daniel's_saving_grace Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Παιδιά σε μια μέρα βγαίνει το νέο λειτουργικό, μπαίνω κάθε μέρα στο thread για να δω νέα για την κυκλοφορία και να συζητήσω τα πιθανά θέματά του και λύσεις και όλο την άστοχη διαμάχη με τα win βλέπω. Παρακαλώ κάντε το σε άλλο thread.
pallisi Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Είναι λάθος να τσακωνόμαστε γύρω από την αντιπαράθεση για τα δύο λειτουργικά σε αυτό το χώρο.Εγώ έχω ένα ερώτημα σχετικά με την μετάβαση στα 64bit,υπάρχουν εφαρμογές,πέραν των ενσωμετομένων που ξαναγράφτηκαν,πλήρως συμβατές με τα 64bit; Θα δούμε δηλαδή άμεσα τα προγράμματα της adobe στα 64bit;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Είναι λάθος να τσακωνόμαστε γύρω από την αντιπαράθεση για τα δύο λειτουργικά σε αυτό το χώρο.Εγώ έχω ένα ερώτημα σχετικά με την μετάβαση στα 64bit,υπάρχουν εφαρμογές,πέραν των ενσωμετομένων που ξαναγράφτηκαν,πλήρως συμβατές με τα 64bit;Θα δούμε δηλαδή άμεσα τα προγράμματα της adobe στα 64bit; Οι πιο γνωστές εφαρμογές παίζουν μια χαρά στο Snow, απλά είναι στα 32 bit (όπως και το ίδιο το itunes, για παράδειγμα, μέχρι να βγει το 9). Για την ώρα νομίζω πως από την adobe το μόνο που παίζει στα 64bit σε OSX είναι η beta έκδοση του lightroom ενω τα υπόλοιπα υποτίθεται πως θα βγουν κάποια στιγμή, χωρίς κανείς να ξέρει το πότε ακριβώς!
haHa Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Είναι λάθος να τσακωνόμαστε γύρω από την αντιπαράθεση για τα δύο λειτουργικά σε αυτό το χώρο.Εγώ έχω ένα ερώτημα σχετικά με την μετάβαση στα 64bit,υπάρχουν εφαρμογές,πέραν των ενσωμετομένων που ξαναγράφτηκαν,πλήρως συμβατές με τα 64bit;Θα δούμε δηλαδή άμεσα τα προγράμματα της adobe στα 64bit; Η τωρινη cs4 σουιτα ειναι 32bit, η επομενη cs5 θα ειναι 64bit...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Το Public στο Σύνταγμα έχει ενημέρωση από Rainbow ότι θα παραλάβουν αύριο το snow! Βέβαια όπως μου είπαν στο τηλέφωνο, αυτό είναι σχετικό με την Rainbow...
jtheogr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Μια ερώτηση κάνατε clean installation ή upgrade και αν κάνατε clean μήπως μπορείτε να μου πείτε την διαδικασία. Ευχαριστώ.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Μια ερώτηση κάνατε clean installation ή upgrade και αν κάνατε clean μήπως μπορείτε να μου πείτε την διαδικασία. Ευχαριστώ. Upgrade, δεν υπάρχει λόγος να κάνεις clean installation μιας και όλα λειτουργούν άψογα και δεν χάνεις απολύτως τίποτα! PS: Η apple χρέωσε το ποσό για την αποστολή του DVD οπότε είναι ...καθ'οδόν!
reload13 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δυστυχως εχω εναν i-mac αλοθμινενιο με καρτα γραφικων ati hd2600 αλλα διαβασα στα specifications οτι η openCL δεν εχει συμβατοτητα με τη καρτα γραφικων μου!!! Αν εχει ακουσει κανεις κατι για αυτο,αν πιθανον αποκτησει συμβατοτητα ας πουμε κτλ. Αλλα δε νομιζω
apostolisd Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Επίσης στο site της document λέει πως από αύριο θα είναι διαθέσιμα...Ίδωμεν
nikoscheng Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 υπάρχει πιθανότητα να βγάλει η ΑΤΙ/nvidia drivers.. μπορεί αλά θέλει οδηγούς.. απόλυτα υποστηρίζει και Η264 μόνο την 9400 κι οι άλλες μπορουν...
Cue Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 PS: Η apple χρέωσε το ποσό για την αποστολή του DVD οπότε είναι ...καθ'οδόν! Παρακαλάω να με χρεώσει εδώ και 2 μέρες! Πότε έστειλες τα χαρτιά? Τρίτη έφυγαν για Αγγλία και ακόμα περιμένω... Please make sure you send your supporting documents (and payment, if you did not utilise PayPal) by post, as soon as possible, before the closing date as outlined in the "Terms and Conditions" of the offer.
skywritergr Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Με χρεώσαν, μου στείλαν και mail ότι το γράμμα μου έφυγε, άρα λογικά σε κανα 2 μερούλες θα το έχουμε. Ωραίος ο κόσμος της Apple!!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 28 Αυγούστου 2009 Άκυρο το Public για σήμερα (αναμενόμενο)! Μου είπαν πως απο την επόμενη εβδομάδα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.