Προς το περιεχόμενο

unrar απο πολλους φακελους!

panosno1com

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,εχω ενα φακελο ας τον πουμε FOLDER1.Μεσα σ αυτον,υπαρχουν υποφάκελοι με το ονομα 01,02,03,04...24 .Αυτοι οι αριθμημενοι φακελοι εχουν μεσα "κομματια" .rar .Γινεται να τα κανω όλα unrar με καποιο προγραμμα/τροπο ώστε να μη χρειαστει να μπαινω στον φακελο 01,μαρκαρισμα ολων,δεξι κλικ αποσυμπιεση εδω,φακελο 02,μαρκαρισμα ολων,δεξι κλικ αποσυμπιεση εδω... κοκ?:rolleyes:

Δημοσ.

πωπω πληρης απαντηση μεσα σε 6 λεπτα!insomnia ftw...

σ ευχαριστω φιλε μου,οντως πολυ καλο το προγραμμα,εψαξα λιγο τις ρυθμισεις του και μπορει να σου σβηνει και τα rar μετα την αποσυμπιεση..

ευχαριστω πάρα πολυ!και ναι για tv season το θελα πιο πολυ :)

Δημοσ.

Ναι ρε 'σεις. Τι πράγμα κι αυτό.

Να μην αφήνουν τους τζαμπατζήδες όλου του κόσμου να κάνουν εύκολα και απλά την δουλειά τους και να απολαμβάνουν το παράνομο υλικό τους άνετα και ωραία.

Μόνο να τους ταλαιπωρούν θέλουν.:mad:

Φυσικά και αστειεύομαι. :-D

Viva la pirat-partier

Δημοσ.

Ε, όχι, πολλά ζητάς νομίζω! Πώς να κάνει extract password-protected archives αν δεν μεσολαβήσει ο χρήστης για να εισάγει τον κωδικό... ;

Δημοσ.
Ε, όχι, πολλά ζητάς νομίζω! Πώς να κάνει extract password-protected archives αν δεν μεσολαβήσει ο χρήστης για να εισάγει τον κωδικό... ;

Ελεγα να το βαλει μια φορα και μετα το προγραμμα να αναλαβει για ολα τα υπολοιπα και να μην χρειαζεται σε καθε επεισοδιο να εισαγει pass.Παντως αυτη την δουλεια την κανει τελευταια επιτυχως το jDownloader που κραταει αρχειο pass ,τα κανει ολα extract χωρις να επεμβεις και στο τελος σβηνει και τα rar.

Δημοσ.

ΟΚ, αν δώσει o χρήστης προκαταβολικά τα password με κάποιον τρόπο (σε dialog box του προγράμματος ή σε text file από όπου να τα τραβήξει το πρόγραμμα), αλλάζει το πράγμα.

Δημοσ.
ΟΚ, αν δώσει o χρήστης προκαταβολικά τα password με κάποιον τρόπο (σε dialog box του προγράμματος ή σε text file από όπου να τα τραβήξει το πρόγραμμα), αλλάζει το πράγμα.

Παντως με το winrar δεν γινεται.Πρεπει καθε φορα να εισαγεις pass.Για αυτο ρωτησα αν ισχυει με το συγκεκριμενο προγραμμα για να δω αν ειναι χρησιμο.

Δημοσ.

Δεν υποστηρίζει password protected archives το ExtractNow. Ούτε κάποιο από ΑΥΤΑ.

Ένας τρόπος είναι να το κάνεις με το jDownloader. Δες ΕΔΩ.

Ένας άλλος είναι με ένα Γερμανικό πρόγραμμα, το UnrarIt, το οποίο είναι και το μόνο που βρήκα και που να υποστηρίζει password list.

Είναι στα Γερμανικά, οπότε αν κάποιος το κατέχει το άθλημα ας κάνει και μια μετάφραση τα Options, γιατί τα υπόλοιπα είναι εύκολο να τα καταλάβει κανείς.

Αυτό που έκανα είναι το εξής:

-έριξα μέσα τα rars,

-επέλεξα από Zielve...κάτι σε ποιόν φάκελο να κάνει αποσυμπίεση,

-Δημιούργησα ένα txt αρχείο και μέσα έβαλα τα 2-3 passwords που θέλω να χρησιμοποιήσει για τα διάφορα rars και το έσωσα στο desktop. Μπορείς να τα προσθέσεις στην λίστα που έχει στον φάκελό του, αλλά εκεί έχει πολλά και θα αργεί να τα βρει.

-Πατάω το Passwort...τραίνο κουμπί και αν είναι μόνο ένα pass, το βάζω στο Passwort, ενώ αν έχω πολλά pass, τσεκάρω passwortdatei και φορτώνω το αρχείο txt που δημιούργησα παραπάνω.

-πατάω Archiv(e) Extrahienen και τα αποσυμπιέζει.

Αυτάαααα....

Δημοσ.
Δεν υποστηρίζει password protected archives το ExtractNow. Ούτε κάποιο από ΑΥΤΑ.

Ένας τρόπος είναι να το κάνεις με το jDownloader. Δες ΕΔΩ.

Ένας άλλος είναι με ένα Γερμανικό πρόγραμμα, το UnrarIt, το οποίο είναι και το μόνο που βρήκα και που να υποστηρίζει password list.

Είναι στα Γερμανικά, οπότε αν κάποιος το κατέχει το άθλημα ας κάνει και μια μετάφραση τα Options, γιατί τα υπόλοιπα είναι εύκολο να τα καταλάβει κανείς.

Αυτό που έκανα είναι το εξής:

-έριξα μέσα τα rars,

-επέλεξα από Zielve...κάτι σε ποιόν φάκελο να κάνει αποσυμπίεση,

-Δημιούργησα ένα txt αρχείο και μέσα έβαλα τα 2-3 passwords που θέλω να χρησιμοποιήσει για τα διάφορα rars και το έσωσα στο desktop. Μπορείς να τα προσθέσεις στην λίστα που έχει στον φάκελό του, αλλά εκεί έχει πολλά και θα αργεί να τα βρει.

-Πατάω το Passwort...τραίνο κουμπί και αν είναι μόνο ένα pass, το βάζω στο Passwort, ενώ αν έχω πολλά pass, τσεκάρω passwortdatei και φορτώνω το αρχείο txt που δημιούργησα παραπάνω.

-πατάω Archiv(e) Extrahienen και τα αποσυμπιέζει.

Αυτάαααα....

Το jdownloader το αναφερα και εγω πιο πανω στο ποστ 8.Θα κοιταξω ομως και το UnrarIt

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...