jvgrjohn Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 και εγώ το ίδιο έχω. Γράψε αυτή την ip 192.168.1.254 στον browser και μπες στις ρυθμίσεις του router. Μετά πας εκεί που έχει ρυθμίσεις για game applications,και μετά configure (πάνω δεξιά)και μετά ξετσεκάρεις το κουτάκι του UPnP και μετά apply.
Alejandro Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 απο που το απενεργοποιω;μεσα απο το ρουτερ μου;εχω αυτο το τhοmsοn τg585 που δινει η fοrτhneτ.Πρεπει να ξανα βαλω το κωδικο της συνδεσης και τις ρυθμισεις που λεει fοrτhneτ η ειναι πιο απλο και δεν χρειαζεται να ψαχνω για κωδικους και τα σχετικα.Μπορεις να μου περιγραψεις την διαδικασια σε παρακαλω;σε ευχαριστω που ενδιαφερθηκες να με βοηθησεις!εδω και 2 βδομαδες δεν μπορω να παιξω... Δε χρειάζεται να ξαναβάλεις του κωδικούς της σύνδεσής σου, ούτε να κάνεις restart. Μπαίνεις στο μενού του router, 192.168.1.254 νομίζω. Έχει ένα μενού που λέγεται Gaming and Applications (αν δεν κάνω λάθος), μπαίνεις εκεί και βρίσκεις την επιλογή Enable UPnP και την ξε-τσεκάρεις. Κάνεις save και είσαι έτοιμος.
george888 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 σε ευχαριστω πολυ!!θα παω να το δοκιμασω το μεσημερι.
costa69 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Που θα βρουμε αυτο το Bandicam??? EDIT: Το βρηκα.
klidpsol Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 ... εναλακτική λύση υπάρχει το bandicam που είναι και πιο ελαφρύ απο το fraps, αλλα δεν το χει ο θείος γράψε λάθος το ΕΧΕΙ !!! :mrgreen: Είναι όντως ελαφρύ το bandicam?! αν είναι να το βάλω για να μη παιδεύομαι με το fraps το οποίο μου ρίχνει αρκετα τα frames από όταν είναι idle...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Άλλοι λένε ότι το MSI Afterburner κάνει κι αυτό ελαφρύ recording. Δεν έχω δοκιμάσει όμως.
klidpsol Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Άλλοι λένε ότι το MSI Afterburner κάνει κι αυτό ελαφρύ recording. Δεν έχω δοκιμάσει όμως. αχαααα, θα το τσεκάρω... Πάρτε μια γεύση κ από μένα με το fraps... http://www.youtube.com/watch?v=SVhOv7a79fA
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Ωραίες βολές και 975 μέτρα longest headshot βρε θηρίο;
klidpsol Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 ναι ναι ... εχω κολλήσει εκεί γαμώτο, ακόμα ψάχνω τα όρια, αν κ πιστεύω ότι είναι στα 980μ, αλλά ακόμα δεν το έχω επιβεβαιώση ... προς το παρόν έχω σκαλώσει με το πεζικό, όταν το βαρεθώ, ελπίζω να κάνω αντίστοιχα κ στον αέρα ...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Πρόσεχε, γιατί στον αέρα κυκλοφορούν πολλά αρπακτικά. (και κυνηγοί από κάτω )
klidpsol Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Η αλήθεια είναι πως στον αέρα είναι άλλο παιχνίδι εντελώς... κοινώς 2 σε 1! Kαι με Joystick θα πρεπει να δινει αρκετά...
pc_admin Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Εχω ηδη παραγγειλει τα 8gb DDR3 RAM Τα 4 που εχω βλεπω και ειναι στο οριο οταν παιζω bf3 Με σωνει ο intel SSD που εχω
Luciddream Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Είναι όντως ελαφρύ το bandicam?! αν είναι να το βάλω για να μη παιδεύομαι με το fraps το οποίο μου ρίχνει αρκετα τα frames από όταν είναι idle... παιδιά άλλη η φιλοσοφία του fraps άλλη του bandicam. το fraps γράφει video συμπιεσμένο στην υψηλότερη ποιότητα που μπορεί. το bandicam σου δίνει επιλογές σε τι να το γράψει, και έχει μέσα διάφορους αλγόριθμους συμπίεσης. το συγκεκριμένο video που ανέβασα π.χ είχε συνολικό μέγεθος 1,14gb για 4:30 λεπτά video.... (το ξανασυμπίεσα με x264 σε 159mb για το youtube) υ.γ δεν ξέρω αν ειναι πιο ελαφρύ σε θέμα χρήσης του επεξεργαστή υπάρχει μια περίπτωση να είναι πιο βαρύ απο το fraps αφου για να συμπιέσει το αρχείο χρειάζεται υπολογιστική δύναμη. μια δοκιμή θα σας πείσει. σιγουρευτείτε οτι γράφετε σε 30 fps και όχι παραπάνω. το ξαναποστάρω για όσους ίσως ενδιαφέρονται και δεν θέλουν να ψάχνουν τις σελίδες πριν http://www.youtube.com/watch?v=Hk4CD5vdWUQ Lucid, είχα βγει όταν μου μίλησες, γι'αυτό δεν απάνταγα. Το macro σίγουρα λες να δουλέψει; Πρέπει να κρατάει σταθερές ταχύτητες ανάλογα πως έχεις την μανέτα, οπότε θέλει καλό timing. Εκτός αν το κάνεις με κανένα άλλο τρόπο, όπως σου είπα δεν το κατέχω το άθλημα εκεί. Εγώ απλά πετάω. εμένα δεν μου λειτούργησε το παραμικρό απο το SST στο game. μου φαίνεται τόσο περίεργο που ίσως να τρέχει κάτι με το pc μου. εκτώς και αν το BF3 χρησιμοποιεί τόσο "χαμηλή" επικοινωνία με το joystick που δεν θα δουλεύει τίποτα απο αυτά. έχω την εντύπωση οτι στην όλη ιστορία φταίνει οι axis του Saitek. το slider είναι δηλωμένο σαν Z-ROT αντί για slider, και μάλλον αυτό μπερδεύει το game... αν θέλεις δοκίμασε να σβήσεις τους drivers του joystick μήπως και δουλέψει. αχαααα, θα το τσεκάρω... Πάρτε μια γεύση κ από μένα με το fraps... ρεσπεκτ :Π
kosyfaki Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Απο οτα εκανα το τελευταιο update ( πριν 2 ημερες)με πεταει συνεχεια εξω ο server στα 10 δευτερολεπτα και μου βγαζει ενα μηνυμα το game manager που λεει ''you were disconnected from EA Online''. Τι πρεπει να κανω...εχω απογοητευτει.
kosyfaki Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Απο οταν εκανα το τελευταιο update ( πριν 2 ημερες)με πεταει συνεχεια εξω ο server στα 10 δευτερολεπτα και μου βγαζει ενα μηνυμα το game manager που λεει ''you were disconnected from EA Online''. Τι πρεπει να κανω...εχω απογοητευτει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα