Προς το περιεχόμενο

Toποθέτηση πυροσβεστήρα στο πορτ μπαγκάζ

slygeo87

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα πυρεσβεστήρα χύμα αλλά επειδή κουνιέται σαν τη πρώην μου θέλω να το στηρίξω ''κάπως'' μέσα στο πορτ μπαγκάζ.Υπάρχει τρόπος;Έχετε κάνει καμία αξιοπρεπή πατέντα;

Δημοσ.

Τυπικά είμαστε πλέον υποχρεωμένοι να έχουμε τον πυροσβεστήρα μέσα στην καμπίνα και όχι στο χώρο αποσκευών. Ωστόσο, αν δεν έχει προβλέψει ο κατασκευαστής (και δεν έχω δει ποτέ μου τέτοια πρόβλεψη) χώρο τοποθέτησης μέσα στην καμπίνα, είναι μάλλον πολύ κακή ιδέα να τον τοποθετήσεις εσύ πρόχειρα. Σκέψου σε περίπτωση ατυχήματος με μια μέτρια ταχύτητα (π.χ. 30-40 χ.α.ω) τι θα συμβεί με τον πυροσβεστήρα που έχεις κάτω από τα πόδια σου.

Καλύτερα άστον στο χώρο αποσκευών ελεύθερο ή δέστον με velcro.

Δημοσ.

Απο την άλλη όμως αν και δεν το έχω δεί στην πράξη αμα τον χρειαστείς άμεσα και ας μην είναι περίπτωση ατυχήματος ίσως κάπου στο πίσω μέρος των επιβατών θα έχεις γρήγορη πρόσβαση

Δημοσ.

Δεν ξέρω, θα έχεις; Υποθέτω πως θα πρέπει να βγεις από την καμπίνα και να ανοίξεις τις πίσω πόρτες ( χειρότερα αν έχεις τρίπορτο) για να κατασβέσεις. Πόσο περισσότερο χρόνο θα σπαταλήσεις για να πας στο χώρο αποσκευών; Εγώ προτιμώ να ξοδέψω λίγα δευτερόλεπτα παρά να αφήνω ελεύθερο φορτίο 3 κιλών μέσα στην καμπίνα.

Δημοσ.

Εγώ τον έχω σε τσαντα μαζί με άλλα πραγματα στο πορτ μπαγκαζ. Και δεν κουνιέται. Δοκίμασε :)

Δημοσ.

agpr τι ακριβώς είναι το velcro και που το πουλάνε;

kosmasgr σε τι τσάντα τον έβαλες;

Δημοσ.

Τσάντα σαν σχολική. Οχι σαν αυτές που φοράς στην πλάτη . Αυτές που τις στηρίζεις στον ώμο και φοριούνται και χιαστί. Εχουν σχήμα ορθογώνιο. Πέρνει μπόλικα πράγματα μέσα.

Δημοσ.
Not bad...θα δω αν έχω καμία.

εμενα εχει ενα πιαστρακι απτη μανα του. Παρολα αυτα θα σοθ προτεινω μια αλλη λυση με την οποια στηριζω το subwoofer μου. Παρε εναν ιμαντα και περνα τον απτα πιαστρακια του πισω καθισματος η γενικα απο οπου μπορεις να πιασεις εναν ιμαντα. Δε μπορει να μην υπαρχει τιποτα..Κατι θα βρεις.

Δημοσ.

πουλαει ανα διαστηματα το lidl μια θηκη για το πορτ μπαγκαζ η οποια ειναι ακριβως για αυτην την δουλεια,χωραει πολυ πραγμα και γατζωνει καλα στο στυλ μοκετας πατωμα των πορτ μπαγκαζ

επισης σε καποια αυτοκινητα υπαρχει χωρος/οι αποθηκευσης κατω απο το δαπεδο του πορτ μπαγκαζ (εκει που ειναι η ρεζερβα)

η εστω υπαρχουν αγκιστρα προσδεσης διαφορων πραγματων στα τοιχωματα του πορτ μπαγκαζ

Δημοσ.

Η λύση της τσάντας νομίζω πως είναι μια χαρά. Από την άλλη η ιδέα να βρίσκεται ο πυροσβεστήρας κάτω από το δάπεδο δε μου φαίνεται και πολύ καλή. Πρέπει να έχεις εύκολη πρόσβαση. Συνήθως υπάρχει πρόβλεψη στα πλαϊνά και κοντά στα άνοιγμα του πορτ παγκάζ. Εμένα εκεί έχει ιμάντες, στη μια πλευρά ο πυροσβεστήρας και στην άλλη το φαρμακείο. Αν τον τοποθετήσεις στην πλάτη του καθίσματος, να θυμάσαι, όταν φορτώνεις το πορτ παγκάζ να τον αφαιρείς και να τον τοποθετείς τελευταίο και έξω-έξω. Σκέψου να τον χρειαστείς και να πρέπει να τα ξεφορτώσεις όλα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...