Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχει πρόβλημα το punkbuster;Γι'αυτό μου έβγαλε το Avira πως το punkbuster.sys είναι trojan και εγώ ο βλαμμένος το έστειλα καραντίνα.Τώρα πάτησα να το κάνει restore και μόλις έκανα login στο battlelog μου βγάζει πάνω πάνω

NOTICE Game disconnected: you were kicked by Punkbuster errors are beeing looked into right now.

Αυτό το βγάζει και σε εσάς;

Δημοσ.

Έχει πρόβλημα το punkbuster;Γι'αυτό μου έβγαλε το Avira πως το punkbuster.sys είναι trojan και εγώ ο βλαμμένος το έστειλα καραντίνα.Τώρα πάτησα να το κάνει restore και μόλις έκανα login στο battlelog μου βγάζει πάνω πάνω

NOTICE Game disconnected: you were kicked by Punkbuster errors are beeing looked into right now.

Αυτό το βγάζει και σε εσάς;

Δεν εκανα κάν τον κόπο να κάνω join καποιο game αλλα ναι υπαρχει θεμα με το punkbuster όπως και με το οτι το avira αναγνωρίζει καποιο αρχειο σαν trojan.Τσεκαρε τα forum του battlelog

Δημοσ.

Nα ειδες τωρα ? Εδω πχ εχει δικιο ο alet που διαμαρτυρεται με τις μ@λ@κιες αυτες που συμβαινουν.Ωρες ωρες δηλαδη σου δινει την εντυπωση ενος προχειρογραμμενου και προχειροσερβιρησμενου παιχνιδιου...

Δημοσ.

Λες και δεν εμαθαν απο τα λαθη του BF2...

Εγω το ειπα, ελπιζω να τα φτιαξουν αυτα τα θεματα. Tοσο δυσκολο ειναι πια; Δεν ειναι και τοσο πολλα πια. Αντι να ασχολουνται με νεα dogtags και εαν το χ οπλο θα εχει recoil 0.2 ή 0.15.

Τα βασικα:

- Flying MAV

- Prone legs που χανονται στα textures (το full destruction μας μαρανε...)

- Commander mode

- Ανοιχτε τις σημαιες

- Φτιαξιμο chatbox και comorose

- Punkbuster και cheaters

Εχουν πουλησει οπως λενε 7-8 εκατ. κοπιες (χ 30 ευρω μεσω ορο) ειναι 240μυρια. Να εχουν ενα profit margin 20% (και λιγο λεω, εβγαλαν 48 εκατ). Δωσε το 1 ρε DICE σε 50 programmers να την φτιαξεις την φαση.

Δημοσ.

Δεν εκανα κάν τον κόπο να κάνω join καποιο game αλλα ναι υπαρχει θεμα με το punkbuster όπως και με το οτι το avira αναγνωρίζει καποιο αρχειο σαν trojan.Τσεκαρε τα forum του battlelog

Δεν ξέρω για το "punkbuster.sys", πάντως το Avira σίγουρα αναγνωρίζει σαν trojan το ίδιο το BF3.exe (μετά το τελευταίο patch). :-(

Δημοσ.

H ανακοινωση της ΕΑ για τους pc players ειναι για γελια...

Μετα απο σχεδον 12 ωρες το παιχνιδι να ειναι unplayble σε ranked servers λογω punkbuster,προτεινει να παίζουμε σε ...unranked μεχρι να λυθεί το πρόβλημα.

Τρομερή ιδέα!

http://battlelog.battlefield.com/bf3/news/view/2832654778033266463/

Δημοσ.

Εμενα παντως μου βγαζει αυτο στο battlelog

The "Game disconnected: you were kicked by Punkbuster errors" are being looked into right now.

Μπαινω και παιζω κανονικα ομως σε servers.Με εσας τι γινετε?

Δημοσ.

The "Game disconnected: you were kicked by Punkbuster errors" are being looked into right now.

NOTICE The "Game disconnected: you were kicked by Punkbuster errors" are being looked into right now.

ανακοίνωση στο battlelog..

Δημοσ.

εμένα σε άλλους servers μπαίνει και παίζω κανονικά και σε άλλους με το που μπαίνω και ξεκινάει με πετάει στο desktop

και όλοι είναι με pb

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι όντως το παιχνίδι έγινε επι τροχαδιν για αυτό και έχουμε όλα αυτά που έχουμε, ακόμα δεν χορτάσαμε με το BC2 (το έχω αφήσει στο lvl 47 :P)και μας πλάσαραν εμέσως το BF3. Βέβαια εμένα περισσότερο με τσάντισε η ιδέα με το ORIGIN που σε υποχρεώνει να παίζεις το παιχνίδι μέσω browser παρά κάποιες γραφικές ατέλειες του παιχνιδιού... Πάντως δεν αποκλείεται να είναι μια πάγια τακτική που ακολουθεί η DICE για να μας προετοιμάσει σε κανά χρόνο πάλι για το νέο BF... :lol: για αυτό μη τα ζητάτε όλα από τώρα :mrgreen:

Δημοσ.

Πλάκα έχει και αυτό (BC2) με τους snipers σαν αρκούδες να ξεχωρίζουν από παντού... με τους χαρακτίρες να είναι πιο χιουμοριστικοί (ειδικά ο ρώσσος engineer όταν έριχνε μπινελίκια :P) από ότι τα κρέατα στο BF3 που ζόριζονται να πηδήξουν ένα πεζούλι :-(:-D

Αλλά για jetάκιδες δεν είναι :mrgreen:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...