Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι, ξέχασα να σε κάνω quote.

Γενικά το παιχνίδι δεν μοιάζει καθόλου με BC2 στο playstyle. Τουλάχιστον στο map operation metro.

Ντάξει σαν alpha έχει κλειδωμένα γραφικά/εκρήξεις/physics και γενικά δεν κάνει καλή εντύπωση αλλά όταν το ολοκληρώσουν νομίζω θα είναι καλό παιχνίδι.

Δημοσ.

και ναι μετα απο τοσο καιρο πηγα λεβελ 50 στο bfbc2 !!! πολυ μου αρεσε αυτο το παιχνιδι !μονο που δεν ηταν καλο στα air machines......περιμενω κι επισημως την αφιξη του BF3. με τα χαρακτηριστικα απο το pc της υογραφης λετε να μπορω να το παιξω στα κατωτερα γραφικα ?

Δημοσ.

Με Medium θα παίζεις σίγουρα.

Βασικά δεν ξέρω, στην Alpha τα Minimum Requirements λένε Quad Core 2.0Ghz

Οπότε μάλλον σε Low θα παίζεις....

λες να μπορω να το παιζω σε 800χ600 ? το bc2 το παιζω τερμα και ολα ον....

Δημοσ.

σε 800x600 παίζεις;; :blink:

xaxaxaxaxa οχι ποτε δεν επαιξα σε τοσο χαμηλη αναλυση...στο bfbc2 παιζω σε 1400χ1050 και graphic quility high....δεν κολλαει καθολου. λεω οτι το bf3 θα το τρεχω φανταζομαι σε 800χ600

Δημοσ.

xaxaxaxaxa οχι ποτε δεν επαιξα σε τοσο χαμηλη αναλυση...στο bfbc2 παιζω σε 1400χ1050 και graphic quility high....δεν κολλαει καθολου. λεω οτι το bf3 θα το τρεχω φανταζομαι σε 800χ600

το ίδιο θα το τρέχεις, αν χρειαστεί να άλλαξεις κάτι, αυτό θα είναι η κάρτα γραφικών και αυτό για λίγα φίλτρα παραπάνω

Δημοσ.

το ίδιο θα το τρέχεις, αν χρειαστεί να άλλαξεις κάτι, αυτό θα είναι η κάρτα γραφικών και αυτό για λίγα φίλτρα παραπάνω

οχι ρε το cpu μου κοβει την φορα....

Δημοσ.

οχι ρε το cpu μου κοβει την φορα....

Εξαιτίας του BFBC2 αναγκάστηκα να αναβαθμίσω τη cpu. Έβαλα 4πύρινο και βρήκα την υγειά μου.

Τώρα το BF 3 δεν ξέρω πως θα μου βγει.

Δημοσ.

Εξαιτίας του BFBC2 αναγκάστηκα να αναβαθμίσω τη cpu. Έβαλα 4πύρινο και βρήκα την υγειά μου.

Τώρα το BF 3 δεν ξέρω πως θα μου βγει.

χαχαχα στο bfbc2 ειχα βαλει στο pc 300 euro....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...