GIANNIS400 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 απο online tι λεει παιδια, αξιζει να το παρουμε? & με το lochitech rumblepad ii που εχω αν το παρω θα μπορεσω να συνχρονισω τα κουμπια, τα σουτ πασεσ κλπ? υπαρχη κανα patch για αυτο?
GIANNIS400 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 To online είναι χάλια μέχρι στιγμής.Lagarei φουλ.Όσο για το gamepad δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα.Εγώ έχω το Trust Predator και δουλεύει κομπλέ. λες να βγει κανα patch και να το διορθωσει το online, αρα να περιμένω να μην το πάρω?
nzeppos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Καλύτερα περίμενε μέχρι το μεγάλο patch που θα βγει αρχές με μέσα Νοέμβρη και -υποτίθεται- θα τα διορθώσει όλα. Υπ' όψην ότι μέχρι στιγμής η έκδοση του θείου παίζει κι αυτή online. Και δεν μπορώ να φανταστώ τι θα κάνουν για να το αλλάξουν αυτό με το patch, δεδομένου ότι το παιχνίδι δεν συνοδεύεται από serial και υπάρχει τρόπος να παίξεις χωρίς καν cr@ck αλλά με mini-image.
fearwhatnow Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Καλύτερα περίμενε μέχρι το μεγάλο patch που θα βγει αρχές με μέσα Νοέμβρη και -υποτίθεται- θα τα διορθώσει όλα. Υπ' όψην ότι μέχρι στιγμής η έκδοση του θείου παίζει κι αυτή online. Και δεν μπορώ να φανταστώ τι θα κάνουν για να το αλλάξουν αυτό με το patch, δεδομένου ότι το παιχνίδι δεν συνοδεύεται από serial και υπάρχει τρόπος να παίξεις χωρίς καν cr@ck αλλά με mini-image. Μακαρι να κανουν κατι με το online αλλα χλωμο το βλεπω.Λιγοι ειναι εκεινοι που εχουν το παιχνιδι με serial activation(ενας ειμαι εγω).Μπορουν να βαλουν προστασια με το patch αλλα εχω την εντυπωση οτι δεν θα ασχοληθουν προς το παρον μιας και προεχει να φτιαξουν τα bugs γιατι θα τους παρουν με τους λεμονοκουπες ειδικα οι κονσολαδες που χρυσοπληρωνουν καθε χρονο το παιχνιδι.Στα φορουμ για pc ειναι πιο χαλαρη η κατασταση σε σχεση με τα bugs.Ειμαστε συνηθισμενοι σε αυτα.Εδω καθε χρονο περιμεναμε να ερθει Μαρτιος να ξεκινησουμε με το τριτο patch τα football manager..
fearwhatnow Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Ψιλοπράγματα δηλαδή... To καναμε beta testing και θα μας δωσουν δωρο το παιχνιδι...
nzeppos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Μπα συνηθισμένο είναι αυτό, το κάνει μέρα παρά μέρα απ' ότι έχω καταλάβει.
fearwhatnow Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Roster editor κυκλοφορησε: http://downloads.moddingway.com/file/723.html Για οσους θελουν εχω ανεβασει τα silders μου σε 2K Share για απευθειας download μεσα απο το παιχνιδι.Ονομα αρχειου ειναι Fear's Sliders Final Set. Εγγυημενα ρεαλιστικα στατιστικα σε ολους τους τομεις σε 12λεπτα.
anchelo Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Ρε παιδιά στα windows 7 ενώ μου εγκαθιστάτε κανονικά μετά όταν πατάω να τρέξει πάει να ανοίξει και κλείνει...Έχετε καμία ιδέα τι παίζει; EDIT:Έχω την εντύπωση ότι το απωθεί αυτόματα το σύστημα...Όταν το πατάω πολλές φορές συνεχόμενα βλέπω στο task manager ότι ανοίγει αλλά μετά από ελάχιστο χρόνο κλείνει...
fearwhatnow Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Ρε παιδιά στα windows 7 ενώ μου εγκαθιστάτε κανονικά μετά όταν πατάω να τρέξει πάει να ανοίξει και κλείνει...Έχετε καμία ιδέα τι παίζει; EDIT:Έχω την εντύπωση ότι το απωθεί αυτόματα το σύστημα...Όταν το πατάω πολλές φορές συνεχόμενα βλέπω στο task manager ότι ανοίγει αλλά μετά από ελάχιστο χρόνο κλείνει... Kανε shortcut στην επιφανεια και απο τα properties του αρχειου βαλε προεκταση αρχειου αυτο: -no virtual Αν δεν δουλεψει δωσε αναλυτικα το συστημα σου να δουμε μηπως φταιει κατι αλλο.
anchelo Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Kανε shortcut στην επιφανεια και απο τα properties του αρχειου βαλε προεκταση αρχειου αυτο: -no virtualΑν δεν δουλεψει δωσε αναλυτικα το συστημα σου να δουμε μηπως φταιει κατι αλλο. Κάτσε επειδή δεν σε έπιασα ακριβώς...Να κάνω ένα shortcut του .exe του Nba στο desktop και μετά τι εννοείς να κάνω από τα properties την προέκταση "no virtual";Ποια προέκταση;Το .exe...;
fearwhatnow Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Ναι του exe.Μετα δεξι κλικ στο αρχειο->ιδιοτητες->προορισμος->μετα το exe βαλε -no virtual.Eτσι: "....Nba2k10.exe -no virtual"
anchelo Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Ναι του exe.Μετα δεξι κλικ στο αρχειο->ιδιοτητες->προορισμος->μετα το exe βαλε -no virtual.Eτσι:"....Nba2k10.exe -no virtual" Άμα πατήσω αυτό τότε μου βγάζει ότι δεν υπάρχει αυτό το location στο pc...(και λογικό)Σίγουρα εννοούσες στο "προορισμός":confused:
fearwhatnow Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Ουπς σορρυ.Δικο μου λαθος.Κανε ενα απο τα δυο: 1) "...nba2k10.exe" -novirtual 2) "...nba2k10 -novirtual.exe" -novirtual (Αλλαξε σε αυτη την περιπτωση και απο τον φακελο εγκαταστασης το αρχειο σε nba210 -novirtual.exe)
anchelo Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Ουπς σορρυ.Δικο μου λαθος.Κανε ενα απο τα δυο:1) "...nba2k10.exe" -novirtual 2) "...nba2k10 -novirtual.exe" -novirtual (Αλλαξε σε αυτη την περιπτωση και απο τον φακελο εγκαταστασης το αρχειο σε nba210 -novirtual.exe) Φίλε μου στην πρώτη περίπτωση μου βγάζει ότι δεν υπάρχει το location...Στην δεύτερη περίπτωση,αφού κάνω το ίδιο όνομα και στα 2 ουσιαστικά δεν τα κάνω rename και τα 2;Ή έχω μπερδευτεί;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα