Προς το περιεχόμενο

Τροφοδοτικό από e-shop για την 4770 μέχρι 50€

nikos21aek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η σύνθεση είναι η εξής:

Μητρική

gpu

Ram x2

Σκληρός

cpu

Είμαι έτοιμος να πατήσω την αποστολή της παραγγελίας..Λίγη βοήθεια για τροφοδοτικό γιατί δεν είμαι σίγουρος..Κλίνω πρός αυτό αλλά θέλω να βρώ ένα λίγο φθηνότερο πρώτον και δεύτερον αν δώσω τα 60..Υπάρχει κάτι καλύτερο;

Δημοσ.

Κατηγορηματικά όχι αυτό το Psu σε αυτή την τιμή.

Αυτό. ;)

Αν θες να δώσεις τα ~60€ παίρνεις το 525W, αλλά δεν χρειάζεται, μια χαρά θα σε καλύψει και το μικρότερο.

Δημοσ.

Ναι αυτό είχα και το βγάλανε από το e-shop..

Δεν υπάρχει στα Γιάννενα πλαίσιο και το παιδί που παίρνει το pc θέλει να του έρθει σπίτι όλο κομπλέ και αν συμβεί τίποτε να έχει το μαγαζί εδώ να απευθυνθεί για να μην μπλέξει..Από e-shop ψάχνω κάτι..

Δημοσ.

Από eshop δεν βλέπω κάτι ιδαίτερα καλό σε αυτήν την τιμή. :-(

Προσωπικά δεν θα έπερνα τίποτα λιγότερο από αυτό (που ξεφεύγει κατά πολύ στην τιμή, και μετά μπαίνεις και στο τρυπάκι του "λίγο παραπάνω και καλύτερο").

Αν δεν γίνεται να διαθέσει τόσα λεφτά, από τα "φθηνά", αυτό μοιάζει ιδιαίτερα άξια επιλογή.

(μη σε τρομάζει η χαμηλή ονομαστική ισχύς που έχει).

Δημοσ.

Ναι μεταξύ αυτών που προτείνεις και του Artic Cooling και του chieftec που λέω στο OP είμαι..

Αν τον πείσω για το corsair λόγω και της 5ετούς εγηύησης έχει καλός..Από Heroichi και chieftec λές το πρώτο ε;

Δημοσ.
Από Heroichi και chieftec λές το πρώτο ε;

E, ναι. :-)

Το συγκεκριμένο σύστημα ζήτημα να φτάσει τα 200-250W full load.

Δημοσ.

Να σαι καλά..Ευχαριστώ για τη βοήθεια.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:28 ----------

Πάντως ωραίο pcάκι βγήκε με 5 κατοστάρικα..Αποκλείεται να μην ψηθεί για το corsair..Χαλάλι τα λεφτά είναι..

Δημοσ.

Εγώ θα έδινα λίγα παραπάνω για αυτή αλλά το παιδί έχει πολύ συγκεκριμένο budget και δεν γίνεται..

Αν και αυτή που λες δεν ξεφεύγει και τόσο σε τιμή..έχει όμως SB710...Καλύτερα δεν είναι SB750 μπας και ξεκλειδώσει και ο 4ος πυρήνας;

Δημοσ.
Εγώ θα έδινα λίγα παραπάνω για αυτή αλλά το παιδί έχει πολύ συγκεκριμένο budget και δεν γίνεται..

Αν και αυτή που λες δεν ξεφεύγει και τόσο σε τιμή..έχει όμως SB710...Καλύτερα δεν είναι SB750 μπας και ξεκλειδώσει και ο 4ος πυρήνας;

Η GA-MA790XT-UD4P είναι μακράν καλύτερη από όλες τις επιλογές, αλλά όντως ξεφεύγει σε σχέση με τις άλλες 2.

Δεν ξέρω κατά πόσο παίζει ρόλο το southbridge για να ξεκλειδώσει ο 4ος πυρήνας, δεν έτυχε να το ψάξω ποτέ.

Την πρότεινα καθαρά για λόγους υλοποίησης. :-)

Δημοσ.

Τέλος πάντων από ότι έχω διαβάσει η MSI στα λεφτά της είναι λίρα100 δεν βλέπω κάτι να λείπει από την μητρική και σίγουρα θα τον ικανοποιήσει.

Αυτή είναι η μακακία όταν δεν φτιάχνεις pc για εσένα..Ότι πρέπει να πας με το πορτοφόλι και τις ανάγκες/απαιτήσεις του άλλου..Σίγουρα χειρότερη λύση από ΑΜ2+ μητρική ή ΑΜ3 με DDR2 ram δεν είναι..οπότε έκλεισε μάλλον..:-)

Δημοσ.

Και η MSI που διάλεξες το SB710 έχει. Το SB710 πάντως υποστηρίζει Advanced Clock Calibration, που θα του επιτρέψει να ξεκλειδώσει τους απενεργοποιημένους πυρήνες.

Αυτό βέβαια αν το επιτρέπει το BIOS, και στην GIGABYTE έχεις περισσότερες ελπίδες.

Δημοσ.
Και η MSI που διάλεξες το SB710 έχει. Το SB710 πάντως υποστηρίζει Advanced Clock Calibration, που θα του επιτρέψει να ξεκλειδώσει τους απενεργοποιημένους πυρήνες.

Αυτό βέβαια αν το επιτρέπει το BIOS, και στην GIGABYTE έχεις περισσότερες ελπίδες.

SB750 έχει η msi http://www.ebuyer.com/product/165438 αλλά θα το ψάξω κιάλλο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...