Προς το περιεχόμενο

Προβλημα στο NERO εν αναγνωριζει τα drives??

kaka84

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια θελω τα φωτα σας επι καιρο χρονια τωρα χρησιμοποιω nero οπως ολοι μας αλλα τωρα εχει δημιουργηθει ενα προβλημα και δεν βρισκω λυση το nero δεν μου αναγνωριζει τα 2 dvd recorders που εχω και δεν μπορω να γραψω ενω με κανενα προγραμμα δεν εχω προβλημα πχ με το alchohol oλα δουλευουν ρολοι!!ξερετε τι μπορει να φταιει????

Δημοσ.

Δώσε λεπτομέρειες: Έκδοση Nero, τί Windows τρέχεις, τί αλλαγές έκανες (αν έκανες) σε hardware και software την την περίοδο ακριβώς πριν δημιουργηθεί το πρόβλημα κλπ...

Δημοσ.
Δώσε λεπτομέρειες: Έκδοση Nero, τί Windows τρέχεις, τί αλλαγές έκανες (αν έκανες) σε hardware και software την την περίοδο ακριβώς πριν δημιουργηθεί το πρόβλημα κλπ...

Εχω δοκιμασει ολες τις εκδοσεις του nero βγαζει το ιδιο μονο image drive και οχι τα δuο κανονικα μου recorders,windows xp +service pack 1+2,το προβλημα μου δημιουργηθηκε πριν δυο μερες απο εκει και περα δεν φτιαχνει με τπτ δεν ξερω γιατι,και ενα αλλο που μου εβγαλε ηταν οτι ζητουσε ενα προγραμμα του nero "nero burn rights"αλλα δεν κανει και αυτο τπτ.

Δημοσ.

κατι εσύ κάνεις λάθος και προφανως εχεις πλαστά αντε γύρευε αφου δεν μπορεις να κάνεις update (πριν δυο μερες κυκλοφορησε καινούργιο)

sevise pack 3 βάλε (αν τα εχεις αφεντικα δηλαδή και αυτά..)

Δημοσ.

Άνοιξε το nero burning rom πήγαινε ->recorder ->choose recorder και στο παράθυρο που ανοίγει θα πρέπει να εμφανίζονται τα 2 recorder σου αλλά θα είναι επιλεγμένο το image recorder.Επέλεξε ένα απο τα recorder σου.

Άν έχεις κάνει τα παραπάνω περιέγραψε καλύτερα τις κινήσεις που έχεις κάνει για να λύσεις το πρόβλημα.

Δημοσ.
κατι εσύ κάνεις λάθος και προφανως εχεις πλαστά αντε γύρευε αφου δεν μπορεις να κάνεις update (πριν δυο μερες κυκλοφορησε καινούργιο)

sevise pack 3 βάλε (αν τα εχεις αφεντικα δηλαδή και αυτά..)

οχι φιλε μου κατεβασμενα ειναι απο το νετ αλλα δεν ειχα ποτε προβλημα με αυτα απλα απο το να αποφυγω ολη την διαδικασια του format ειπα να δω μηπως υπαρχει καποιος αλλος τροπος γιαυτο και το post που εκανα εδω

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:55 ----------

Άνοιξε το nero burning rom πήγαινε ->recorder ->choose recorder και στο παράθυρο που ανοίγει θα πρέπει να εμφανίζονται τα 2 recorder σου αλλά θα είναι επιλεγμένο το image recorder.Επέλεξε ένα απο τα recorder σου.

Άν έχεις κάνει τα παραπάνω περιέγραψε καλύτερα τις κινήσεις που έχεις κάνει για να λύσεις το πρόβλημα.

το εχω δοκιμασει φιλε μου δεν τα βλεπει εκει καθουλου ενω στα αλλα προγραμματα δουλευουν το nero δεν τα βλεπει.Oi Κινησεις ειναι απλες install μετα reboot ανοιγω το προγραμμα και μου βγαζει μονο το image drive δεν βλεπει τπτ αλλο.

Δημοσ.

Εμένα με παραξενεύει που σου ζητάει το Nero Burn Rights.

Αυτό χρησιμεύει όταν ο χρήστης δεν έχει administrative rights, όπως πχ ένας απλός user χωρίς δικαιώματα.

Σιγουρέψου ότι ο λογαριασμός σου έχει δικαιώματα διαχειριστή.

Δημοσ.

και εμενα παραξενο μου φαινεται πρωτη φορα μου το κανει αυτο προφανως κανενας ιος??τι να πω τελικα το μονο ποθ βρηκα για προσωρινη γιατρεια εβαλα ενα αλλο προγραμματακι και ολα μια χαρα!!!:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...