nick#18 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Κατ'αρχας καλημερα. Μου ζητησαν να φτιαξω ενα pc για διαφορες σχεδιαστικες εφαρμογες και εχω καπιες αποριες. 1.Καρτα γραφικων: Να προτημισω καπια quadroFX/FireGL ? Η καπια οπως μια 4850-4870 ειναι οκ? Αυτο που σχεδιαζει ειναι κουζινες...γενικα ντουλαπια πορτες.... 2. επεξεργαστης: amd/intel καπια ειδηκη προτημιση? πιστευω πως καπιος amd στα 2.8-3.00 θα ηταν οκ (λογο budget 1300-1350e με οθονη, ποντικι, πληκτρολογιο, ηχεια +115e με ups) 3.Mνημες: ποσα GB ? 4 η παραπανω? ευχαριστω.
Nightstrike Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Γενικα θα έλεγα όχι λιγοτερο από 4bg RAM ίσως να βρεις και 6 σε καλή τιμή οπότε λέει. λιγότερο από ddr3 νομίζω δεν έχει νόημα πλέον... Για την κάρτα γραφικών εγώ έχω 4870 και είμαι οκ. Η κάρτα γραφικών βοηθάει όταν σχεδιάζεις ο επεξεργαστείς όταν κάνεις Render. Μία μέτρια προς καλή είναι οκ. Για επεξεργατη ι7 αλλά θα πρέπει να βρεί Render machine που να αξιοποιεί τους 8 πυρήνες, εγώ δeν έχω βρει (αλλά δεν ψάχνομε γιατί έχω Quad), τα default machines των 3ds, revit, cad νομιζω δεν κάνουν πάντως.. αυτά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.