haHa Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δεν χρειάζεται να ρωτήσω τίποτα από τη στιγμή που μπαίνεις στη λογική να συγκρίνεις 2 εντελώς διαφορετικά πράγματα! Η αντοχή στο χρόνο έχει μέσα της και τον παράγονται Ποιότητα που έχει να κάνει με τον τρόπο που κανει κανείς τη δουλειά του!Δεν μπορώ να μπω στη λογική να δω ένα mac σαν 2 ξεχωριστά πράγματα (hardware-software)! Κι ομως εκανες συγκριση: μιλησες για pc που θα σερνοταν με windows 7.. Αν θεωρεις οτι το pc θα σερνοταν , σκεψου τι θα εκανε ενας mac ιδιας εποχης (πχ 4 ετων) χωρις καν το τελευταιο λειτουργικο.. Αλλα οπως προβλεψαμε, δεν ρωτησες.. Απλα πεταξες την ατακα-ανακριβεια.(και εκει εγκειται η διαφωνια μου) Και όχι, δεν θεωρώ αρνητικό το γεγονος πως το snow δεν θα μπορεί να εγκαγτασταθεί σε παλιά μηχανήματα! Επιλέγω την εξέλιξη από τον συμβιβασμό! Φιλε δεν διαφωνω.. Απλα θυμαμαι πολλους που δεν ελεγαν το ιδιο για τα λειτουργικο της ms .. Δυο μετρα και δυο σταθμα..
Super Moderators billdanos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Κι ομως εκανες συγκριση:μιλησες για pc που θα σερνοταν με windows 7.. Αν θεωρεις οτι το pc θα σερνοταν , σκεψου τι θα εκανε ενας mac ιδιας εποχης (πχ 4 ετων) χωρις καν το τελευταιο λειτουργικο.. Έχω ppc που τρέχει leopard 10.5.8, πολύ καλύτερα από ότι τρέχει ένα PC της ίδιας ηλικίας τα vista... Δεν τα λέω θεωρητικά, με βάση τις εμπειρίες μου τα γράφω! Anyway!
djmike Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 εννοειται πως mac 4 χρονων παιζει μια χαρα leopard.... καμία σχέση με vista
daniel's_saving_grace Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Το amazon.co.uk άλλαξε την ημερομηνία κυκλοφορίας στην ποθητή: "This item will be released on August 28, 2009."
Whiteyez Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2009 Έχω ppc που τρέχει leopard 10.5.8, πολύ καλύτερα από ότι τρέχει ένα PC της ίδιας ηλικίας τα vista... Δεν τα λέω θεωρητικά, με βάση τις εμπειρίες μου τα γράφω! Anyway! +1 Όσο και να γράφεις billdanos δυστυχώς κάποιοι δεν πρόκειται να καταλάβουν και συνεχίζουν να λένε τα ίδια και τα ίδια..
nikoscheng Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 λιστα συμαβατοτητας Snow Leopard Compatibility http://snowleopard.wikidot.com/
Super Moderators billdanos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 λιστα συμαβατοτητας Snow Leopard Compatibility http://snowleopard.wikidot.com/ Έχω κάποιες επιφυλάξεις για αυτή τη λίστα! πχ το istat menus δεν λειτουργεί για την ώρα (παρά μόνο το widget) και στο site τους έχει ανακοίνωση πως δεν λειτουργεί ακόμη με το snow και ετοιμάζουν update!
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Γενικά εσείς που εγκαταστήσατε, τι γίνεται με ασυμβατότητες; Ένας γνωστός μου έχει ένα ρητό για τα λειτουργικά: πάντα βάζουμε νέο λειτουργικό μετά το πρώτο update (δηλαδή το 10.6.1), αλλά με τρώνε τα χέρια μου να πάρει... Πώς πάμε, λοιπόν, με τα παλιά προγράμματα; Συγκεκριμένα, τι ΔΕΝ λειτουργεί;
telegamesvg Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Για backup δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το Time Machine! Ουπς ...το ειχα ξεχασει οτι το χρησιμοποιω εδω και 4 μηνες !!!:-D
haHa Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Έχω ppc που τρέχει leopard 10.5.8, πολύ καλύτερα από ότι τρέχει ένα PC της ίδιας ηλικίας τα vista... Δεν τα λέω θεωρητικά, με βάση τις εμπειρίες μου τα γράφω! Anyway! Αν ειναι powermac διπυρηνο μπορει !(2500+ ευρω) Εδω ενδεικτικα τι επιδοσεις ειχε ενα pc 4 ετων: http://www.barefeats.com/mvdcpc.html The Athlon 64 X2 4400+ beat the fastest dual processor G5 Power Macs in the Photoshop and Cinebench tests. Impressive when you realize it's running a much lower clock speed (2.2 vs 2.7GHz). Ολα αυτα συγκρινομενο με powermac διπυρηνο . Ομως με παρομοιας αξιας μηχανημα εκεινης της εποχης, που θα ειναι καποιο μονοπυρηνο , η διαφορα στις επιδοσεις ειναι χαωδης υπερ του pc. Τωρα συνεκρινε το με το ασθενικο μονοπυρηνο ppc που εχεις.. Μπορεις επισης να μας πεις αν παιζει κανα 1080p video ανετα, αν ειναι πιο γρηγορο σε photoshop, τις δυνατοτητες του σε multitasking κλπ.. Μπορεις να παραθεσεις και μετρησεις .. Μαλιστα αφου βλεπω οτι τρεχεις και real-life benchmark (πραγματικες επιδοσεις και οχι αποστειρωμενα benchmark), μπορεις καλλιστα να μας δειξεις ποσο πιο αργο και ποσο πιο πολυ σερνεται(οπως ειπες) ενα pc ιδιας ηλικιας και χρηματων με το ppc σου. Αλλα ουτε και παλι θα το κανεις.... +1 Όσο και να γράφεις billdanos δυστυχώς κάποιοι δεν πρόκειται να καταλάβουν και συνεχίζουν να λένε τα ίδια και τα ίδια.. Εχεις και εσυ ppc που ειναι πιο γρηγορο/τρεχει πιο ανετα/ειναι καλυτερο στο multitasking/photoshop απο pc ιδιας εποχης και χρηματων? Μετα χαρας να το δουμε και το δικο σου, μιας και βλεπω οτι και εσυ τρεχεις real life benchmarks !
klainmaingr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Thanks παίδες... γεια σου ρε μάνα με snow leopard !!!!! Ντεμεκ!!
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Ρε haHa, πόσες φορές πρέπει να λέμε τα ίδια και τα ίδια επιτέλους; Δε σου λέει κανένας ότι ένας πιο αργός επεξεργαστής είναι πιο γρήγορος από έναν πιο γρήγορο. Δεν μπορεί κάθε τρεις και λίγο να επαναλαμβανόμαστε, έλεος πιά. Καλές οι απόψεις σου, αλλά είναι απόψεις, δεν είναι επιχειρήματα και αποδείξεις. Γιατί ο άλλος δε σου λέει αυτό που απορρίπτεις σαν επιχείρημα. Σου λέει ότι τρέχει το Leopard καλύτερα από τα Vista. Αυτό δε σημαίνει ότι ξαφνικά γίνεται πιο γρήγορος ο επεξεργαστής του. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια (δεν έχω πρόχειρα ένα Mac και ένα PC 4 χρόνων), αλλά αυτά που απαντάς ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ είναι άσχετα και αυτονόητα. Δε χρειάζεται να χαλάμε κάθε thread για να λέμε τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια...
Whiteyez Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Αυτά που παρέθεσες haHa είναι λίγο άσχετα με αυτό που έγραψε ο billdanos. Μιλάει για 2 συγκεκριμένα λειτουργικά με συγκεκριμένες εκδόσεις. Τέσπα όπως λέει και ο Manuel τα ίδια και τα ίδια λέμε.
hasodikis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Ρε παιδιά ... για κάθήστε λίγο... Ο haHa είνα από τους ελάχιστους που παραθέτουν εξαντλητικά πολλές φορές στοιχεία γα τις απόψεις του. Τι είπε που δεν έχει βάση? Δυστυχώς οι όποιες συγκρίσεις πρέπει να γίνουν με διαφορετικά λειτουργικά και όπως και να το κάνουμε ένα υπολογιστή δεν τον αγοράζεις για να θαυμάζεις το λειτουργικό του ..... και να λες πωπω πόσο ωραία και σταθερά το τρέχει, αλλά για α χρησιμοποιείς κάποια προγράμματα για να κάνεις τη συγκεκριμένη δουλειά σου. Κατά συνέπεια οι συγκρίσεις του hardware γίνονται στο τρέξιμο ίδιων προγραμμάτων και όχι στο OS, το οποίο παίζει ρόλο στο κατά πόσο επιτρέπει να τρέχουν αυτά γρήγορα και απρόσκοπτα ή και αν τα περιορίζει. ΕΕΕ όπως και να το κάνουμε σε επίπεδο hardware o haHa έχει δίκιο.
myst77 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 ρε παιδιά... 1) μάθατε πότε θα έχουν το Snow Leopard μαγαζιά στην ελλάδα; τιμή για την upgrade έκδοση; 2) θα μπορώ αν παραγγείλω ένα DVD upgrade να το περάσω και στο iMac και στο Macbook ή θέλει ξεχωριστό DVD για το κάθε μηχάνημα; 3) τελικά γίνεται erase&install με το upgrade DVD ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.