speedy23 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Το clutch factor ήταν πάντα τεράστια πληγή για τα 2k και δημιουργεί περισσότερα προβλήματα από όσα λύνει... Όσο για τα buzzer beaters, είναι κάτι που δεν έχω παρατηρήσει σε κανένα 2k όσα χρόνια παίζω, πολύ περίεργο μου ακούγεται. Πραγματικα μου εχει συμβει αρκετες φορες και μου ειχε κανει εντυπωση διοτι ουτε και γω ειχα συναντησει αυτο το φαινομενο στα παλιοτερα 2k.Για να μη μιλησω γι'αυτην την απιστευτη ικανοτητα τους να παραμενουν cool(κατα ενα μεγαλο ποσοστο) οταν τελιωνει ο χρονος και να πασαρουν παντα σε καποιο ελευθερο παικτη για να το παστελωσει.Αυτο το θυμαμαι σιγουρα και απο περσι.Εδω καπου παιζει ρολο και η ηλιθιοτητα των δικων μου παιχτων(αλλο bug του παιχνιδιου) οσον αφορα τα μαρκαρισματα που οπως ειχαμε ξαναπει ειναι αλλου γι'αλλου.
nzeppos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 ...διοτι ειμαι παρα πολυ καλος στην αμυνα... Αυτό πραγματικά θα ήθελα πάρα πολύ να το δω, πώς τα καταφέρνεις, δεδομένου ότι απ' τη δική μου εμπειρία στα 2k ο μόνος που πραγματικά παίζει άμυνα είναι ο παίχτης που ελέγχει ο χρήστης και οι άλλοι 4 απλώς περιφέρονται πέρα δώθε...
fearwhatnow Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Αυτό πραγματικά θα ήθελα πάρα πολύ να το δω, πώς τα καταφέρνεις, δεδομένου ότι απ' τη δική μου εμπειρία στα 2k ο μόνος που πραγματικά παίζει άμυνα είναι ο παίχτης που ελέγχει ο χρήστης και οι άλλοι 4 απλώς περιφέρονται πέρα δώθε... Με τα sliders που εχω δεν χρειαζεται να αλλαζεις παικτη συνεχεια στην αμυνα.Συνηθως παιρνω τον PG και κανω αλλαγη στον αντιπαλο superstar ή οταν βλεπω οτι γεμιζουν το χρωματιστο.Επισης με τα sliders εχω λυσει το προβλημα με τις λιγες ελευθερες βολες του cpu (πλεον εκτελουν τουλαχιστον 20) και τα PiP.
nzeppos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Σε 2-3 βδομάδες λένε θα βγει το patch, μέσα Νοέμβρη. Εμ βγάζουν ένα παιχνίδι σε beta κατάσταση με χίλια μύρια bugs, εμ αργούν να βγάλουν και το patch. Εγώ πάντως έχω αραιώσει πάρα πολύ πλέον, μέχρι να βγει το patch δεν έχω σκοπό να ασχοληθώ σοβαρά, ίσως μόνο κανα παιχνιδάκι στο My Player να περνάει η ώρα, καναδυο φορές τη βδομάδα.
speedy23 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Σας εχει τυχει που κανει την επαναφορα σχεδον στο υψος του τριποντου και οχι κανονικα πισω απο τη γραμμη?Σημερα εχασα μετα απο 3 παρατασεις απο τους Μπομπκατς και αφου στις 2 ειχα ισοφαριστει με 3ποντα buzzer beater:lol: και ως δια μαγειας το Intentional Foul που ειχα πατησει δεν εφαρμοστηκε...Καταφερανε πολυ ηρεμα να αλλαξουν την μπαλα στα 4 δευτερα και να βρουν ελευθερο παιχτη και στις 2 περιπτωσεις.Το clutch το εχω βαλει 20 εκαστο.
nzeppos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Φίλος μου τελειώνει την πρώτη σεζόν στο My Player, παίρνει μεταγραφή για άλλη ομάδα, παίζει 5-6 παιχνίδια και πλέον όποτε πάει να παίξει νέο αγώνα (πάντα στο My Player) το παιχνίδι κολλάει στην loading screen. Όποιος έχει δει παιχνίδι τέτοιου βεληνεκούς με περισσότερα και ελεεινότερα bugs ας βγει να μας το πει...
pavlos55 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Παιδιά εμένα μια χαρά μου φάνηκε το παιχνίδι, ίσως επειδή δεν είμαι έμπειρος γκέιμερ και να μην ζητάω τίποτα φοβερό... Πάντως αυτό που μου τη σπάει είναι ότι δεν ξέρω πως γίνεται το άλλευ-ουπ... Και είμαι PG... Κανείς βοήθεια;;;
fearwhatnow Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Παιδιά εμένα μια χαρά μου φάνηκε το παιχνίδι, ίσως επειδή δεν είμαι έμπειρος γκέιμερ και να μην ζητάω τίποτα φοβερό... Πάντως αυτό που μου τη σπάει είναι ότι δεν ξέρω πως γίνεται το άλλευ-ουπ... Και είμαι PG... Κανείς βοήθεια;;; Clutch+Πασα(Α)
Olorin Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Πάντως αυτό που μου τη σπάει είναι ότι δεν ξέρω πως γίνεται το άλλευ-ουπ... Και είμαι PG... Κανείς βοήθεια;;; Κρατώντας πατημένο το LB, πατάς το κουμπί της πάσας (αρκεί προφανώς να υπάρχει παίκτης που να κινείται προς το καλάθι και να είναι σχετικά ελεύθερο το πεδίο...)
fearwhatnow Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Φίλος μου τελειώνει την πρώτη σεζόν στο My Player, παίρνει μεταγραφή για άλλη ομάδα, παίζει 5-6 παιχνίδια και πλέον όποτε πάει να παίξει νέο αγώνα (πάντα στο My Player) το παιχνίδι κολλάει στην loading screen. Όποιος έχει δει παιχνίδι τέτοιου βεληνεκούς με περισσότερα και ελεεινότερα bugs ας βγει να μας το πει... Καλα το οτι κολλαει στην Loading screen δεν σημαινει οτι ειναι bug του παιχνιδιου.Σε εμενα γιατι δεν κολλαει δηλαδη?Αν ειναι bug ειναι για ολους.Μερικοι εχουν γ@@@ν@ τα συστηματα τους,γεματα trojans και bad sectors και φωναζουν για framerates και αλλα συναφη.Ελεος.
nzeppos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Το freeze στη δεύτερη σεζόν του My Player είναι γνωστό bug που το έχει πάθει πολύς κόσμος. Απλώς συνήθως το παθαίνουν στον πρώτο αγώνα της σεζόν και όχι στον 5ο-6ο. Δεν νομίζω να φταίει το όποιο trojan/bad sector αν μετά από δεκάδες αγώνες το παιχνίδι ξαφνικά σταμάτησε να παίζει (σε μένα πχ. πλέον δεν παίζει τους κανονικούς αγώνες, βγάζει το άλλο bug που φορτώνει το γήπεδο μόνο με τους διαιτητές και καναδυο παίκτες και δεν γίνεται τίποτα άλλο...)
Chaos3X Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 (σε μένα πχ. πλέον δεν παίζει τους κανονικούς αγώνες, βγάζει το άλλο bug που φορτώνει το γήπεδο μόνο με τους διαιτητές και καναδυο παίκτες και δεν γίνεται τίποτα άλλο...) Έχει ξανααναφερθεί. Λύση: Σβήσε ολοκληρο τον φακελο με τα Saves/Settings που βρίσκεται στο Application Data.
pavlos55 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Γιατί όταν κάνω quick game παίζω με μόνο έναν παίχτη της ομάδας και οι άλλοι είναι CPU?? Βοήθεια πλζ..
nzeppos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Άλλο ένα bug και -συνήθως- κατάλοιπο του My Player. Το παιχνίδι θυμάται ποια θέση έπαιζες στο My Player και σε "κλειδώνει" σ' αυτή τη θέση και στο κανονικό παιχνίδι. Όπως και να 'χει δεν είναι λόγος ανησυχίας, αλλάζει από το σχετικό μενού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα