klidpsol Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Γενικότερα ο καλός ήχος σε βάζει σε κατάλληλη ατμόσφαιρα, θυμάμαι όταν έπαιζα το Splinter Cell - Chaos Theory με soundtracks από Amon Tobin (ninja tunes...) είχα ενθουσιαστεί τόσο που το ξαναέπαιξα σχετικά πρόσφατα... Επίσης ο καλός ήχος στα sounds effects σε κάνει να αναρωτιέσαι μα καλά στο COD γιατί το Μ1911 ακούγεται σαν ακούρδιστο τομ, δεν έχουν καλύτερους ήχους?! Για μένα ο καλός ήχος είναι σχεδόν το 1/3 του παιχνιδιού, τα υπόλοιπα είναι γραφικά και story. Μέχρι στιγμής το μοναδικό FPS με τα καλύτερα sounds effects (για τα όπλα κυρίως- όχι ότι ξέρω πώς ακούγονται στην πραγαματικότητα ) για μένα είναι το G.R.A.W. Και κάτι τελευταίο, δεν έχω δει (μαλλον ακούσει) άλλο παιχνίδι που να έχει το ΑΚ-47 μέσα με ήχο κοντά στο πραγματικό, όσο το CS
xtrmsnpr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Κοιτάξτε τι έκανε ο καμένος !!!! Tower με θέμα το BATTLEFIELD 3 :-D w00t..χαχαχα
Solmyr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Πολύ χρήσιμο εξωτερικό tool, μεταξύ των οποίων, έχει και key bindings για το MAV. http://bf3.realmware.co.uk/settings-editor/downloads Μεγαλε φοβερο το εργαλειο! Επαιξα με τις ρυθμισεις των γραφικων και τα αποτελεσματα ηταν τρομερα! Επεσε αισθητα το lag που ειχα με το MSAAx2.
konstantinos77 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Και κάτι τελευταίο, δεν έχω δει (μαλλον ακούσει) άλλο παιχνίδι που να έχει το ΑΚ-47 μέσα με ήχο κοντά στο πραγματικό, όσο το CS +1 και οχι μονο τον ηχο αλλα και ολα τα υπολοιπα...
pappous_soulis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 For the record.. http://www.youtube.com/watch?v=nYXqXm_LLHg&feature=related
gavros10 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 σιγουρα το bf εχει καλυτερους ηχους και το ξερουμε οτι το κολλ σε αυτο τον τομεα ειναι χαλια φετος ολοι οι ηχοι του bf3 απο τα οπλα μου φαινονται ιδιοι παντως
DioDouv Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Μεγαλε φοβερο το εργαλειο! Επαιξα με τις ρυθμισεις των γραφικων και τα αποτελεσματα ηταν τρομερα! Επεσε αισθητα το lag που ειχα με το MSAAx2. Μεταξύ των διαφόρων επεμβάσεων που μπορείς να κάνεις, και τα οποία δεν υπάρχουν in-game, ειναι το heavy break for jet (να το κοιταξουν οι pro pilot......GhostRiderLSOV). Αποτέλεσμα είναι, στροφή 1800 με ''παντιλικια'' και όχι να θέλεις μισή πίστα, για να φανταστείς έχω προλάβει σε κάθοδο να ρίξω τρεις φορές rocket pods (πατώντας heavy break).
Πέτρος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Μεταξύ των διαφόρων επεμβάσεων που μπορείς να κάνεις, και τα οποία δεν υπάρχουν in-game, ειναι το heavy break for jet (να το κοιταξουν οι pro pilot......GhostRiderLSOV). Αποτέλεσμα είναι, στροφή 1800 με ''παντιλικια'' και όχι να θέλεις μισή πίστα, για να φανταστείς έχω προλάβει σε κάθοδο να ρίξω τρεις φορές rocket pods (πατώντας heavy break). ??? Και δεν στο αναγνωρίζει σαν hack?
Alt3rnative Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Παίδες ψάχνοντας τις τελευταίες 30 σελίδες του τοπικ και κάνοντας google search δεν εβγαλα άκρη σε πρόβλημα που αντιμετωπίζω με το BF. Το αγόρασα σημερα το έκανα setup όλα καλά. Ανοίγει παίζω 5 λεπτά είτε online είτε campaign και μετά κρασάρει με το μήνυμα BF has stopped working. Απ οτι είδα το έχει αρκετός κόσμος αυτό το πρόβλημα αλλά δεν είδα κάποια λύση η οποία δουλεύει 100%. Έχων την GTX285 της NVIDIA και προσπάθω να παίξω με τα γραφικά στο auto τα οποία μου τα βγάζει σχεδόν όλα στο medium με εξαίρεση τα textures που τα βγαζει στο high. Υπάρχει κάποια λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα?
DioDouv Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 ??? Και δεν στο αναγνωρίζει σαν hack? Config editor είναι, μπορείς να πειράξεις κάποια πράγματα στο config file του παιχνιδιού τα οποία δεν μπορείς μέσα από το παιχνίδι. Αντί να ανοίξεις με έναν text editor το config file το κάνεις σε GUI περιβάλλον. Δεν πειράζεις κάτι στο kernel του παιχνιδιού για να είναι hack.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα