sotiris123 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Οχι εννοω δεν ξερω αν παιζω καποιο ρολο που με πεταει εμενα ενω αυτον οχι... Universal Plug and Play Universal Plug and Play (UPnP) is a technology that enables seamless operation of a wide range of games and messaging applications. Use UPnP: Yes Use Extended Security: Yes μαλλον ειναι enable... τα κλεινω και τα δυο?
nzeppos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Ναι. Αν και αυτό ενδεχομένως να επηρεάσει άλλα παιχνίδια ή εφαρμογές σου (πχ. μtorrent), οπότε θα πρέπει να ανοίξεις χειροκίνητα τις τυχόν πόρτες που χρησιμοποιούνται (βλ. port forward). Υπάρχουν όμως και πολλές περιπτώσεις που το BF3 παίζει μια χαρά με το UPnP enabled, άρα πρώτα απ' όλα φρόντισε να αναβαθμίσεις το punkbuster που λέγαμε. Μετά δοκίμασε το παιχνίδι και αν συνεχίσει να σε πετάει, απενεργοποίησε το UPnP.
sotiris123 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 βσκ επειδη ειχα περασει παλια του θειου την εκδοση αλλα και επειδη ηθελα να κανω κ ενα φορματακι το εκανα κατεβαζω Updates και punkbuster και ξαναβλεπω... Πηγα να κανω χειροκινητη εγκατασταση του pb και δεν υπαρχει pdsetup.exe...μου εχει δημιουργισει ενα φακελο πβ αλλα ουτε μεσα σε αυτον υπαρχει το εχε.. εδιτ: το κατεβασα απο το επισημο σιτε της πβ το εκανα update αλλα και παλι pbsetup δεν υπαρχει... μου εβγαλε ομως τη κανονικη εκδοση....
sotiris123 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 τελικα αναγκαστικα να κλεισω το upnρ και οσο εχω παιξει δεν εχω προβλημα.... αυτο μπορει να μου δημιουργησει αλλα προβληματα? και αν ναι τι μπορει να μ κανει?
nzeppos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Προβλήματα γενικά με το Internet δεν θα σου δημιουργήσει. Αλλά ίσως χρησιμοποιείς διάφορες εφαρμογές που για να δουλέψουν σωστά, χρειάζονται να ανοιγοκλείνουν αυτόματα πόρτες (πχ. torrent clients ή online παιχνίδια). Εκεί πρέπει να κάνεις χειροκίνητο port forward.
sotiris123 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 οκκκ καταλαβα τι εννοεις... για περισσοτερες πληροφοριες googlarw να σε καλα και σε ευχαριστω....
sotiris123 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 επειδη ψαχτικα λιγο με τις πορτ αμα ανοιξω πορτ για το battlefield opvw sto portforwarding παιζει αν με βοηθησει σε τπ? ρωταω επειδη στο τορρεντ με βοηθησε πολυ σε ταχυτητα
konstantinos77 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Γενικα απο οτι εχω διαβασει το port portforwarding βοηθαει σε static address κυριως και οχι σε dynamic συν του οτι μπορει να δημιουργησει προβληματα . Το upnp εμενα ηταν disabled by default και προβληματα δεν εχω αντιμετωπισει σε αλλα παιχνιδια .Εγω δηλαδη με upnp disabled και χωρις pf δεν εχω κανενα προβλημα .
nzeppos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Τα port forwarding rules όντως ισχύουν για συγκεκριμένη ΙΡ κάθε φορά. Αν το PC παίρνει IP με dynamic τρόπο (δηλ. μέσω DHCP) αλλά αυτή τυχαίνει να είναι συνέχεια η ίδια (ή είναι το μοναδικό μηχάνημα στο δίκτυο άρα κάνει διαρκώς renew την ίδια διεύθυνση), θεωρητικά δεν θα έπρεπε να υπάρχει πρόβλημα. Υπάρχουν πάντα εξαιρέσεις, όπως κάποια "στραβά" router που δεν κάνουν σωστό port forward σε δυναμικές ΙΡ και θέλουν ντε και σώνει στατικές. Εναλλακτικά μπορεί να γίνει bind IP to MAC, δηλαδή το συγκεκριμένο μηχάνημα να παίρνει πάντα την ίδια ΙΡ από τον DHCP server. Αυτό είναι μάλλον και η πιο βολική λύση, αλλά η δυνατότητα δεν υποστηρίζεται από όλα τα router. Τώρα για τη χρησιμότητα (ή όχι) των UPnP/PF στα διάφορα παιχνίδια υπάρχουν πάρα πολλές παράμετροι. Πχ. θεωρώ ότι σε αρκετά games του Steam (όπως τα Call of Duty), στο Fifa και σε κάμποσα άλλα, το PF είναι μονόδρομος όταν το UPnP είναι απενεργοποιημένο. Αν το παιχνίδι αναφέρει strict NAT ή firewall, σχεδόν πάντα έχει προβλήματα στο matchmaking ή στο ίδιο το gameplay (lag κλπ).
sotiris123 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 εγω εκανα pf στο torrent και εβαλα static ip sto pc.... βασικα επειδη δε ξερω και πολλα μπορει να εχω καποιο προβλημα με τη static ip?
nzeppos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Απολύτως κανένα. Αν όμως συνδέσεις το PC/laptop σου σε άλλο δίκτυο (πχ. στο σπίτι κάποιου φίλου σου), θυμήσου να τη γυρίσεις σε δυναμική.
sotiris123 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 το εχω κανει μονο στο σταθερο που το χρησιμοποιω πολυ οποτε δεν εχω τετοιο προβλημα... το λαπτοπ το εχω κανονικα σε dynamic... εχεις δοκιμασει τις πορτ στο battlefield? γτ τις φτιαχνω οπως λεει και μετα που το τσεκαρω μου τις δειχνει κλειστες...
nzeppos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Το πρόβλημα με το port forwarding του BF3 είναι το ρημάδι το Origin Που κλασικά θέλει να του ανοίξεις άπειρες πόρτες για να δουλέψει σωστά. Οι πόρτες που χρησιμοποιώ είναι βάσει αυτού: http://boards.portfo....php?f=8&t=2621 If you are playing on PC, please enable the following online ports on your connection:TCP: 80, 443, 9988, 20000-20100, 22990, 17502, 42127 UDP: 3659, 14000-14016, 22990-23006, 25200-25300 Τι εννοείς όμως ότι στις δείχνει κλειστές; Το ίδιο το παιχνίδι δεν έχει διαγνωστικό για το port forwarding (νομίζω), αρά πού το βλέπεις; Δοκίμασε ένα tool όπως το PFPortChecker και δες τι σου δείχνει αυτό.
sotiris123 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 το ειχα κοιταξει με ενα προγραμμα ονλινε που ειχα βρει... με το Portchecker τις μισες μου της δειχνει ανοιχτες και τις μισες κλειστες.. ετσι πρεπει να γινετε?
nzeppos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Όλες ανοιχτές πρέπει να τις δείχνει. Σε κάθε περίπτωση όλα θα κριθούν εκ του τελικού αποτελέσματος. Αν το BF3 σού παίζει καλά, δεν έχει αποσυνδέσεις κλπ, τότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα