xtrmsnpr Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 γιατι δεν παιζουν; However, please note that Battlefield 3 won’t support DirecX 9, meaning it won’t run on Windows XP. στου nzeppos την απάντηση
konstantinos77 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Αυτο το πραγμα να παιζεις 40 λεπτα ενα map και ξαφνικα λιγο πριν το τελος να σου πεταει "server has been removed" πραγματικα το κανει το παιχνιδι πολυ μικρο .Ειναι κριμα παντως γιατι δειχνει οτι σε αυτο τον τομεα (και σε αλλους βεβαια) ειναι πολυ πισω απο το mw-cod.
alet Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Αυτο το πραγμα να παιζεις 40 λεπτα ενα map και ξαφνικα λιγο πριν το τελος να σου πεταει "server has been removed" πραγματικα το κανει το παιχνιδι πολυ μικρο .Ειναι κριμα παντως γιατι δειχνει οτι σε αυτο τον τομεα (και σε αλλους βεβαια) ειναι πολυ πισω απο το mw-cod. δεν νομίζω να φταίει το game για αυτό το θέμα.Περισσότερο πρόβλημα του server μου μοιάζει. ΥΓ:ασχετο αλλα λόγω απο αυτά που διάβασα εδω κυριως απο Solmyr και εσένα για τους HC ξεκίνησα να παίζω σε τέτοιος σέρβερ και έχω να πώ οτι το game απογειώνεται και ξεφεύγει.Ειναι EPIC πραγματικά!Σε χάρτες που στο νόρμαλ μοιάζουνε γραμμικοί χωρίς την δινατότητα flanking (λόγω 3d spoting) στο HC μπορείς πλέον να κάνεις τέτοιες ενέργειες. Και ένα άλλο θετικό πως επιτέλους όλα μα όλα τα όπλα και τα attachment έχουνε νόημα σε HC mode ανάλογα με το στύλ παιχνιδιού σου
konstantinos77 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 ΥΓ:ασχετο αλλα λόγω απο αυτά που διάβασα εδω κυριως απο Solmyr και εσένα για τους HC ξεκίνησα να παίζω σε τέτοιος σέρβερ και έχω να πώ οτι το game απογειώνεται και ξεφεύγει.Ειναι EPIC πραγματικά!Σε χάρτες που στο νόρμαλ μοιάζουνε γραμμικοί χωρίς την δινατότητα flanking (λόγω 3d spoting) στο HC μπορείς πλέον να κάνεις τέτοιες ενέργειες. Και ένα άλλο θετικό πως επιτέλους όλα μα όλα τα όπλα και τα attachment έχουνε νόημα σε HC mode ανάλογα με το στύλ παιχνιδιού σου Eτσι ειναι ακριβως ,οι HC servers ειναι αλλο παιχνιδι πραγματικα και για τους λογους που ειπες και για πολλους αλλους ακομα...
Solmyr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 δεν νομίζω να φταίει το game για αυτό το θέμα.Περισσότερο πρόβλημα του server μου μοιάζει. ΥΓ:ασχετο αλλα λόγω απο αυτά που διάβασα εδω κυριως απο Solmyr και εσένα για τους HC ξεκίνησα να παίζω σε τέτοιος σέρβερ και έχω να πώ οτι το game απογειώνεται και ξεφεύγει.Ειναι EPIC πραγματικά!Σε χάρτες που στο νόρμαλ μοιάζουνε γραμμικοί χωρίς την δινατότητα flanking (λόγω 3d spoting) στο HC μπορείς πλέον να κάνεις τέτοιες ενέργειες. Και ένα άλλο θετικό πως επιτέλους όλα μα όλα τα όπλα και τα attachment έχουνε νόημα σε HC mode ανάλογα με το στύλ παιχνιδιού σου Παντως λιγο που πηγα να παιξω νορμαλ τις προαλες δεν μπορουσα! Δεν πεθαινουν οι ατιμοι με σιγαστηρα με τιποτα
konstantinos77 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Ρε μην παιζετε καθολου normal ,με mini map και 2 γεμιστηρες για να σκοτωσεις αντιπαλο κανονικα δεν θα επρεπε να συμπεριλαμβανεται καθολου στο rank του παιχνιδιου αυτο το mode .
Πέτρος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Ρε μην παιζετε καθολου normal ,με mini map και 2 γεμιστηρες για να σκοτωσεις αντιπαλο κανονικα δεν θα επρεπε να συμπεριλαμβανεται καθολου στο rank του παιχνιδιου αυτο το mode . Ή τουλάχιστον να έχει μικρότερο ποσοστό, 40%πχ στο συνολικό score.
Athanasios2104 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Ρε μην παιζετε καθολου normal ,με mini map και 2 γεμιστηρες για να σκοτωσεις αντιπαλο κανονικα δεν θα επρεπε να συμπεριλαμβανεται καθολου στο rank του παιχνιδιου αυτο το mode . σε ποιο παιχνίδι αναφέρεσαι; btw, ξέρεις προφανώς γιατί μπήκε HC στο BF...
nzeppos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 2 γεμιστηρες για να σκοτωσεις αντιπαλο Αααααααχ, πες τα χρυσόστομε...
konstantinos77 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 σε ποιο παιχνίδι αναφέρεσαι; btw, ξέρεις προφανώς γιατί μπήκε HC στο BF... Διαφωνεις με αυτο που λεω οτι θες 2 γεμιστηρες σε πολλες περιπτωσεις στο normal να σκοτωσεις αντιπαλο ??? Με εκπλησεις .
pappous_soulis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Ρε μην παιζετε καθολου normal ,με mini map και 2 γεμιστηρες για να σκοτωσεις αντιπαλο κανονικα δεν θα επρεπε να συμπεριλαμβανεται καθολου στο rank του παιχνιδιου αυτο το mode . Υπερβολές. Άμα χρειάζεσαι δυο γεμιστήρες για να σκοτώσεις αντίπαλο το πρόβλημα δεν είναι το mode αλλά το σημάδι σου. Και πληροφοριακά, στο Bad Company 2 έπαιζα αποκλειστικά hardcore.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Διαφωνεις με αυτο που λεω οτι θες 2 γεμιστηρες σε πολλες περιπτωσεις στο normal να σκοτωσεις αντιπαλο ??? Με εκπλησεις . Διαφωνώ και είμαι jet-άκιας. 1 γεμιστήρας φτάνει για 3 στο BF3, σε αντίθεση με το BC2.
Athanasios2104 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Διαφωνεις με αυτο που λεω οτι θες 2 γεμιστηρες σε πολλες περιπτωσεις στο normal να σκοτωσεις αντιπαλο ??? Με εκπλησεις . αυτό συνέβαινε στο BC2, αν και πάλι ήθελες 1 γεμιστήρα όχι 2 στο BF3 με ένα 30αρη γεμιστήρα μπορείς να βγάλεις και 3 kills με normal σημάδι και εντός βεληνεκούς (δεν μιλάμε να βαράς με f2000 σαν sniper) γενικά στο BF3 το damage level είναι όπως στα παλιά καλά 2142/BF2
konstantinos77 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Υπερβολές. Άμα χρειάζεσαι δυο γεμιστήρες για να σκοτώσεις αντίπαλο το πρόβλημα δεν είναι το mode αλλά το σημάδι σου. Και πληροφοριακά, στο Bad Company 2 έπαιζα αποκλειστικά hardcore. To σημαδι μου δεν ειναι το προβλημα γιατι οταν χτυπαω καποιον απο μεση αποσταση αναβει το σταυρουδακι συν του οτι αφου του εχω ριξει τοσα χτυπηματα και δεν τον σκοτωσω ,οταν τον σκοτωσει καποιος αλλος παιρνω ενα ποσοστο assist,αρα ξερω πολυ καλα αν τον χτυπησα ή οχι και με ποσες σφαιρες στο περιπου του εχω κανει στο αντιστοιχο ποσοστο ζημια.Μια χαρα τα λεω μην ανησυχεις . Παρεπιπτοντως αυτος που χτυπαγα χθες στο BAZO και χαλασα 3-4 γεμιστηρες με ΑΕΚ και SUP2 εκλεβε ,ισως να διαβασες τις κουβεντες που εκανα με τον admin. Oταν λεω 2 γεμιστηρες παιδια δεν εννοω οτι θα τελειωσω και τις 2 εννοω οτι εχω χαλασει την μια και εχω αρχισει να ξοδευω την δευτερη .Μην το κανουμε νιανια τωρα το θεμα.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 2 λέξεις, random deviation. Γι'αυτό burst fire ή full auto μην πατώντας την σκανδάλη full. Απλά στο HC πεθαίνουν πιο εύκολα και απ'όταν έβαλαν (το μάπα κατ' εμέ) RD πάλι, αρχίσαν τα ωραία. Το δικό μου θέμα είναι ότι μια σφαίρα από το jet, θα έπρεπε να σας κόβει στα 2, αλλά δεν σας πειράζει αυτό ε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα