Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Και στο bf3 εμφανίζετε εικονίδιο στο minimap. Ναι ε; Εγώ πέταγα συνέχεια κουτιά τριγύρω πάντως και ειδικά σε όσους έβλεπα με λιγότερη ενέργεια. Από την άλλη βέβαια, προτιμώ τα jets. BF Infantry is not for me.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Στους εμφανιζει στο mini-map ολους οσους εχουν χασει health οταν παιζεις assault ανεξαρτητα αν εχουν πατησει Q. Το ιδιο και αυτους που εχουν χαλασει ammo οταν παιζεις support.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Οκ, αυτό το ξέρω. Αλλά εγώ λέω για τον συγκεκριμένο που εκείνη την στιγμή χρειάζεται και το θέλει άμεσα.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Ε αυτος που το θελει αμεσα ειναι εκεινο το εικονιδιο στο mini-map που οχι μονο αναβοσβηνει αλλα στεκεται και διπλα σου για καμποσα δευτερολεπτα κοιταζωτας σε.
gchris7 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Ε αυτος που το θελει αμεσα ειναι εκεινο το εικονιδιο στο mini-map που οχι μονο αναβοσβηνει αλλα στεκεται και διπλα σου για καμποσα δευτερολεπτα κοιταζωτας σε. Έτσι είναι, τι άλλο να κάνουν δηλαδή για να το δεις? Αυτό το άτιμο το tunnel vision...
koutoukos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 μπορεί κάποιος να μου πει τι πρέπει να κανω για να κάνει το origin αυτόματα ανανέωση ;ενημέρωση ;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Ε αυτος που το θελει αμεσα ειναι εκεινο το εικονιδιο στο mini-map που οχι μονο αναβοσβηνει αλλα στεκεται και διπλα σου για καμποσα δευτερολεπτα κοιταζωτας σε. Ή χοροπηδάει μπροστά από τον support για σφαίρες και τον κοιτάει ο άλλος. Το καλό είναι όταν έχεις medic/support να πετάς πάντα όταν σταματήσεις δίπλα σε κάποιον (και φυλάγεσαι). Πόσες φορές έχω εκνευριστεί στην Metro που πάνε πίσω από την B και δεν αφήνουν ούτε medkit, ούτε ammo.
nzeppos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 μπορεί κάποιος να μου πει τι πρέπει να κανω για να κάνει το origin αυτόματα ανανέωση ;ενημέρωση ; Κανονικά δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Κάθε φορά που ανοίγει το Origin, τσεκάρει από μόνο του αν χρειάζεται ενημέρωση ή όχι. Ποιά έκδοση έχεις; Την 8.3.7;
PETERANOS Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Ή χοροπηδάει μπροστά από τον support για σφαίρες και τον κοιτάει ο άλλος. Αυτό κάνω αλλά μερικοί είναι τόσο ντουγάνια που δεν καταλαβαίνουν τίποτα!!!!!
koutoukos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Κανονικά δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Κάθε φορά που ανοίγει το Origin, τσεκάρει από μόνο του αν χρειάζεται ενημέρωση ή όχι. Ποιά έκδοση έχεις; Την 8.3.7; ναι
nzeppos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Αυτή είναι και η τελευταία επίσημη έκδοση. Οι επόμενες είναι beta και δεν εγκαθιστώνται αυτόματα. Για να τις κατεβάσεις θα πρέπει να ενεργοποιήσεις τη σχετική ρύθμιση μέσα από το Origin.
konstantinos77 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Να ελεγχετε τα kills/deaths .Πριν λιγο επαιζα σε εναν server και σκοτωσα εναν μου το εγραψε κιολας στην οθονη και μετα ειδα οτι αντι να το μετρησει σαν kill μου το χρεωσε σαν death. Eπισης να ζητατε παντα αποδειξεις μετα το παιχνιδι :lol: ... Οχι σοβαρα τωρα αυτο που ειπα ισχυει ,το εχω ξαναδει παλιοτερα τυχαινει καμια φορα να μην σου μετρησει ενα kill καθολου αλλα σημερα οχι μονο δεν το μετρησε αλλα το εβαλε και στα deaths ... Ρε παιδια κατι αλλο ,απο το origin οποιος ειναι online δεν εχω καταφερει να τον κανω join ή invite game γιατι παντα απο την αρχη αυτα τα πληκτρα ειναι νεκρα δηλαδη απενεργοποιημενα .Τι σοι bug ειναι αυτο με το origin?
nzeppos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Καλά, τα join/invites καλύτερα να τα κάνεις μέσω battlelog γιατί αν περιμένεις από το Origin σώθηκες.
alet Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Να ελεγχετε τα kills/deaths .Πριν λιγο επαιζα σε εναν server και σκοτωσα εναν μου το εγραψε κιολας στην οθονη και μετα ειδα οτι αντι να το μετρησει σαν kill μου το χρεωσε σαν death. Eπισης να ζητατε παντα αποδειξεις μετα το παιχνιδι :lol: ... Οχι σοβαρα τωρα αυτο που ειπα ισχυει ,το εχω ξαναδει παλιοτερα τυχαινει καμια φορα να μην σου μετρησει ενα kill καθολου αλλα σημερα οχι μονο δεν το μετρησε αλλα το εβαλε και στα deaths ... Μήπως στουκαρες με κανένα jet σε κάποιο ελικοπτερο σε hardcore map?Θυμάμαι όταν το πρωτοέπαιξα το game και έκανα κάτι τέτοιες νουμπιες ,μου χρέωνε εκτος απο το κιλλ και ένα teamkill στον...εαυτό μου.
konstantinos77 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Μήπως στουκαρες με κανένα jet σε κάποιο ελικοπτερο σε hardcore map?Θυμάμαι όταν το πρωτοέπαιξα το game και έκανα κάτι τέτοιες νουμπιες ,μου χρέωνε εκτος απο το κιλλ και ένα teamkill στον...εαυτό μου. Χαχααχα οχι οχι καμια σχεση .Στην caspian ημουν πανω στην σημαια στον λοφο και ειχα αραξει με το emperor ξαπλωμενος σε εναν βραχο και περασε ενας στην απεναντι οχθη του ποταμου του εριξα 2 σφαιρες και πεθανε ,ευκολο kill δηλαδη δεν ηταν τιποτα ,ουτε να πεις οτι γινονταν χαμος και δεν προσεξα μη τυχον δεν τον σκοτωσα εγω .Μου εγραψε καθαρα enemy killed ,ηταν και το πρωτο kill μου αλλωστε αλλα 2 εκανα μετα με μαχαιρι γιατι τελειωνε το παιχνιδι .Καθαρο bug ειναι μην το ψαχνεις ...Ασε που μετα απο καθε kill οταν ειμαι σε ηρεμο παιχνιδι παταω παντα το tab για να κοιταω τα στατιστικα επειδη ειμαι κομπλεξικος...χαχαχαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα