chrisargos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2009 Όχι απλά τρέχτο ως administrator (αν έχεις vista). δεν εχω vista εχω ΧΡ και δεν εχω αλλο χρηστη καμια αλλη ιδεα?
stavroulis1985 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Το παιχνιδι τα σπαει...λιγι υπομονη να βγει το patch που θα το βελτιοσει σε πολους τομεις...ενα πραμα δεν μπορω ακομα να βρω...πως κανεις alley oop? παιζω με 360 controller...το πσαχνω το ξαναψαχνω και με τιποτα δεν μπορω να το βρω...
fabio Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Παίδες έχει τελειώσει κανείς σας την πρώτη χρονιά στο D-League ???Μετά την πρώτη χρονιά αν το rating σου είναι καλό σε πέρνουνε στο NBA ?? δεν χρειαζεται να τελειωσεις την χρονια για να πας nba. αρκει να κανεις 2-3 παιχνιδια σερι με βαθμο Α. ή μαλλον για να μην ειμαι απολυτος στην δικη μου περιπτωση χωρις να ειμαι καν βασικος και με μετρια στατιστικα (14π 4ασ μεσο ορο) εκανα 2 παιχνιδια σερι Α+ και Α και με πηραν οι knicks
Fronimitis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Μήπως το έχει βάλει κανείς σε λαπτοπ με ανάλυση 1280χ800 και NVDIA 9600MGT;Παίζει καλά;(επεξεργαστής core2duo 2.53ghz).
frou-frou Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Σε medium και low settings θα μπορέσεις να το παίξεις λογικά.
Fronimitis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Είσαι σίγουρος φίλε ???Έχω παίξει 42 παιχνίδια στο D-League με average A και μέσο όρο σε πόντους 24.2 και ακόμα τίποτα. Υπομονή.Κι εμένα κάπου στα 40 παιχνίδια με πήραν οι NY KNICKS (στο xbox360 παίζω εγώ βέβαια) και βασικός δεν έιχα μπεί ούτε μία φορά.
fabio Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 απολυτα... χθες εγινε και το στο δευτερο παιχνιδι στο nba μαρκαρα τον kobe (που με εκανε κουδουνια btw) επαιξα 16-17παιχνιδια d league με τους μεσους ορους που εγραψα και βαθμο Β. Χθες το πρωι διαβασα καπου ενα post οτι χρειαζεται 2-3 συνεχομενα παιχνιδια με Α για να σε καλεσουν στο nba. Tο απογευμα το δοκιμασα και με 2 παιχνιδια χωρις να παω πολυ πανω απο τους μεσους ορους μου αλλα βαθμολογια Α-Α+ με πηραν
Hom3sick Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Τι παίζει με τους τύπους με τα πράσινα μαλλιά στο my player...?
fabio Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 στο my player εκει που λεει τον αριθμο των drills που μπορεις να κανεις λεει -1 ?!!??!!??!!?!
speedy23 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Ρε παιδια παιζω association.Τι ειναι αυτο το πραγμα που δεν μαρκαρουν τους παιχτες τους οι δικοι μου και βρισκονται αλλου γι'αλλου ή κανουν double team ή και καμια φορα triple team σε ενα αντιπαλο παιχτη με αποτελεσμα να πασαρουν στον ελευθερο για τριποντο.Ενα παιχνιδι το εχασα μονο απο τριποντα στο τελος απο τη Νεα Υορκη γι'αυτο τον λογο.Το assisted defense το εχω βγαλει μπας και ηταν αυτο αλλα δεν αλλαξε τιποτα.Τραγικα πραγματα και απολυτως εκνευριστικα.
nzeppos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Και καθόλου περίεργα, μιας και πάντα έτσι ήταν οι άμυνες στα 2k, απλώς τα 2 τελευταία χρόνια έχουν χειροτερέψει λίγο. Μια ζωή από τους 5 της ομάδας σου, μόνο εσύ παίζεις άμυνα, οι άλλοι απλώς γυρνάνε γύρω γύρω.
frou-frou Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Οι διορθώσεις του patch για Nba 2k10 για ps3 και xbox360. Ευτυχώς είναι πολλές. Λογικά θα είναι ίδιες και στο Pc αφού είναι port από το 360. http://www.2ksports.com/forums/showthread.php?t=241487 Πηγή Αdministrator από το forum της 2k Sports. Μακάρι να μην αργήσει πολύ.
Slobontan Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Οι διορθώσεις του patch για Nba 2k10 για ps3 και xbox360. Ευτυχώς είναι πολλές. Λογικά θα είναι ίδιες και στο Pc αφού είναι port από το 360. http://www.2ksports.com/forums/showthread.php?t=241487 Πηγή Αdministrator από το forum της 2k Sports. Μακάρι να μην αργήσει πολύ. Δεν βλέπω την ώρα να βγει, δεν πάει άλλο..
PrOdIgY_4eVeR Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Το ανέφερα στο consoles forum, το αναφέρω κι εδώ. Διάβασα ότι υπάρχουν έξτρα διορθώσεις στο patch όσον αφορά την άμυνα και ειδικότερα την help defense, που για κάποιο λόγο δεν συμπεριελήφθηκαν στο επίσημο fix list. Παραθέτω το παρακάτω post ενός moderator του forum του Operation Sports: Just got word that there will be a lot of defensive fixes in this patch: -Pick and roll will now be covered by help defenders -The broken double teams where your teammate goes behind you will be fixed -Updated Help Routines Just to name a few.
alex_82 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Ρε παιδια εμένα με πεταει ώρες ώρες στα windows παρότι το ''σηκώνει'' ο υπολογιστής μου άνετα το παιχνίδι. Έχει κανεις άλλος αυτό το πρόβλημα; Με το patch που θα βγει θα διορθωθεί; Δεν μπορώ ούτε πρωτάθλημα να παίξω λόγω αυτού του προβλήματος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα