jason_rethymno Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 @aekoupoli, Ωραία ,όλα καλά τότε.πω πωπω έχω πορωθέι τώρα φοβερό παιχνίδι.
Aplostra Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 μισο να περασω υποτιτλους aplostra Δυσκολεύομαι στο ψευδώνυμο...Τι μλκια να βαλω; Σκέφτομαι να βαλω τενεκες,τεντωστρας,κατι βλαμμένο..
aekoupoli Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 βγηκε απο razor για οσους το εχουμε γνησιο να παιζουμε Οnline χωρις το origin Razor1911 doesn't accept and support the online DRM "Origin" from EA. This release is dedicated to our fans worldwide who bought this game on legal way and don't want to install the trojan from Electronic Arts to play online. xaxa καλο EA Trojan - It's in the game...ehm...It was in the game!
Aplostra Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 βγηκε απο razor για οσους το εχουμε γνησιο να παιζουμε Οnline χωρις το origin Με αυτο,μπορω να κανω απεγκατάσταση αυτη τη μλκια, το οριτζιν και να τρέχω μουλτι κατευθείαν;
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Καλά ρε παιδιά, τόσο πολύ σας ενοχλεί το Origin ? 10 δευτερόλεπτα κάνει να ανοίξει.
ababapanos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 ρε παιδια το πηρα απο πλαισιο προπαραγγελια limited edition και δεν ειχε κωδικο για τα tags σε αυτοκολητο στο κουτι, ουτε μεσα, και ουτε μου το εστειλαν σε mail... να περιμενω? η θα επρεπε να εχει ιδη ερθει?
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Θα έπρεπε να είχε έρθει Email. Τουλάχιστον στους υπόλοιπους από εμάς που το πήραμε από το Plaisio έτσι έγινε..
pappous_soulis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Σε μένα το στείλανε με e-mail πάντως. Δοκίμασε να τους πάρεις ένα τηλέφωνο.
Orion2001 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Εγω το εκανα προπαραγγελια στο καταστημα οποτε δεν υπηρχε η δυνατοτητα να μου στειλουν το dlc μεσω e-mail την επομενη της παραλαβης επικοινωνησα με το καταστημα και ο υπαλληλος μου εδωσε τον κωδικο μεσω τηλεφωνου αφου διαπιστωθηκε η αγορα.
Chaos3X Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Εγω το εκανα προπαραγγελια στο καταστημα οποτε δεν υπηρχε η δυνατοτητα να μου στειλουν το dlc μεσω e-mail την επομενη της παραλαβης επικοινωνησα με το καταστημα και ο υπαλληλος μου εδωσε τον κωδικο μεσω τηλεφωνου αφου διαπιστωθηκε η αγορα. Τι ίδιο κι εμένα.
memix Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Ο server μας μετα απο το patch R6 πρέπει να έχει σβηστεί απο τα favorites σας αν τον είχατε προσθέσει . Ο Server ειναι online αν θελετε ξαναβάλετε τον . HeSC - Hellenic Sacred Company Clan Conquest ( GR - Greek )
costa69 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 ΠΡΟΣΟΧΗ με τους 11.10 drivers!!! Ισως ειναι καλοι για οσους εχουν μια καρτα,αλλα ΔΕΝ υποστηριζουν cross/trifire!Τους εβαλα και το trifire σεταρισμα μου (6990 + 6970) σταματησε να δουλευει,και δεν εχει ο catalyst δυνατοτητα ενεργοποιησης. Μ' εσωσε το system restore...
Stavrakas13 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 ΠΡΟΣΟΧΗ με τους 11.10 drivers!!! Ισως ειναι καλοι για οσους εχουν μια καρτα,αλλα ΔΕΝ υποστηριζουν cross/trifire!Τους εβαλα και το trifire σεταρισμα μου (6990 + 6970) σταματησε να δουλευει,και δεν εχει ο catalyst δυνατοτητα ενεργοποιησης. Μ' εσωσε το system restore... λολοολολολ can i haz too?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα