oxirefousti Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Θέλω να προσθέσω μερικές λέξεις στην Συμπλήρωση Λέξεων του tab Αυτόματη Διόρθωση του Open Office Writer. (Εργαλεία/Αυτόματη Διόρθωση/Συμπλήρωση Λέξεων) Ισως σ'αυτό να μπορούσαν να με βοηθήσουν και οι programmers του forum. Έχω ένα κείμενο το οποίο έχει πολλές λέξεις που επαναλαμβάνονται. Θέλω με το που γράφω 2-3 γράμματα να συμπληρώνεται η λέξη. Κάτι σαν το T9 του κινητού δηλαδή. Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που το έχει το Open Office (φαντάζομαι και η Microsoft) απλά όμως έχει περιορισμένες λέξεις στο λεξιλόγιο του και θέλω να το ...μεγαλώσω. Στον tab της Συμπλήρωση Λέξεων έχει μόνο διαγραφή καταχωρήσεων και όχι προσθήκη. Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Μήπως κάποιος έχει βρεί λύση? Μήπως ζητάω πολλά?
oxirefousti Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Αδνιν, αυτό κάνει αυτό που ζητάω. Απλά θέλω στο λευκό πλαίσιο στα δεξιά να βάλω λέξεις τις οποίες όταν θα ξεκινώ να τις γράφω να εμφανίζονται σαν Τ9. Εγώ έχω μερικές λέξεις στο δεξί πλαίσιο. Πως θα το εμπλουτίσω είναι το θέμα. Το πως μπήκαν εκεί επίσης είναι άγνωστο. (σημείωση: με ενδιαφέρει προς το παρόν μόνο η αγγλική γλώσσα)
Αδμιν Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Εχω την εντυπωση οτι το oo.o "μαθαινει" τις λεξεις οταν τις γραφεις σε καποιο κειμενο. Λογικα τις αποθηκευει σε καποιο αρχειο που μπορεις να επεξεργαστεις, αλλα δεν καταφερα να το βρω με το locate.
oxirefousti Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 χμ...άρα λογικά η λίστα στο συμπλήρωμα λέξεων, πρέπει να είναι ένα file (κάπου στον δίσκο) το οποίο εσύ μπορείς να εμπλουτίσεις manually, σωστά?
parsifal Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 χμ...άρα λογικά η λίστα στο συμπλήρωμα λέξεων, πρέπει να είναι ένα file (κάπου στον δίσκο) Η επιλογή που δείχνει ο Αδμίν στο screenshot υπονοεί όντως κάτι τέτοιο. Αλλά... ...το οποίο εσύ μπορείς να εμπλουτίσεις manually, σωστά? ...όχι και ότι είναι απαραίτητα σε human-readable μορφή. Είναι εξίσου πιθανό τα δεδομένα να αποθηκεύονται εκεί σε κάποια arbitrary μορφή, βελτιστοποιημένη για γρήγορο lookup ή για άμεση αντιγραφή στη RAM (από όπου προσπελαύνονται και ενημερώνονται κατά την χρήση του OO.o)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.