lagoudakis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 το ειχα πει,δεν υπαρχει περιπτωση σε καποια κοπελα να αρεσουν τα λενοβο,οκ εγω βαζω πρωτα απο ολα χαρακτηριστικα-αξιοπιστια-ποιοτητα-μεγαλη εγγυηση(3 χρονια),εχω 3 thinkpad σπιτι!!βεβαια επειδη εχω και μια ανωμαλια μου αρεσουν και εμφανισιακα αλλα οσες κοπελες τα εχουν δει ειπαν ολες το ιδιο,καλα πως ειναι ετσι;τιμαυρα κουτια τετραγωνα ειναι αυτα;:lol:το σημερινο μου αποκτημα ειναι αυτο http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=0552A32829A8BB41BDC94908E7E3D5C1&pa=EE5198654632E4489E26CC72A5F22116 το πηρα για ενα φιλο και μολις το ειδα σε 5' χτυπησα και εγω ενα!!!!απλα απιστευτο και βασικα σε καλη τιμη,θα του βαλω με 20 ευρω μια μνημη και ολα οκ,ενας ακομα λογος ειναι οτι δεν θελω με τιποτα vista σε λαπτοπ εκτος αν ειναι τερας απο δυναμη,δεν εχω προβλημα με τα vista,τα εχω στο επιτραπεζιο μου που ειναι θηριο,αλλα το λαπτοπ δεν θελω να ειναι ερπετο
epivitor Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Σαφώς και υπάρχουν αξιόπιστα & πολύ ποιοτικά laptops τα οποία εκτός των άλλων είναι και εμφανίσιμα, όπως είναι τα Vaio της Sony ή της τα notebooks της Asus !Προσωπικά θεωρώ τον Lenovo ξεπερασμένο, και στην τιμή αυτή βρίσκει κανείς φορητό με καλύτερα χαρακτηριστικά και σαφώς πιο εμφανίσιμο. Π.χ: SONY VAIO VGN-NS31S/S, ή FUJITSU-SIEMENS AMILO PI3540-G07, κλπ. Κατ'αρχην η ομορφια ειναι κατι το υποκειμενικο (πχ το δικο μου 8710w μου φαινεται το ομορφοτερο laptop απ'ολα) ενω τα τεχνικα χαρακτηριστικα και η ποιοτητα κατασκευης ειναι κατι το αντικειμενικο γι'αυτο ειναι καλυτερα να μην προτεινουμε laptop με βαση την ομορφια. Επισης το vaio και το amilo που λες ειναι πολυ ακριβοτερα απο το lenovo r61 και υστερουν και σε τεχνικα χαρακτηριστικα.
Nomikaria Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2009 \όπως είναι τα Vaio της Sony +1! Προσωπικά μ'αρέσουν πολύ εμφανισιακά τα Vaio ενω πλέον τα βρίσκεις και σε χαμηλές τιμές με πολύ καλά χαρακτηριστικά,τουλάχιστον για το μέσο χρήστη. Αλλά και πάλι γούστα είναι αυτά..
gs20309 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 το ειχα πει,δεν υπαρχει περιπτωση σε καποια κοπελα να αρεσουν τα λενοβο,οκ εγω βαζω πρωτα απο ολα χαρακτηριστικα-αξιοπιστια-ποιοτητα-μεγαλη εγγυηση(3 χρονια),εχω 3 thinkpad σπιτι!!βεβαια επειδη εχω και μια ανωμαλια μου αρεσουν και εμφανισιακα αλλα οσες κοπελες τα εχουν δει ειπαν ολες το ιδιο,καλα πως ειναι ετσι;τιμαυρα κουτια τετραγωνα ειναι αυτα;:lol:το σημερινο μου αποκτημα ειναι αυτο http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=0552A32829A8BB41BDC94908E7E3D5C1&pa=EE5198654632E4489E26CC72A5F22116 το πηρα για ενα φιλο και μολις το ειδα σε 5' χτυπησα και εγω ενα!!!!απλα απιστευτο και βασικα σε καλη τιμη,θα του βαλω με 20 ευρω μια μνημη και ολα οκ,ενας ακομα λογος ειναι οτι δεν θελω με τιποτα vista σε λαπτοπ εκτος αν ειναι τερας απο δυναμη,δεν εχω προβλημα με τα vista,τα εχω στο επιτραπεζιο μου που ειναι θηριο,αλλα το λαπτοπ δεν θελω να ειναι ερπετο κόντεψα να γίνω κ ρεζίλι μια μέρα, βγάζει ένας γνωστός ένα παρόμοιο με το lenovo , το κοιτάω καλά καλά..βλέπω το stickeraki της intel λεω νταξει τουλάχιστον είναι στον ίδιο αιώνα αλλά ποια δεκαετία.. κ του κάνω.. πότε το πήρες κ πόσο ?κ μου κάνει πέρυσι κ μου είπε ένα ποσό που μου φάνηκε , κ λεω αυθόρμητα "καλό φαίνεται αλλά γιατί είναι τόσοοοοοοο ΧΟΝΤΡΟΟΟΟ???????????" παιδιά ήμαρτον. καλύτερα να μην έχει κ την τέλεια κάρτα γραφικών ή των ταχύτερο επεξεργαστή, έτσι κ αλλιώς για σπουδές το θέλει το παιδί... αλλά να βλέπεται λίγο.. να τον πλησιάζει κ καμία συμφοιτήτρια, όχι ότι σκέφτομαι ΕΓΩ έτσι (το τονίζω αυτό, αλλά αρκετές χαζοχαρούμενες έτσι σκέφτονται) αλλά για το παιδί το λέω, να κάνει παρέες γρήγορα.. ή τουλάχιστον να φαίνεται καινούργιο.. πραγματικά το θεωρώ ασχημο το λενοβο.. βέβαια ετσι δεν ανησυχείς κ μη στο κλέψουνε... είναι κ αυτό ένα θέμα.. έχω βαιο δεν κάνω διαφήμιση απλά το αναφέρω γιατί η οθόνη των βαιο είναι όλα τα λεφτά..το ξέρω ότι πληρώνεις ένα 200αρι για την ομορφιά εχτρα αλλά πιστεύω ότι αξίζει...κάθε μέρα με τι καρδιά θα ανοίγεις το λενόβο..? ενώ το μαύρο το βαιο με το πράσινο φωτάκι..εεεεε...?..καλά ξέφυγα πάλι.... έστω πάρε ενα dell ή hp , είναι πιο λεπτά κ πιο όμορφα.. --- παρατήρησα ότι στα καινούργια vaio δίνουν 2 χρόνια εγγύηση!! επιτέλους κάτι καλό..
lagoudakis Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 προσπαθεις να μου ριξεις το ηθικο αλλα δεν...:lol:αφου να σκεφτεις οταν ανοιγω το λενοβο φοραω καρω πουκαμισο και γυαλια με χοντρο κοκκαλινο σκελετο για να ειμαι στο πνευμα της εποχης,δεκαετια 80 rulezzzzzzzzzzz:-D
gs20309 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 προσπαθεις να μου ριξεις το ηθικο αλλα δεν...:lol:αφου να σκεφτεις οταν ανοιγω το λενοβο φοραω καρω πουκαμισο και γυαλια με χοντρο κοκκαλινο σκελετο για να ειμαι στο πνευμα της εποχης,δεκαετια 80 rulezzzzzzzzzzz:-D για να μην σε στεναχωρώ θα σου πω 2 πράγματα. 1. μου αρέσει αυτή η κοκκινη πινέζα που μου διαφεύγει πως λέγεται γιατί όντως βολεύει αντί για το pad . 2. φοράω κ εγώ κοκκάλινα γυαλιά.βέβαια δεν είναι χοντρά. έκανα ότι μπορούσα.
lagoudakis Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 για να μην σε στεναχωρώ θα σου πω 2 πράγματα.1. μου αρέσει αυτή η κοκκινη πινέζα που μου διαφεύγει πως λέγεται γιατί όντως βολεύει αντί για το pad . 2. φοράω κ εγώ κοκκάλινα γυαλιά.βέβαια δεν είναι χοντρά. έκανα ότι μπορούσα. αστα αυταπροσπαθεις να το σωσεις επειδη μου κακολογησες τα λενοβο μου,το παιδι να παρει λενοβο για να μην τον πλησιαζουν οι φοιτητριες ωστε να μπορει να διαβαζει
gs20309 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Κατ'αρχην η ομορφια ειναι κατι το υποκειμενικο (πχ το δικο μου 8710w μου φαινεται το ομορφοτερο laptop απ'ολα) ενω τα τεχνικα χαρακτηριστικα και η ποιοτητα κατασκευης ειναι κατι το αντικειμενικο γι'αυτο ειναι καλυτερα να μην προτεινουμε laptop με βαση την ομορφια. Επισης το vaio και το amilo που λες ειναι πολυ ακριβοτερα απο το lenovo r61 και υστερουν και σε τεχνικα χαρακτηριστικα. δεν έχει το vaio ποιότητα κατασκευής?? σίγουρα υστερεί σε κάποια χαρακτηριστικά αναλογικά με την τιμή πάντα, αλλά νομίζω πως είναι αρκετά καλό απο θέμα ποιότητας.. αν τον ίδιο δεν τον πειράζει η εμφάνιση τότε σίγουρα το λενόβο είναι η καλύτερη επιλογή. --- για να μην λέει κ ο λαγουδάκης !!
lagoudakis Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2009 παντως παιδια κακα τα ψεμματα,δεν μπορουμε να το βρουμε ολα μαζι σε ενα μηχανημα(γιατι αν ηταν ετσι ολοι θα ειχαμε το ιδιο)δηλαδη κορυφαια ποιοτητα,επιδοσεις,καλη τιμη,καλη αντιπροσωπεια με σερβις,και εμφανιση(αυτο ειναι τελειως υποκειμενικο)ολα ειναι θεμα προτεραιοτητων,πχ εγω οταν θελω ενα μηχανημα ξεκιναω με την σειρα 1.τεχνικα χαρακτηριστικα 2.ποιοτητα-αξιοπιστια 3.εινονα εταιριας(σερβις-και ποσα χρονια εγγυηση) 4.εμφανιση 5.τιμη ,φυσικα σημαντικο ειναι να γνωριζουμε τι θελουμε και για ποιο σκοπο θα παρουμε το μηχανημα,πχ θα μενει πιο πολυ στο σπιτι;θα το παιρνουμε μαζι μας συχνα;βεβαια ο καθενας ξεκιναει με την δικη σου σειρα.αν ο φιλος παει τελικα για το r61 αυτη την στιγμη το you το δινει με τσαντα λενοβο και με εναν ενα 320αρι εξωτερικο στα 600,την καλημερα μου σε ολα τα παιδια
angelus Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 αστα αυταπροσπαθεις να το σωσεις επειδη μου κακολογησες τα λενοβο μου,το παιδι να παρει λενοβο για να μην τον πλησιαζουν οι φοιτητριες ωστε να μπορει να διαβαζει Φίλε lagoudaki χίλια ευχαριστώ που σκέφτεσαι την επιτυχια των σπουδών μου! Γνώμη μου είναι πως τα vaio είναι εξαιρετικα εμφανίσιμα αλλά κάπως κοριτσίτσικα. Προσωπικά προτιμώ τα HP. Όσον αφορά τα vaio το e-shop μέσω του promotional project crazy sundays προσφέρει έναν καλό vaio σε πολύ λογική τιμή δείτε το Link http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905910&sid=1 . Η προσφορά του you είναι πράγματι καλή για αυτό τον λόγο και εξαντλήθηκε αμέσως. Πλέον έχω ακόμη μια απαίτηση. Τα windows πρέπει το τονίζω πρέπει να είναι αγγλικά. Τελικά νομίζω πως δεν θα κινηθώ για κάποιο toshiba. Βλέπω πως υπάρχουν πολύ δυνατά λαπτοπ στις ίδιες τιμές σε γενικά πλαίσια. Πάντως όσον αφορά τα lenovo προσωπικά δεν τα βρίσκω άσχημα αλλά απολύτως επαγγελματικά στην εμφάνιση. Επιπλεόν επειδή η εταιρεία στην οποία εργάζομαι χρησιμοποιεί lenovo kai dell αποκλειστικά μπορώ να πω πως και τα 2 σε ένα χώρο εργασίας μοιάζουν να κολλάνε μια χαρά, ωστόσο εαν προορίζονται για χρήση μέσα σε ένα φοιτητόσπιτο ή για καθαρά λόγους προσωπικής χρήσης και διασκέδασης ε ναι τότε το θέμα απο κάπου μπάζει.
lagoudakis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 συμφωνω με το σκεπτικο σου!!hp μπορεις να βρεις αρκετα μοντελα για ολα τα γουστα,απλα λιγο ψαξιμο
Nomikaria Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2009 Φίλε lagoudaki χίλια ευχαριστώ που σκέφτεσαι την επιτυχια των σπουδών μου! Γνώμη μου είναι πως τα vaio είναι εξαιρετικα εμφανίσιμα αλλά κάπως κοριτσίτσικα. Προσωπικά προτιμώ τα HP. Όσον αφορά τα vaio το e-shop μέσω του promotional project crazy sundays προσφέρει έναν καλό vaio σε πολύ λογική τιμή δείτε το Link http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.905910&sid=1 . Η προσφορά του you είναι πράγματι καλή για αυτό τον λόγο και εξαντλήθηκε αμέσως. Πλέον έχω ακόμη μια απαίτηση. Τα windows πρέπει το τονίζω πρέπει να είναι αγγλικά. Τελικά νομίζω πως δεν θα κινηθώ για κάποιο toshiba. Βλέπω πως υπάρχουν πολύ δυνατά λαπτοπ στις ίδιες τιμές σε γενικά πλαίσια. Πάντως όσον αφορά τα lenovo προσωπικά δεν τα βρίσκω άσχημα αλλά απολύτως επαγγελματικά στην εμφάνιση. Επιπλεόν επειδή η εταιρεία στην οποία εργάζομαι χρησιμοποιεί lenovo kai dell αποκλειστικά μπορώ να πω πως και τα 2 σε ένα χώρο εργασίας μοιάζουν να κολλάνε μια χαρά, ωστόσο εαν προορίζονται για χρήση μέσα σε ένα φοιτητόσπιτο ή για καθαρά λόγους προσωπικής χρήσης και διασκέδασης ε ναι τότε το θέμα απο κάπου μπάζει. Πάντως αυτό το Vaio εξαντλήθηκε ήδη! Ήταν όντως πολύ καλή προσφορά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.