Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οσοι εχετε την gigabyte gtx560ti ,αυτο το μοντελο : GV-N560OC-1GI ,

και κρεμαει το pc και μενει σε μαυρη οθονη καμια φορα οταν παιζετε την beta ,πρεπει να κατεβασετε το νεο bios που βγηκε την ημερα κυκλοφοριας της beta (τυχαιο ? δεν νομιζω !) πο επισης βελτιωνει και την αποδοση του παιχνιδιου .

Σε μενα το εκανε αυτο η beta και λυθηκε με το νεο bios

Στα fix λεει :

- Enhance DX11 Game Performance

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3707#bios

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

We are unable to connect to EA servers to activate Battelfield 3 Open beta on this computer using your account. Please try again later.

Παιδια, τι ειναι αυτο το μηνυμα? Μου το βγαζει οταν παω να ξεκινησω το παιχνιδι.

Δημοσ.

Σε μη αυθεντικα windows τρεχει το battlefield 3 beta ? Το χει κατεβασει κανενας?? Μη μου κλειδωσει κανενα υπολογιστη

Δημοσ.

Γιατι εχει κανενας εδω μη αυθεντικα windows ? Θεος φυλαξει....!

μα καλα πλακα κανει ο φιλος που ρωτησε ? εγω δεν ξερω κιολας τι σημαινει το "μη αυθεντικα windows" ολοι δεν τα σταξαμε αδρα στην μαμα micro$oft ? ακους εκει μη αυθεντικα..... :P

Σε μη αυθεντικα windows τρεχει το battlefield 3 beta ? Το χει κατεβασει κανενας?? Μη μου κλειδωσει κανενα υπολογιστη

φυσικα και δεν θα εχεις προβλημα... καλα ομως εισαι σoβαρος εχεις σπασμενα/crackαρισμενα/modaρισμενα/μη αυθεντικα windows ? δεν φοβασε μην σε μπουζουριασουν μεσα ? :blink:

Δημοσ.

Ένα πολύ ενδιαφέρον tweet που ξετρύπωσε ένας φίλος:

Βέβαια υπάρχει και αυτό' date=' σύμφωνα με το οποίο η beta είναι μάλλον alpha, pre-alpha ή κάτι τέτοιο απ'ότι καταλαβαίνω. Θα δείξει ...[/quote']
Δημοσ.

Λοιπον, με [email protected] και 4870 εχω 20 frames σε ανοικτο περιβαλλον (σε κλειστο δε δοκιμασα) με ολα high και σε medium 25-30 σε ανοικτο και 40-45 σε κλειστο περιβαλλον. Αυτα.

Ο Core 2 είναι που σε ''ρίχνει'' τόσο.

Δημοσ.

Ρε παιδιά το revive είναι λίγο προβληματικό ή μου φαίνεται;Αρκετές φορές πρέπει να το κάνεις 3-4 φορές για να νιώσει...

Δημοσ.

Ρε παιδιά το revive είναι λίγο προβληματικό ή μου φαίνεται;Αρκετές φορές πρέπει να το κάνεις 3-4 φορές για να νιώσει...

Άστα να πάνε. Κάποιες φορές πιάνει καλύτερα όταν κρατάς πατημένο το κουμπί για 1-2 δυετερόλεπτα αντί να το αφήνεις αμέσως

Δημοσ.

Και εμένα το δικό μου θέμα είναι το πόσο καλά τρέχει. Ακόμα και όταν φτάνω στα 40-50 fps (με overclock του επεξεργαστή) δεν τα νιώθω για τόσα. Μάλλον παίζει ρόλο και ο σερβερ με τον οποίο συνδέεσαι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...