haris_led Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Καλησπέρα, έχω ένα πρόβλημα και θα ήθελα την βοήθειά σας! πριν 2 μέρες το PC μου freezαρε ενώ έπαιζα wow και ακολούθησε μια μπλε οθόνη! δεν μπήκα στον κόπο να το εξετάσω τότε και έκανα ένα restart και συνέχισα την χρήση του υπολογιστή! το ίδιο έγινε και χθες το βράδυ που κόλλησε πάλι, χωρίς μπλε οθόνη και από κει και πέρα όταν πήγαινα να τον ξανα εκκινήσω κόλλαγε στην εκκίνηση των windows εκεί που έπρεπε κανονικά να δείχνει το animation των windows! χρησιμοποιώ windows 7 64 bit rc έκδοση και ποτέ από τότε που τα έβαλα δεν είχα κανένα πρόβλημα τον έκλεισα για μερικές ώρες χθες και τον άνοιξα και πάλι, κατάφερα να μπω στα windows και μετά κόλλησε πάλι οπότε είπα θα είναι θέμα θερμοκρασίας του επεξεργαστή! Σήμερα λοιπόν τον έβαλα κάτω τον υπολογιστή τον αποσυναρμολόγησα, εβγαλα την ψύκτρα, την καθάρισα και έβαλα ξανά πάστα και τα σχετικά.. Δεν ήταν χαμένος κόπος το καθάρισμα επειδή η τεράστια ψύκτρα που ήταν στον αέρα(επειδή είχα κάθετα το κουτί) ακούμπαγε τόσο καιρό στον μισό επεξεργαστή και τώρα το έβαλα οριζόντια και πιάνει 48 βαθμούς στο ρελαντί σύμφωνα με τον μετρητή που έχει η μητρική μου! Οπότε τον βάζω μπρος να δω τι θα γίνει και συμβαίνει ακριβώς το ίδιο πράγμα! Κολλάει στο αρχικό animation των windows! Επίσης στην επιλογή repair που έχει το μενού, κάνει windows is loading files και όταν γεμίσει η μπάρα απλά κολλάει! Το ίδιο έγινε και με το dvd των windows 7, αλλά και με το cd του kubuntu 8.10 64bit που βρήκα πρόχειρο και έβαλα.. μόλις πάτησα το try ubuntu without installation και πήγε στην οθόνη με τον κέρσορα που αναβοσβήνει, κολλάει και εκεί.. Δε ξέρω τι να κάνω έχω απηυδήσει! Αυτή τη στιγμή κάνω ένα memtest από το δισκάκι του ubuntu, άντε να δούμε! Α και κάτι άλλο, άμα δώσω safe mode, κολλάει και κάνει restart όταν φορτώνει το classpnp.sys αν θυμάμαι καλά! CPU: intel pentium d 930 motherboard: asus p5ld2 ram: 2x crucial 1gb +1x twinmos 1gb graphics: asus eah 4670 ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:18 ---------- Το πρόβλημα συνεχίζεται! -έβγαλα τους σκληρούς και φόρτωσα kubuntu το ίδιο -έβγαλα τις ram και τις έβαλα διαφορετικά ή και μια μια το ίδιο -έβαλα την παλιά μου κάρτα γραφικών το ίδιο -έκανα reset το bios μέσω μπαταρίας το ίδιο το μόνο που μένει είναι είτε ο επεξεργαστής είτε η μητρική.. αλλά μου φαίνεται περίεργο αφού ανοίγει ο υπολογιστής, αν είχε πρόβλημα ένα από τα δυο υποθέτω απλά δεν θα ξεκινούσε να φορτώσει το λειτουργικό
serbabis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Φίλε για να κολλάει και νακάνει ρεσταρτ το πς σε τέτοιες φάσεις το μυαλό μου πάει σε γήρανση του τροφοδοτικού... Δοκίμασε κανενός φίλου σου ή λίγο μεγαλύτερο, αν συνεχίσει τα ίδια βλέπουμε
haris_led Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2009 λες να είναι το τροφοδοτικό; κοίτα να δεις που δε μου πέρασε από το μυαλό! εγώ νόμιζα ότι ίσως να είναι ο επεξεργαστής ή η μητρική δυστυχώς δεν έχω κανένα εύκαιρο να δοκιμάσω, οπότε ίσως πάρω ένα καινούριο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.