Προς το περιεχόμενο

Βάση ψύξης σε netbook. Υπερβολή ή όχι?

tolis_01

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταλαβαίνω ότι είναι λίγο overkill να βάλω βάση με ανεμιστηράκια στο netbook, αλλά το έχω στην μπρίζα και σχεδόν όλη μέρα ανοιχτό (όταν κοιμάμαι το κλείνω), και η θερμοκρασία του περιβάλλοντος όλο και ανεβαίνει (δεν είμαι και φαν του aircondition).

Αξίζει να βάλω κάποια βάση; Κάποια φθηνή εννοείται, αλλά να μην είναι κι εντελώς λεία και γλιστράει κάτω το netbook :P (9 ίτσες)

edit: Κάτι τέτοιο πχ

Δημοσ.

Αν μιλαμε για το asus της υπογραφης σου δε νομιζω οτι εχει αναγκη απο βαση, το πολυ πολυ να δουλεψει λιγο παραπανω το ανεμιστηρακι.

Απλα φροντισε η επιφανεια απο κατω του να ειναι καθαρη απο σκονη και χνιουδια

Δημοσ.

Yπάρχουνε στο ebay κάποια για 10' netbooks αλλά πολύ λίγα.Εγώ πιστεύω πως βοηθάει στη μακροζωία του μηχανήματος.Τώρα αν το έχεις μόνιμα κάπου γιατί να μην έχεις και ένα μηχανηματάκι που να το βοηθάει στη ψύξη?

Με μια μικρή αναζήτηση που έκανα βρήκα αυτά

http://cgi.ebay.ie/10-USB-Notebook-Laptop-Netbook-Cooler-Cooling-Pad-LED_W0QQitemZ360155651193QQcmdZViewItemQQptZAU_Components?hash=item53daf31c79&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=65%3A12|66%3A2|39%3A1|72%3A1301|240%3A1318|301%3A1|293%3A1|294%3A50

http://shop.ebay.ie/items/_W0QQLHQ5fPrefLocZ2QQ_dmptZUKQ5fComputingQ5fLaptopAccessQ5fRL?_nkw=netbook+cooling&_sacat=0&_trksid=p3286.m270.l1313&_odkw=10%27+laptop+cooling&_osacat=0

Δημοσ.

Υπερβολή... Βασικά, για να έχεις βάση σημαίνει πως το έχεις κάπου μόνιμα, επομένως δεν είναι η βάση υπερβολή αλλά η αγορά του ίδιου του netbook.

Δημοσ.

Χρησιμεύει ιδίως για το καλοκαίρι και σε δωμάτια που έχουν αυξημένη ζέστη, αν έχεις χώρο που κλιματίζεται δεν έχεις προβλημα. Το ιδιο κάνω στη δουλειά μου και μετά οταν έρχομαι είναι δροσερό απο την κυκλοφορία του κλιματιστικού στο δωμάτιο...

Δημοσ.

Ειχα δει στο πλαισιο.Βασικα δεν ξερω αν αξίζει το κόπο παιδες. Εμένα εκεγαι σαν !3@#2 αλλα ειχε πιάσει μια λωρίδα χνουδι το ανεμιστηρι και εμποδιζε τον αερα να βγει εξω..Θελει λυσημο κάθε 1-2 χρονια πιστεύω..(3 χρονια το εκανα).

Τωρα αν γουστάρεις πάρε βαση αλλα θα πιάνει χώρο θα θες και αλλες μπρίζες ιστορίες κτλ

Δημοσ.

Υπερβολή απο μένα γιατί δεν πρόκειται για κανένα ιδιαίτερα ακριβό μηχάνημα.

Το κόστος ενός netbook δεν ξεπερνάει πλέον τα 300 ευρώ, ενώ ελαφρά μεταχειρισμένο το βρίσκεις στα 200. Επιπλέον με τον ΑΤΟΜ επεξεργαστή που φοράνε τα περισσότερα δε νομίζω ότι υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα θερμοκρασιών.

Δημοσ.

Χμ, απ'οτι βλέπω οι απόψεις διίστανται :-D

Από την μια βέβαια το netbook μου δεν έχει μέρη ευαίσθητα στην θερμοκρασία (δλδ κάρτα γραφικών ή κλασσικό hdd), από την άλλη έχω κολλημα με τις θερμοκρασίες.

Αν βρω κάτι σε λογικό μέγεθος και τιμή 10-15ε ίσως το τσιμπήσω ;)

Δημοσ.

εγω πηρα ενα απο ebay για το λενοβο μου,οκ μιλαμε για 12 ευρω,δηλαδη για μια πιτσα και μια μπυρα,αν ειχε καμμια 50αρα δεν θα το επαιρνα φυσικα,αλλα σε αυτο το ποσο ειναι αστειο να το συζηταμε νομιζω:-D

Δημοσ.
εγω πηρα ενα απο ebay για το λενοβο μου,οκ μιλαμε για 12 ευρω,δηλαδη για μια πιτσα και μια μπυρα,αν ειχε καμμια 50αρα δεν θα το επαιρνα φυσικα,αλλα σε αυτο το ποσο ειναι αστειο να το συζηταμε νομιζω:-D

Μπα, μπα και εδω Γιαννη ? Αντε να δουμε που αλλου θα τα λεμε :lol:

Δημοσ.

Τι θερμοκρασιες εχει ο σκληρος δισκος στα μηχανακια σας; εμενα αυτος με νοιαζει στην ουσια λογω των δεδομενων που εχει ενω ο ατομ δεν πα να καει :devil:

Δημοσ.

εμενα προσωπικα στο λενοβο αυτη την στιγμη μετα απο 45' πλοηγηση στο ιντερνετ μεσα στον καυσωνα(ειμαι σε εξωτερικο χωρο)ο δισκος ειναι στους 45 και ο ατομ στους 54,νομιζω οτι ειναι καλες αυτες οι τιμες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...