (Python is the new BASIC). ultra high level είναι η c What? What is the meaning of this?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.