Ozone Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 http://www.apple.com/macosx/specs.html σιγα σιγα μπναινουμε στο χωρο ποτε αναμενεται η τελικη εκδοση? φανταζομαι θα μπορουμε να την βρουμε πριν την επισημη ανακοινωση της αππλε ετσι? εχουν πει ποια ημερα ακριβως του Σεπτεμβρη θα κυκλοφορισει?
Whiteyez Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δεν γνωρίζουμε ακόμα ακριβής ημερομηνία, πρίν την επίσημη ανακοίνωση λίγο δύσκολο, μόνο τις εκδόσεις που δίνουν στους developers θα μπορείς.
georgeadams Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Σύμφωνα με το MacPlus και το MacRumors, η έκδοση 10A432 του Snow Leopard ορίστηκε από την Apple ως Golden Master, δηλαδή ως η τελική έκδοση του λειτουργικού που θα δωθεί χωρίς άλλες αλλαγές στην παραγωγή. Λογικά, τα site πρέπει να έχουν δίκιο μιας και η Apple είχε δηλώσει πως το νέο λειτουργικό θα αρχίσει να διατίθεται μέσα στον Σεπτέμβριο ενώ από την περασμένη εβδομάδα το Amazon άρχισε να δέχεται προπαραγγελίες γι' αυτό.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Σύμφωνα με το MacPlus και το MacRumors, η έκδοση 10A432 του Snow Leopard ορίστηκε από την Apple ως Golden Master, δηλαδή ως η τελική έκδοση του λειτουργικού που θα δωθεί χωρίς άλλες αλλαγές στην παραγωγή. Λογικά, τα site πρέπει να έχουν δίκιο μιας και η Apple είχε δηλώσει πως το νέο λειτουργικό θα αρχίσει να διατίθεται μέσα στον Σεπτέμβριο ενώ από την περασμένη εβδομάδα το Amazon άρχισε να δέχεται προπαραγγελίες γι' αυτό. Και σήμερα υπάρχουν αναφορές ότι η apple άρχισε να χρεώνει τις παραγγελίες για το update (για τους κατόχους που πήραν πρόσφατα apple και μπορούν να το παραγγείλουν πληρώνοντας το κόστος αποστολής κλπ). Αντε θα το βρούμε πουθενά? Οι τελευταίες beta εκδόσεις του snow, μπορούσαν να κάνουν επισήμως update στις νεότερες (μέσω software update). Δοκίμασε κανείς?
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Ένας φίλος μου που μόλις παρέλαβε το MacBookPro το 13άρι, πριν μια εβδομάδα, θα δικαιούται Snow Leopard δωρεάν; Όχι ότι είναι τραγικά τα 29$, αλλά λέμε τώρα.
georgeadams Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Ένας φίλος μου που μόλις παρέλαβε το MacBookPro το 13άρι, πριν μια εβδομάδα, θα δικαιούται Snow Leopard δωρεάν; Όχι ότι είναι τραγικά τα 29$, αλλά λέμε τώρα. Είχε αναφερθεί πριν λίγο καιρό: Λοιπόν, η ημερομηνία έναρξης της "δωρεάν" αναβάθμισης βγήκε! Όποιος αγόρασε υπολογιστή Apple από τις 8 Ιουνίου 2009 και μετά, δικαιούται την έκδοση update του Snow Leopard πληρώνοντας $9,95 (για τα έξοδα αποστολής). Το αντίστοιχο κόστος για την Ελλάδα αναμένεται να είναι 10 ευρώ (τόσο είχα πληρώσει στη Rainbow για την αντίστοιχη αναβάθμιση από Panther σε Tiger όταν είχα πάρει το πρώτο μου Mac Mini G4). Να και η σχετική σελίδα της Apple: Mac OS X Snow Leopard Up-to-Date Program
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Α, ωραία, πήγε πολύ πίσω τελικά η ημερομηνία. Είχα στο μυαλό μου κάπου μέσα στον Αύγουστο και προφανώς "έχασα" το συγκεκριμένο ποστ. Ευχαριστώ και συγγνώμη για τον έξτρα κόπο που σε έβαλα.
equalizer43 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Και όσοι το έχουμε πάρει από Ελλάδα τι γίνεται; Θα πρέπει να στείλεις κάποια δικαιολογητικά στη Rainbow;
georgeadams Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Μάλλον κάπως έτσι... Θυμάμαι επί εποχής Panther > Tiger έπρεπε να μπεις στο site της Rainbow για να το παραγγείλεις. Αργότερα, επί εποχής Tiger > Leopard, αν θυμάμαι καλά μπορούσες να πάρεις το upgrade και από το κατάστημα που αγόρασες το Mac. Κάνε μια αναζήτηση στο forum και πιθανόν θα βρεις αρκετές αναφορές από τότε... [OFFTOPIC] Τα έχουμε ξαναπεί αλλά τώρα το θυμήθηκα και "φόρτωσα". Ο ορισμός του on-line shopping για τη Rainbow είναι καταπληκτικός: Πώς ανοίγω έναν κωδικό στο http://www.applestore.gr; Για να ανοίξετε κωδικό στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Rainbow θα πρέπει να διαθέτετε Ελληνικό ΑΦΜ. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα παραδίδει εμπορεύματα και υπηρεσίες σε διευθύνσεις που βρίσκονται στην Ελλάδα. Η διαδικασία πραγματοποιείται άπαξ, είναι εξαιρετικά απλή και πάνω απ'όλα ασφαλής: Επισκέπτεστε ένα από τα φυσικά καταστήματα της αλυσίδας Eurotoxo και συμπληρώνετε, με τη βοήθεια των υπαλλήλων, μια "Αίτηση Ανοίγματος Κωδικού στο Ηλεκτρονικό κατάστημα της Rainbow". Αν πρόκειται να ανοίξετε κωδικό σαν ιδιώτης ή σαν ελεύθερος επαγγελματίας θα χρειαστεί να έχετε μαζί σας την αστυνομική σας ταυτότητα και σε περίπτωση που επιλέγετε τρόπο πληρωμής με πιστωτική κάρτα Mastercard ή Visa (μη περιλαμβανομένης της Visa Electron), αυτή θα πρέπει να είναι στο όνομά σας και να την έχετε μαζί σας την στιγμή που συμπληρώνετε την αίτηση. Αν ανοίγετε κωδικό στο όνομα εταιρείας θα χρειαστεί, πέρα από την αστυνομική σας ταυτότητα, να έχετε μαζί σας μια φωτοτυπία του καταστατικού της εταιρίας ή του ΦΕΚ. Σε περίπτωση που δεν είστε νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρείας για την οποία ανοίγεται κωδικό θα χρειαστεί να έχετε μαζί σας και μία εξουσιοδότηση από το νόμιμο εκπρόσωπο και την εταιρική πιστωτική κάρτα σε περίπτωση που επιλέγετε αυτόν τον τρόπο πληρωμής. Στη συνέχεια η Rainbow επικοινωνεί μαζί σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφωνικά για να σας ενημερώσει για το μυστικό κωδικό σας. Τα στοιχεία που μας παρέχετε διατηρούνται απόρρητα και χρησιμοποιούνται μόνο για τους σκοπούς πώλησης των προϊόντων που εμπορευόμαστε. Σε καμμία περίπτωση δεν κοινοποιούνται, πωλούνται ή παραχωρούνται σε τρίτους. Κάποιος πρέπει να τους θυμίσει πως είμαστε στο 2009. Ελπίζω τώρα με την εξαγορά της από την Quest και τη δημιουργία της iSquare να αλλάξουν κι εδώ τα πράγματα... [/OFFTOPIC]
elven Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 http://news.softpedia.com/news/Final-Snow-Leopard-Build-Leaked-on-Torrent-Sites-119142.shtml
Cue Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Εντωμεταξύ σχετικά με το up-to-date program. Έχω αγοράσει το macbook από US, στο οποίο US Store η όλη διαδικασία γίνεται online, βάζεις το serial number και τέλος. Έλα μου όμως που θέλει θέλει US address για να το στείλουν. Μετά είπα να κοιτάξω στο EU. Προχώρησα την διαδικασία μέχρι που έδωσα εντολή για την χρέωση στο paypal για να μου "πουν" στην τελευταία οθόνη ότι πρέπει να εκτυπώσω την αίτηση, να την στείλω με fax, μαζί με την απόδειξη αγοράς, να φαίνεται το serial κτλ. (βαθειά ανάσα) Φταίω εγώ να το κατεβάσω the easy way? EPIC FAIL !#R#!$!#$!#$$!#.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Φταίω εγώ να το κατεβάσω the easy way? EPIC FAIL !#R#!$!#$!#$$!#. Αθώος!
haHa Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Φταίω εγώ να το κατεβάσω the easy way? EPIC FAIL !#R#!$!#$!#$$!#. Not guilty!!! (Ερχομαστε κ για μαρτυρες!) 2 κλικ μακρια θα ειναι.. Σκετη προκληση! Βασικα ολοι ξερουμε οτι θα το κατεβασεις the easy way και καποια στιγμη αργοτερα θα κανεις τη διαδικασια και ακομα πιο μετα θα σου ερθει το κουτακι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.