sotiris123 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 εχει αρχισει να γινεται εκνευριστικο αυτο με το disconnect... παιζεις και ξαφνικα σε πεταει... ελεος....
RPDrummer Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Εγώ εδώ και μια βδομάδα συνδέομαι σε σέρβερ και μόλις είναι έτοιμο να παίξει σταμάταει γράφοντας το κλασικό something went wrong κλπ.. Έχω απενεργοποιήσει το UnP και συνεχίζει να το κάνει. Περιμένω 4ος στη σειρά να παίξω και μόλις είναι έτοιμο μπαααααπ μου πετάει το μήνυμα και τρελαίνομαι!
sotiris123 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 παιζουμε τριαδα και μεσα σε 2 ωρες (2 μιση παιχνιδια μετρο 1400 tickets) μας πεταξε και τους τρεις απο μια φορα.... ελεος δλδ...
RPDrummer Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Μπορεί κανείς να πιλοτάρει για να με βοηθήσει να ξεκλειδώσω το TV missile;
konstantinos77 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Ρε παιδια εσας που σας πεταει Ελλαδα μενετε ? Εμενα ισα ισα και αυτο το You were disconnected from EA Online (1)επαψε να μου το κανει απο προχθες ...
sotiris123 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 Δημοσ. 12 Απριλίου 2013 ελλαδαρα μονο εννοειτε... και σε εμας εδω και τρεις μερες εχει στρωσει μπαινουμε και παιζουμε κανονικα..... μαλλον ειχε δυσκοιλια το βαττλελογκ(κλασικα).. παντως πολοι στο φορουμ γραφανε οτι ειχαν το προβλημα...
qsis Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 ο οροκουσακι δε νομιζω να εγκρινει τετοια πραγματα 6
xtrmsnpr Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 ελλαδαρα μονο εννοειτε... και σε εμας εδω και τρεις μερες εχει στρωσει μπαινουμε και παιζουμε κανονικα..... μαλλον ειχε δυσκοιλια το βαττλελογκ(κλασικα).. παντως πολοι στο φορουμ γραφανε οτι ειχαν το προβλημα... βρε μπας και φταίνε τα σαπιομοντεμ που δίνουν οι providers ;
konstantinos77 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Εγω παντως τον τελευταιο μηνα τα καλυτερα pings που ειχα ποτε μου ...48αρια
sotiris123 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 βρε μπας και φταίνε τα σαπιομοντεμ που δίνουν οι providers ; σε τρια ατομα??? 2 χαλκιδα και ενας λαρισα... 1 φορτθνετ ,ενας οτε και ενας χολ,???? τοσο γκαντεμηδες??? παντως οταν γινοτανε αυτο εβλεπα και στο φορουμ της εα οτι πολοι ειχαν το προβλημα... πλεον δεν το εχουμε.. πινγκ και εγω απο τοτε που την εκανε fastpath μ εχει βελτιωθει παρα πολυ....
optimus_crime Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Παιδια αντιμετωπιζω αυτο το προβλημα με το Battlefield 2 ... Γνωριζει κανεις πως μπορω να το φτιαξω ;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Παίζει να είναι κάτι με τους drivers της κάρτας, είναι άλλωστε παλιό παιχνίδι το BF2.
optimus_crime Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Παίζει να είναι κάτι με τους drivers της κάρτας, είναι άλλωστε παλιό παιχνίδι το BF2. Μα μονο με το σχετικο παιχνιδι εχω προβλημα , αλλα με το λαπτοπ του αδερφου μου που ειναι καινουργιο παιζει μια χαρα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα