Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και το game of thrones αξίζει, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΛΛΟ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ SEASON!!!

Σορρυ οφφτοπικ :P

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Kαλα κατσε να παω εγω αυριο να τσιμπησω το mw3 να τελειωνουμε και δεν πειραζει ας κατσουν αυτοι να πειραματιζονται στην origin..

πάρτο να κανεις εμετο

Δημοσ.

ειλικρινα μπορεις και παιζεις το BF3 με το μηχανημα αυτο; αν ναι πες μου σε τι αναλυση και τα γραφικα ολα στο LOW ετσι;

και βέβαια όχι :rolleyes:

πάει γύρω στα 35-40 fps

post-189172-0-97673300-1323832757_thumb.jpg

Δημοσ.

Καλημερα στο φορουμ.

Σκεφτομαι να παρω το battlefield 3 αλλα δεν ξερω αν θα το σηκωνει το συστημα μου και αν μπορω να το παιζω αξιοπρεπως.

Τα χαρακτηριστικα του υπολογιστη μου ειναι αυτα :

Επεξεργαστης:Intel Core 2 Quad CPU Q6600 2.40GHz

Μνημη RAM:2 GB

Καρτα Γραφικων:Nvidia GeForce 9500GT

Ενα site που ειδα τα system requirements ειναι Battlefield 3

Δημοσ.

για να παιξεις ανετα εστω και σε μεσαιες ρυθμισεις, το πρωτο που χρειαζεσαι ειναι καρτα γραφικων και αμεσως μετα μνημη RAM.

ο επεξεργαστης σου ειναι μια χαρα! η μνημη σου ειναι οριακη οταν θα φορτωνεται και θα διαβαζει το παιχνιδι. η καρτα σου ειναι μονο για HD Ταινιες, αντε και κανα παιχνιδακι 4-5 ετων παλιο...!!! για BF3 ουτε λογος!!

Δημοσ.

Μήπως θέλει κάποιος να μου εξηγήσει εν τέλει γιατί έχω μπλέξει τα μπούτια μου αν αγοράσω τώρα την L.E. του BF θα έχω δυνατότητα να μου δωθεί και το αυριανό (πλέον) expansion δωρεάν, ή αφορούσε αποκλειστικά και μόνο τα preorders??

Δημοσ.

Μήπως θέλει κάποιος να μου εξηγήσει εν τέλει γιατί έχω μπλέξει τα μπούτια μου αν αγοράσω τώρα την L.E. του BF θα έχω δυνατότητα να μου δωθεί και το αυριανό (πλέον) expansion δωρεάν, ή αφορούσε αποκλειστικά και μόνο τα preorders??

θα το εχεις κανονικα.

Δημοσ.

Καλημερα στο φορουμ.

Σκεφτομαι να παρω το battlefield 3 αλλα δεν ξερω αν θα το σηκωνει το συστημα μου και αν μπορω να το παιζω αξιοπρεπως.

Τα χαρακτηριστικα του υπολογιστη μου ειναι αυτα :

Επεξεργαστης:Intel Core 2 Quad CPU Q6600 2.40GHz

Μνημη RAM:2 GB

Καρτα Γραφικων:Nvidia GeForce 9500GT

Ενα site που ειδα τα system requirements ειναι Battlefield 3

Με ιδιο CPU,4 RAM και 8800GTX ειχα σε low settings γυρω στα 30 fps

Δημοσ.

Εμένα πιο βαριά μου φάνηκε η Strike at Karkand, όπου έπιανα πάνω από 50-55 fps μόνο σε σχετικά κλειστά μέρη (σε εντελώς κλειστά, δωμάτια κλπ, δεν το συζητάω, 60 σταθερά). Όταν κατέβασα το anisotropic σε 8x από 16x σαν να είδα μια ελάχιστη βελτίωση, αλλά και πάλι σε αρκετά σημεία έπιανα 40-45.

Γενικά οι 11.12 drivers (μαζί με το 11.11CAP3) δεν φάνηκαν να είχαν καμια επίδραση. Πλέον ελπίζω σε νέο BF3 update :P

Δημοσ.

Kαλα κατσε να παω εγω αυριο να τσιμπησω το mw3 να τελειωνουμε και δεν πειραζει ας κατσουν αυτοι να πειραματιζονται στην origin..

Δεν υπάρχει λόγος να γίνεις τόσο σκληρός.. Τι θα κάνει η Dice μετά; :P

Δημοσ.

Καλά εγώ πιστεύω ότι όποιος βάλει MW3 τώρα έχει να φάει την ξενέρα της ζωής του. Εννοείται βέβαια να έχει εντρυφήσει πρώτα στο BF3 και όχι όπως κάτι φίλοι μου που λένε ότι είναι βαρετό γιατί πας-πας-πας και στο τέλος σε τρώει κάποιος από το πουθενά. Νόμιζαν ότι το conquest θα ήταν Carentan φλωροTDM ή ότι σε conquest large θα έκαναν 30 kills στο level 1...

Ψήθηκα τώρα να βάλω ένα MW2 να δω πόσο θα αντέξω.

Δημοσ.

για να παιξεις ανετα εστω και σε μεσαιες ρυθμισεις, το πρωτο που χρειαζεσαι ειναι καρτα γραφικων και αμεσως μετα μνημη RAM.

ο επεξεργαστης σου ειναι μια χαρα! η μνημη σου ειναι οριακη οταν θα φορτωνεται και θα διαβαζει το παιχνιδι. η καρτα σου ειναι μονο για HD Ταινιες, αντε και κανα παιχνιδακι 4-5 ετων παλιο...!!! για BF3 ουτε λογος!!

Ειδα οτι η καρτα γραφικων, "εντασσεται" στα minimum requirements.Τωρα ενταξει το pc ειναι και σχεδον 5 χρονων.Αν του βαλω μια 2αρα μνημη θα ειναι οκ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...