Προς το περιεχόμενο

Δεν ανοιγει το μ torrent

ifestionas48

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,παιδια.Μου συνεβει το εξης.Ενω ειχα ανοιχτο τον μtorrent,ισως απο λαθος κινηση,''εφυγε'' απο την επιφανεια εργασιας ο ανοιχτος μtorrent με ολα τα αρχεια που κατεβαζω για να τα βλεπω και το μονο που γινεται τωρα οταν πατω το εικονιδιο μtorrent,ειναι να μου ανοιγει κατω στην μπαρα μια πολυ μικρη συντομευση με την ενδειξη μ και τις ταχυτητες down και uploader,μονο αυτα κατω στην μπαρα,χωρις την αναλυτικη παραθεση των torrents που κατεβασα και ανεβασα και χωρις να ανταποκρινεται αυτο το μικρο εικονιδιο ουτε σε αριστερο,ουτε σε δεξι κλικ 6του ποντικιου,Ισως ειναι απλη η επιλυση,αλλα μου συνεβει για πρωτη φορα και δεν ξερω πως να το επιλυσω και να γινουν ολα κανονικα.Υπαρχει καποια ιδεα?Ευχαριστω θερμα ολους σας.:-):-)

Δημοσ.

υπαρχει η συντομευση στην επιφανεια.σβηνω το προγραμμα τελειως και το εγκαθιστω ξανα,αλλα παλι στην συντομευση πατωντας διπλο κλικ,δεν μου εμφανιζει την πληρη εικονα του μtorrent με τα αρχεια μεσα,αλλα μια μικρη συντομευση στην μπαρα χαμηλα με το down και upload που διχνει οτι δουλευει κανονικα,ενω εγω δεν βλεπω τι αναβοκατεβαινει.ευχαριστω για την αμεση απαντηση!!

Δημοσ.

οχι δεν βγαζει

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:35 ----------

τωρα που το πατω βγαζει τονισμενα τα ''επαναφορα'',ελαχιστοποιηση'',χ'' κλεισιμο'' και μη τονισμενα τα ''μεγεθος'',μεγιστοποιηση'',΄΄μετακινηση''

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:36 ----------

αλλα οτιδηποτε και να πατησω απο ολα αυτα δεν γινεται τιποτα,δεν εμφανιζεται η πληρης εικονα που θελω.

Δημοσ.

δεν ξέρω τι συμβαίνει φιλε , κάποιος ποιο έμπειρος από εμενα θα σου απάντηση ,μέχρι τότε αν θες πάση θυσία ένα πρόγραμμα για torrent πάρε αυτό bittorrent

Δημοσ.

Νομίζω ότι κατάλαβα τί συμβαίνει.Σε εμένα γινόταν αυτό ακριβώς που λες και έφταιγε ρύθμιση στην κάρτα γραφικών.Αν έχεις συνδεδεμένη και τηλεόραση ταυτόχρονα πες το να σου πώ την λύση!!(αν έχεις και ati κάρτα γραφικών σίγουρα είναι αυτό

)

Δημοσ.

Δεν εννοούσα κάρτα τηλεόρασης αλλά η τηλεόραση να είναι συνδεδεμένη με τον υπολογιστή μέσω κάρτας γραφικών.Τεσπα στη δική μου περίπτωση έφταιγαν οι αναλύσεις στις οθόνες...έπαιρνε πρώτα της τηλεόρασης και μετά της οθόνης του πι σι και δεν ξέρω γιατί εξαφανιζόταν το μτορρεντ (όπως σ εσένα )η λύση ήταν να γυρίσω τις αναλύσεις.Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις την καρτα τιβι σου και δες αν θα εμφανιστει το τορρεντ.αλλιώς στο control panel της κάρτας γραφικών σου κάπου θα έχει μια επιλογή "for dispalys of limited resolution capabilities" και επέλεξε "list all possible modes".

Είναι αρκετά κουφό και άσχετο σαν πρόβλημα το ξέρω αλλά έλα που με την αλλαγή της ανάλυσης το τόρρεντ φαίνεται κάτω μόνο και όταν πας να του κάνεις επαναφορά δεν φαίνεται πανω στην οθόνη.....

Δημοσ.

Ητηλεοραση δεν συνδεεται με τον υπολογιστη.εχω καρτα tv.απλα στον υπολογιστη πισω μπαινει το καλωδιο της κεραιας για να βλεπω ,με την καρτα tv,τηλεοραση.Οσον αφορα τα υπολοιπα ΘΑ ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΣΩ ΠΟΩς ΤΑ ΛΕς ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.σΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΟΥ,ΦΙΛΕ ΜΟΥ.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:52 ----------

Επειδη στην καρτα γραφικων nvidia,εχω ελληνικο μενου και αυτα που μου εγραψες.φιλε cosmos000,δεν καταλαβαινω πως μεταφραζονται,εχεις την καλοσυνη να με πεις σε ποιο σημεια του control panel της καρτας γραφικων να παω,ομως στα ελληνικα,για να κανω τις ρυθμισεις που με προτεινεις,χιλια ευχαριστω

Δημοσ.

Δεν ξέρω καθόλου το control panel της nvidia δυστυχώς.Σε ελεύθερη πάντως μετάφραση λογικά κάπου θα γράφει για "αναλύσεις οθονών"-οθόνες με περιορισμό στην ανάλυση τους εκεί πρέπει να τις βάλεις όλες "χωρίς περιορισμό".

Πάντως για να είσαι πιο σιγουρος,δοκίμασε να απενεργοποιήσεις την κάρτα τηλεόρασης για λίγο και μετά άνοιξε το μτορρεντ και δες αν στο βγάζει κανονικά όπως πρέπει.

Αν κάποιος έχει ελληνικό μενου σε nvidia είμαι σίγουρος ότι αν δει το ποστ θα βοηθήσει για το που ακριβώς πρέπει να υπάρχουν αυτές οι ρυθμίσεις.

Στην τελική κάνε screenshots στο contol panel μπας και βγάλουμε άκρη .

Δημοσ.

Σε συνεχεια των 2 τελευταιων topics,εχω να σας πω φιλοι μου οτι με βαση τις οδηγιες ,σας απεγκατεστησα πληρως το μTorrent κατ εγκατεστησα και ανοιξε κανονικα.Το προβλημα μαλλον δημιουργηθηκε με καποια υποεφαρμογη ενος παιχνιδιου που εγκατεστησα(virtual tennis 3)το οποιο ενω παιζει κανονικα, οταν θελησω να δημιουργησω τον εαυτο μου σαν παιχτη του tennis,δημιουργειται δυσλειτουργια στο συστημα,κολλαει ο υπολογιστης,κλεινει το παιχνιδι,και εξαφανιζεται η πληρης εικονα του μTorrent.Υπαρχει μονο η μικρη συντομευση στην μπαρα.Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια.πιστευω να εγινα κατανοητος για το τι φταιει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...