Προς το περιεχόμενο

netbook για 7...

neXTgen

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

hi! ψάχνω για ψθηνό laptop (10''-13.3'') εν-όψει κυκλοφορίας 7 RTM ... η χρήση θα είναι ως "δοκιμαστήρι"! θέλω να παίξω "φθηνά" με τα 7 .. να το παίρνω μαζί μου (το λαπτόπι αυτό) να μιξάρω με το vdj6 ή το traktor, να κρατάω μαζί τα αρχεία μου (word, κυρίως) και να χρησιμοποιώ και λίγο CS4 .. (για βασικά πράγματα) αυτά και κάμποσο surfin' τώρα που σκάει κι ο τζίτζικας...

όπως καταλαβαίνετε ΔΕΝ θα το έχω για πρώτο μηχάνημα... και επίσης θέλω να το αγοράσω μέχρι τις 10-15 ιουλίου.

βρήκα λοιπόν τυχαία αυτό εδώ :

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.909215

το οποίο μου φαίνεται ενδιαφέρον (κυρίως λόγω 2 χρόνων εγγύησης και 2giga ram, βέβαια θα θελα 4 (όχι εδώ γενικά λέω) αλλά και δεν ξέρω ΤΙ RAM φοράει, αλλά σε αυτή την τιμή!!)... τι λέτε ? μπορώ να παίξω μάξιμουμ έως €600.. (στην έσχατη θα γίνει η αγορά από ebay.co.uk) αν μπορούσα όμως να έκλεινα κάτι σε αυτή την τιμή....

Δημοσ.

Όλα τα netbooks είναι πάνω κάτω τα ίδια. Αυτό που θα πρέπει να εστιάσεις είναι η μπαταρία τους. Εγώ αντιθέτως σου προτείνω το δοκιμασμένο Asus EEE1000H που φοράει 6άρα μπαταρία και έχει καλή διάρκεια. Όταν και αν το πάρεις, αγόρασε ταυτόχρονα και άλλη μία μνήμη 1gb και θα είσαι μια χαρά.

Δημοσ.
Όλα τα netbooks είναι πάνω κάτω τα ίδια. Αυτό που θα πρέπει να εστιάσεις είναι η μπαταρία τους. Εγώ αντιθέτως σου προτείνω το δοκιμασμένο Asus EEE1000H που φοράει 6άρα μπαταρία και έχει καλή διάρκεια. Όταν και αν το πάρεις, αγόρασε ταυτόχρονα και άλλη μία μνήμη 1gb και θα είσαι μια χαρά.

Ενα SLOT μνήμης έχει όλο κι όλο.

Βγάζεις την ενός βάζεις των 2.

Δημοσ.
βρήκα λοιπόν τυχαία αυτό εδώ :

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.909215

το οποίο μου φαίνεται ενδιαφέρον (κυρίως λόγω 2 χρόνων εγγύησης και 2giga ram, βέβαια θα θελα 4 (όχι εδώ γενικά λέω) αλλά και δεν ξέρω ΤΙ RAM φοράει, αλλά σε αυτή την τιμή!!)....

To συγκεκριμένο μηχάνημα δεν έχει τίποτα αξιόλογο σε αυτή την τιμή. Που τα είδες τα 2GB ram? 1GB φοράει και παίρνει άλλο ένα. Η μπαταρία των 3cell δεν θα σε βγάλει για πάνω από 3 ώρες.

Κανένα netbook αυτής της κατηγορίας δεν μπορεί να υπερβει τα 2GB ram λόγω περιορισμών του chipset...

Δημοσ.
To συγκεκριμένο μηχάνημα δεν έχει τίποτα αξιόλογο σε αυτή την τιμή. Που τα είδες τα 2GB ram? 1GB φοράει και παίρνει άλλο ένα. Η μπαταρία των 3cell δεν θα σε βγάλει για πάνω από 3 ώρες.

Κανένα netbook αυτής της κατηγορίας δεν μπορεί να υπερβει τα 2GB ram λόγω περιορισμών του chipset...

Δίνεται δώρο το 1 επιπλέον. Σύνολο 2.

Το WIND U100 που έχω έχει 6άρα μπαταρία και με κλειστό το BT,την Camera και το ETHERNET κρατάει με το ζόρι 3 ώρες μονο για INTERNET.

H μπαταρία του είναι 6άρα με 4400mah. Υπάρχει 6άρα με 5200 και 9άρα με 7200.

Το eee1000H έχει 6άρα με 7.4v τάση και 6600mah για αυτό κρατάει πολλές ώρες. Ενω το WIND εχει 11.1V και 4400mah με εξάρα.

Δημοσ.
To συγκεκριμένο μηχάνημα δεν έχει τίποτα αξιόλογο σε αυτή την τιμή. Που τα είδες τα 2GB ram? 1GB φοράει και παίρνει άλλο ένα.

εδώ : INNOVATOR UM201 NETBOOK N270 2048MB 160GB (στον τίτλο δηλαδή)

και εδώ : Μνήμη: 1GB + 1GB επέκταση μνήμης (στην περιγραφή μνήμης)

επίσης όσο "χρέπι" κι αν είναι δίνει "Εγγύηση: 2 χρόνια" + τιμή : 349.00 €

ναι η μπαταρία είναι πρόβλημα.

άλλη συγκεκριμένη πρόταση έχετε ? (που να κάνει τα λίγα που σας περιγράφω)

Δημοσ.
Δίνεται δώρο το 1 επιπλέον. Σύνολο 2.

Το WIND U100 που έχω έχει 6άρα μπαταρία και με κλειστό το BT,την Camera και το ETHERNET κρατάει με το ζόρι 3 ώρες μονο για INTERNET.

H μπαταρία του είναι 6άρα με 4400mah. Υπάρχει 6άρα με 5200 και 9άρα με 7200.

Το eee1000H έχει 6άρα με 7.4v τάση και 6600mah για αυτό κρατάει πολλές ώρες. Ενω το WIND εχει 11.1V και 4400mah με εξάρα.

To U100 έρχεται με 3-cell (2200mah) μπαταρία. Και μπορείς να του βάλεις 6-cell ή 9-cell μπαταρία για να αυξήσης την αυτονομία. Με την "μαμα" την μπαταρία παίζει περίπου στην 1:30 χρόνος λειτουργίας...

Επίσης η 6-cell είναι 4400mah (δλδ περιέχει 6 στοιχεία των 3,6V/2200mah). Υπάρχουν ορισμένοι πωλητές, ιδίως στο e-bay οι οποίοι αναφέρουν ότι η δικιά τους μπαταρία 6-cell είναι 5200mah (δλδ. περιέχει 6 στοιχεία 3,6V/2400mah). Αλλά αν κάποιος προβεί σε αγορά της δεύτερης υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να του έρθει η πρώτη μπαταρία (4400mah)

Επίσης αν κάποιος δεν θέλει να μπλέξει με εξωτερικό για αγορά μπαταρίας 6-cell, μπορεί να αγοράσει από τα Multirama. Τελευταία φορά που είχα ρωτήσει την είχανε στα 56 euro.

Δημοσ.
To U100 έρχεται με 3-cell (2200mah) μπαταρία. Και μπορείς να του βάλεις 6-cell ή 9-cell μπαταρία για να αυξήσης την αυτονομία. Με την "μαμα" την μπαταρία παίζει περίπου στην 1:30 χρόνος λειτουργίας...

Επίσης η 6-cell είναι 4400mah (δλδ περιέχει 6 στοιχεία των 3,6V/2200mah). Υπάρχουν ορισμένοι πωλητές, ιδίως στο e-bay οι οποίοι αναφέρουν ότι η δικιά τους μπαταρία 6-cell είναι 5200mah (δλδ. περιέχει 6 στοιχεία 3,6V/2400mah). Αλλά αν κάποιος προβεί σε αγορά της δεύτερης υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να του έρθει η πρώτη μπαταρία (4400mah)

Επίσης αν κάποιος δεν θέλει να μπλέξει με εξωτερικό για αγορά μπαταρίας 6-cell, μπορεί να αγοράσει από τα Multirama. Τελευταία φορά που είχα ρωτήσει την είχανε στα 56 euro.

Οκ φίλε μου αλλά αυτο που πουλάει το ESHOP είναι με 6 κελιά σε όλα τα χρώματα. Με την 6 κελιών παίζει περίπου 3 ώρες. Αλλά ότι και να γίνει το ASUS 1000 κρατάει περισσότερο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...