nzeppos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Μίλησε πάλι ο δόχτωρας, επιτέλους πρώτος http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/53151047/1/271333598/
nzeppos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Ε βέβαια. Τα τούνελ και οι αποβάθρες του Metro (ειδικά όπου υπάρχουν σκάλες) είναι ο γρηγορότερος τρόπος να μαζέψεις πόντους σαν assault. Απλώς δεν είχα καταφέρει ποτέ να βγω πρώτος σε 64άρα πίστα. Το συγκεκριμένο Conquest ήταν με 1000άρι ticket και κράτησε περίπου 30 λεπτά. Αν έπαιζα σε 3500άρι, άνετα θα είχα πιάσει τους 30000 πόντους.
sotiris123 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 χαχαχα... καλο σε βρισκω... εγω 1400 παιζω αλλα και παλι μου φενεται πολυ... ειδικα αν το παιχνιδι παιζετε στο Α η στο C ειναι τελειως βαρετο...
nzeppos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Αν η μία ομάδα έχει πάρει τα Β,C και παλεύει (ή έχει πάρει ήδη το Α), τότε συνήθως κάνω quit. Γιατί οι αντίπαλοι πάνε και ταμπουρώνονται στο RU Deployment και το παιχνίδι πλέον δεν έχει νόημα. Για να μαζέψεις πόντους πρέπει να γίνει μάχη κάτω στις αποβάθρες. Η περίπτωση του C είναι λίγο διαφορετική και -υπό προϋποθέσεις- μπορούν να κερδηθούν πόντοι, αν και συμφωνώ ότι γίνεται αρκετά βαρετό. ps: εννοείται πως μιλάω πάντα για τις Areas 2-4 και όχι για την πρώτη (δηλ. το μεγάλο πάρκο).
sotiris123 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 ναι ρε εννοειτε εκει... Β lockers και αριστερα στα σκαλακια... και ριξε 320 και Μ67 και αν εισαι US ενα smaw και ενα ρπκ και εισαι κομπλε....:Ρ
konstantinos77 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Καλα ρε ειστε σοβαροι ,παιζετε metro μετα απο τοσα expansions ? αστειευομαι
sotiris123 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 παιζει να ειναι η πιστα με το ποιο πολυ κοσμο... αντε και gunmaster... και κανα aftermath(ειναι τελευταιο και πρεπει να το τιμησουμε...:Ρ)
nzeppos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Καλά το Metro είναι κυρίως για να μαζέψεις πόντους και για το χαβαλέ. Προκειμένου να περιπλανιέμαι ασκόπως σε κάτι μεγάλους χάρτες και να μαζεύω 2000 πόντους το πολύ, βάζω ένα Metro και του δίνω να καταλάβει.
konstantinos77 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Οι πιστες του aftermath ειναι για μενα οι καλυτερες και οι πιο ισορροπημενες ...
sotiris123 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 ναι κ μενα μ αρεσουν αρκετα αλλα αυτο το scavenger το απεχθανομαι πλεον... στην αρχη μ αρεσε... και στο μετρο οντως μαζευεις ευκολα ποντους.
Πέτρος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 αλλαξε σερβερ παιξε σε κανενα μεγαλο που ασχολουνται οι αδμιν... και αν ειναι cheaters σιγουρα δε θα τρωνε κικ μπορει και μπαν... εγω εναν καλο που εχω βρει για μετρο ειναι gladius... απλα νομιζω οτι τωρα τελευταια γενικα στο battle εχει πεσει πολυ το επιπεδο των παιχτων....(οχι οτι εγω ειμαι κανενας γαματος αλλα βοηθαω οσο μπορω) Gladius, Just, DFA, διάλεξε. Από όλους έχω περάσει. Συνήθως, καλά είναι. Αλλά όταν ο admin έχει πάει για κατούρ..α διαρκείας ή είναι ο γκόμενος του cheater, άστα να πάνε. Σε no-expl server, τσακωνόμουν με τον "αδμιν" επειδή ένας συγκεκριμένος τύπος χρησιμοποιούσε όλη την ώρα το Μ320. Όποιος άλλος, έπαιρνε πόδι. Το τυπάκι, χαλαρά και φυσικά πρώτος με διαφορά. Ο "αδμιν", "δεν τον βλέπω", "την κάνω τη δουλειά μου", "μην ασχολείσαι" κλπ. Όσο για τον Gladius ειδικά, έχω μακράν τις χειρότερες εμπειρίες από τους "μεγάλους". Τόσο , που για 2-3 μήνες ούτε απ'έξω, μέχρι που ένας φίλος επέμενε και είδα πως η κατάσταση όντως είχε βελτιωθεί. Βρε nzeppos...BF σημαίνει (σήμαινε) μεγάλες πίστες, με αποστάσεις, με πεδίο δράσης...Εκεί έκανε το όνομά του ('42), εκεί είχε πέσει τόση και τόση γκρίνια για το 3. 2
sotiris123 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 γενικα πλεον ο gladius ειναι αρκετα καλος(συνηθως μονο εκει παιζΩ).. απο οτι εχω δει σε σχεση με πριν κανα 2μηνο(καπου εκει κιολας αρχισα το βαττλε) εχει περισσοτερους αδμιν και γενικα παντα ειναι καποιος μεσα.... εχει αυτοκικ σε σ4 και μαβ που απαγορευονται... τα μ320 επιτρεπονται παντως...:Ρ
nzeppos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Βρε nzeppos...BF σημαίνει (σήμαινε) μεγάλες πίστες, με αποστάσεις, με πεδίο δράσης...Εκεί έκανε το όνομά του ('42), εκεί είχε πέσει τόση και τόση γκρίνια για το 3. Έννοια σου και το έχω παίξει το 1942. Απλώς όταν έχω συγκεκριμένο διαθέσιμο χρόνο και πρέπει να επιλέξω μεταξύ 2-3000 πόντων σε Caspian και 10-15000 σε Metro, συνήθως διαλέγω το δεύτερο.
Πέτρος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Υπό αυτό το πρίσμα, φυσικά. Βέβαια, σε ΗC, Firestorm, 1000t, άμα κυνηγάς τα objectives έχεις 6-7χιλιάρικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα