klidpsol Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Οντως καλό το τελευταίο patch αλλα κατέστρεψε το assault class.Πλέον δεν υπάρχει λόγος κάποιος να πάρει assault ,λόγω του αυξημένου recoil στο auto αλλά και στο ότι μειώσανε δραματικά το accuracy στις βολές.Και οκ αυτό το spray n pray σε μεγάλες αποστάσεις έπρεπε να αλλάξει αλλά πλέον σε αποστάσεις 15-20 m το να μη μπορείς να κάνεις kill είναι εκνευριστικό.Οπλα σαν το ΑΕΚ και το F2000 πλέον είναι άχρηστα.Αυτό φάνηκε και σε κάποια games που έπαιξα χτές σε χάρτες κατ εξοχην assault (grand bazaar) όπου πλέον ο περισσότερος κόσμος ήτανε σε engineer ,support και snipers. Μάλλον πρέπει να ξαναπιασω το scar μου ή το pdwr σαν engineer Οντως είναι πολλά τα παράπονα για μερικά αυτόματα και στο battlelog... δοκιμάστε τα σε semi-burst fire mode, όσα αυτόματα το διαθέτουν. Νομίζω το m16 το έχει... Ερχεται κ το περίφημο AWP-sniper για επιπλέον sniper rifles... αυτά είναι, αλυσμόνητες καλές αναμνήσεις από φοιτητικά χρόνια με CS... :-D:P
konstantinos77 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Οντως καλό το τελευταίο patch αλλα κατέστρεψε το assault class.Πλέον δεν υπάρχει λόγος κάποιος να πάρει assault ,λόγω του αυξημένου recoil στο auto αλλά και στο ότι μειώσανε δραματικά το accuracy στις βολές.Και οκ αυτό το spray n pray σε μεγάλες αποστάσεις έπρεπε να αλλάξει αλλά πλέον σε αποστάσεις 15-20 m το να μη μπορείς να κάνεις kill είναι εκνευριστικό.Οπλα σαν το ΑΕΚ και το F2000 πλέον είναι άχρηστα.Αυτό φάνηκε και σε κάποια games που έπαιξα χτές σε χάρτες κατ εξοχην assault (grand bazaar) όπου πλέον ο περισσότερος κόσμος ήτανε σε engineer ,support και snipers. Μάλλον πρέπει να ξαναπιασω το scar μου ή το pdwr σαν engineer Ε αρα τι σκατα patch ηταν ? Παντως μπορεις να εχεις δουλεια σαν γιατρος με το assault σε καμια 1000 tickets metro ,το ελα να δεις γινεται ...
gchris7 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Οντως καλό το τελευταίο patch αλλα κατέστρεψε το assault class.Πλέον δεν υπάρχει λόγος κάποιος να πάρει assault ,λόγω του αυξημένου recoil στο auto αλλά και στο ότι μειώσανε δραματικά το accuracy στις βολές.Και οκ αυτό το spray n pray σε μεγάλες αποστάσεις έπρεπε να αλλάξει αλλά πλέον σε αποστάσεις 15-20 m το να μη μπορείς να κάνεις kill είναι εκνευριστικό.Οπλα σαν το ΑΕΚ και το F2000 πλέον είναι άχρηστα.Αυτό φάνηκε και σε κάποια games που έπαιξα χτές σε χάρτες κατ εξοχην assault (grand bazaar) όπου πλέον ο περισσότερος κόσμος ήτανε σε engineer ,support και snipers. Μάλλον πρέπει να ξαναπιασω το scar μου ή το pdwr σαν engineer Το recoil ρε παιδια δεν είναι και τόσο τραγικό. Αν δεν μπορείς να το κοντρολάρεις τότε κάτι κανείς λαθος. Ολη η ουσια ειναι στο bullet spread και εκεί τα assualt όπλα έχουν το πλεονέκτημα. Πάρε για παράδειγμα τα light machine guns που το bullet spread τους είναι στον θεό, δεν μπα να είσαι και ο Lucky luke και να εχεις μηδενικό recoil... 7/10 bullet δεν θα βρούνε στόχο λόγο του spread. Αν δεν το ειχαν αναφέρει στα patch notes δεν θα ασχολούνταν κανείς αυτή την στιγμή. Επικο update κατά την γνώμη μου.
explorer21 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Ρε παιδιά στους φακούς είδατε εσείς αλλαγή;Εγώ δεν είδα πάντως.
alet Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Το recoil ρε παιδια δεν είναι και τόσο τραγικό. Αν δεν μπορείς να το κοντρολάρεις τότε κάτι κανείς λαθος. Ολη η ουσια ειναι στο bullet spread και εκεί τα assualt όπλα έχουν το πλεονέκτημα. Πάρε για παράδειγμα τα light machine guns που το bullet spread τους είναι στον θεό, δεν μπα να είσαι και ο Lucky luke και να εχεις μηδενικό recoil... 7/10 bullet δεν θα βρούνε στόχο λόγο του spread. Αν δεν το ειχαν αναφέρει στα patch notes δεν θα ασχολούνταν κανείς αυτή την στιγμή. Επικο update κατά την γνώμη μου. Αναφέρομαι στα οπλα που είχανε χαμηλό recoil και σε συνδυασμό με το υψηλό fire rate αυτό ήτανε το πλεονέκτημά τους για μέσες και χαμηλές αποστάσεις.Τώρα πλέον δεν γίνεται να κάνεις kill το ιδιο εύκολα με πρίν σε αυτες τις αποστάσεις ,οπότε δεν έχει νόημα να χρησιμοποιήσεις αυτά τα όπλα. Επαιξα μερικούς γύρους με το Μ416 και παρ οτι και εκει αυξήσανε το recoil, το χαμηλό fire rate του το κάνει να ελέγχεται ποιο εύκολα και απο ότι βλέπω πλέον οι περισσότεροι που παίζουνε assault πλέον χρησιοποιούνε αυτό το όπλο. Υποψιν δεν γκρινιάζω... όντως το patch ήτανε πολύ καλό (ειδικά στο θέμα balance)...Απλά σημειώνω κάτι το οποίου θα επηρρεάσει αρκετούς που παίζανε assasult με ενα συγκεκριμένο τρόπο μεχρι τώρα. Αυτό που μου την δίνει εξάλλου απο την αρχη του game (και δεν νομίζω να το διορθώσει κανένα patch) είναι πως όταν δεν παίζω με φίλους ,το teamplay στους περισσότερους σερβερς ειναι τραγικό. Highlight το χθεσινό στο Kharg Island που έκανα mark με το soaflam σχεδόν ότι πετούσε και ο τύπος με στο ΑΑ χρησιμοποιούσε τα missiles του σε δικά του lock(που φυσικά έχανε λόγω flares)
nzeppos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Ε αρα τι σκατα patch ηταν ? Παντως μπορεις να εχεις δουλεια σαν γιατρος με το assault σε καμια 1000 tickets metro ,το ελα να δεις γινεται ... Σταθερή αξία. Σήμερα το πρωί έπιασα 13000 πόντους για πλάκα και δεν έπαιξα και πολύ καλά (μετά από ένα σημείο βαρέθηκα ) Είναι αλήθεια όμως ότι έπαιξα λίγο με το ΑΕΚ-971 και κάτι μου φαινόταν περίεργο. Επειδή δεν έχω χρησιμοποιήσει πολύ το όπλο, πίστεψα ότι εγώ κάνω βλακείες αλλά τελικά είναι άλλος ο κύριος λόγος. Με το Μ416 ήταν αρκετά καλύτερα τα πράγματα. Ρε παιδιά στους φακούς είδατε εσείς αλλαγή;Εγώ δεν είδα πάντως. Περίεργο. Εγώ είδα σημαντική αλλαγή, κυρίως στις αποστάσεις πέραν των 4-5 μέτρων. Το tactical light δεν φαίνεται να λειτουργεί πλέον ως προβολέας, ειδικά στο φως της μέρας. Γίνεται και καλύτερα βέβαια... Αυτό που μου την δίνει εξάλλου απο την αρχη του game (και δεν νομίζω να το διορθώσει κανένα patch) είναι πως όταν δεν παίζω με φίλους ,το teamplay στους περισσότερους σερβερς ειναι τραγικό. Αυτό ξαναπέστο. Η πλειοψηφία των παικτών πραγματικά κάνει ό,τι να 'ναι, πράγματα που πολλές φορές δεν έχουν απολύτως καμία λογική. Μάλλον οι τύποι έχουν έρθει κατευθείαν από το CoD
Bizniz Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 ... και επιτέλους έφτιαξαν το IRNV και δουλεύει καλά μόνο σε κοντινές αποστάσεις
kirmis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 ρε παιδια λίγο help...... έχω θέματα με το multiplayer, δεν συνδέομαι ποτέ και τρώω disconnects απ την EA ή time outs.. Περίμενα έως χθές που βγήκε και το 4GB patch αλλα και πάλι τίποτα.... Κάτι διάβασα σε προηγούμενες σελίδες του θέματος πως κάτι ίσως να παίζει με το Thomson TG585 v8 που έχω και σε συνδιασμό με forthnet... plz help!!! Τί μπορώ να κάνω????
nzeppos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δοκίμασες να απενεργοποιήσεις το UPnP από το Thomson σου; Στο PC οι πόρτες που χρειάζονται forward είναι οι παρακάτω: TCP: 80, 443, 9988, 20000-20100, 22990, 17502, 42127 UDP: 3659, 14000-14016, 22990-23006, 25200-25300
kirmis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 αυτό πρέπει να ταν...... το port foreword... προς το παρών μου παίζει καλά!!!!!!!!! thanks!!!!!!!!!!!!
Commendatore Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Πώς ενεργοποιούμε το IRNV ? έχω φτάσει στο 34ο επίπεδο και ακόμη δεν έχω παίξει με κάποιο...
Bizniz Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Πώς ενεργοποιούμε το IRNV ? έχω φτάσει στο 34ο επίπεδο και ακόμη δεν έχω παίξει με κάποιο... Όσο παίζεις με τα όπλα παίρνεις για το καθένα
Commendatore Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Όσο παίζεις με τα όπλα παίρνεις για το καθένα υπάρχουν διάφορα όπλα που έχω κάνει αρκετά kills, αλλά ακόμη τίποτα... Μετά από πόσα περίπου kills ξεκλειδώνει ?
Bizniz Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 υπάρχουν διάφορα όπλα που έχω κάνει αρκετά kills, αλλά ακόμη τίποτα... Μετά από πόσα περίπου kills ξεκλειδώνει ? Δε θυμάμαι ακριβώς, αλλά νομίζω είναι 4-5 upgrade
explorer21 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 υπάρχουν διάφορα όπλα που έχω κάνει αρκετά kills, αλλά ακόμη τίποτα... Μετά από πόσα περίπου kills ξεκλειδώνει ? Στα 100 kills το ξεκλειδώνεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα