pc_admin Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Οσοι εχετε την gigabyte gtx560ti ,αυτο το μοντελο : GV-N560OC-1GI , και κρεμαει το pc και μενει σε μαυρη οθονη καμια φορα οταν παιζετε την beta ,πρεπει να κατεβασετε το νεο bios που βγηκε την ημερα κυκλοφοριας της beta (τυχαιο ? δεν νομιζω !) πο επισης βελτιωνει και την αποδοση του παιχνιδιου . Σε μενα το εκανε αυτο η beta και λυθηκε με το νεο bios Στα fix λεει : - Enhance DX11 Game Performance http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3707#bios
bele Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 We are unable to connect to EA servers to activate Battelfield 3 Open beta on this computer using your account. Please try again later. Παιδια, τι ειναι αυτο το μηνυμα? Μου το βγαζει οταν παω να ξεκινησω το παιχνιδι.
Mamra Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Σε μη αυθεντικα windows τρεχει το battlefield 3 beta ? Το χει κατεβασει κανενας?? Μη μου κλειδωσει κανενα υπολογιστη
pc_admin Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Γιατι εχει κανενας εδω μη αυθεντικα windows ? Θεος φυλαξει....!
xlapatsas4000 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Γιατι εχει κανενας εδω μη αυθεντικα windows ? Θεος φυλαξει....! μα καλα πλακα κανει ο φιλος που ρωτησε ? εγω δεν ξερω κιολας τι σημαινει το "μη αυθεντικα windows" ολοι δεν τα σταξαμε αδρα στην μαμα micro$oft ? ακους εκει μη αυθεντικα..... Σε μη αυθεντικα windows τρεχει το battlefield 3 beta ? Το χει κατεβασει κανενας?? Μη μου κλειδωσει κανενα υπολογιστη φυσικα και δεν θα εχεις προβλημα... καλα ομως εισαι σoβαρος εχεις σπασμενα/crackαρισμενα/modaρισμενα/μη αυθεντικα windows ? δεν φοβασε μην σε μπουζουριασουν μεσα ?
Athanasios2104 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Ένα πολύ ενδιαφέρον tweet που ξετρύπωσε ένας φίλος: Βέβαια υπάρχει και αυτό' date=' σύμφωνα με το οποίο η beta είναι μάλλον alpha, pre-alpha ή κάτι τέτοιο απ'ότι καταλαβαίνω. Θα δείξει ...[/quote']
giorgos147 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Λοιπον, με [email protected] και 4870 εχω 20 frames σε ανοικτο περιβαλλον (σε κλειστο δε δοκιμασα) με ολα high και σε medium 25-30 σε ανοικτο και 40-45 σε κλειστο περιβαλλον. Αυτα.
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Λοιπον, με [email protected] και 4870 εχω 20 frames σε ανοικτο περιβαλλον (σε κλειστο δε δοκιμασα) με ολα high και σε medium 25-30 σε ανοικτο και 40-45 σε κλειστο περιβαλλον. Αυτα. Ο Core 2 είναι που σε ''ρίχνει'' τόσο.
explorer21 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Ρε παιδιά το revive είναι λίγο προβληματικό ή μου φαίνεται;Αρκετές φορές πρέπει να το κάνεις 3-4 φορές για να νιώσει...
IMMORTALFRANK Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Ρε παιδιά το revive είναι λίγο προβληματικό ή μου φαίνεται;Αρκετές φορές πρέπει να το κάνεις 3-4 φορές για να νιώσει... Άστα να πάνε. Κάποιες φορές πιάνει καλύτερα όταν κρατάς πατημένο το κουμπί για 1-2 δυετερόλεπτα αντί να το αφήνεις αμέσως
ektor7 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 πότε βγαίνουν οι 7970 ? Ποτε βγαίνει το tegra3?
newlynx Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Και εμένα το δικό μου θέμα είναι το πόσο καλά τρέχει. Ακόμα και όταν φτάνω στα 40-50 fps (με overclock του επεξεργαστή) δεν τα νιώθω για τόσα. Μάλλον παίζει ρόλο και ο σερβερ με τον οποίο συνδέεσαι.
PraetorianGR Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 http://www.battlefield3online.com/battlefield-3-general-discussion/2360-battlefield-3-beta-server-files-leaked-defaced-security-team.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα